Görüş Bildir
Haberler
Bakıma Başlamanıza Yardımcı Olacak 12 Cilt Bakım Seti

etiket Bakıma Başlamanıza Yardımcı Olacak 12 Cilt Bakım Seti

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uygun fiyatlı bir alternatifle başlayalım: Garnier günlük cilt bakım seti

1. Uygun fiyatlı bir alternatifle başlayalım: Garnier günlük cilt bakım seti

Hyaluronik asit ve Aloe vera içeren ve hızlı emilen formülüyle cilde yağlılık hissi vermeden ferahlatan Garnier Günlük Cilt Bakım Seti jel dokusuyla kolay uygulanıyor ve cildin susuzluğunu gideriyor

  • %96 doğal kaynaklı içerikten oluşur.  

  • Garnier Temizleme Jeli'nin Aloe Vera ve Hyaluronik Asit ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde kirden, makyaj kalıntılarından kurtulan ve sıkılaşmış gözeneklere sahip olmanızı sağlıyor.

  • Makyaj kalıntılarını temizliyor, cildi nemlendiriyor, cildin temiz ve ferah hissetmesini sağlıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''O kadar güzel bir ürün ki, bayıldım bu sete. Benim cildim karma ve biraz donuk. Asla kızarıklık, kaşıntı, kurutma olmadı. Cildim yumuşacık pürüzsüz oldu. Kremi asla yağlı hissi vermiyor. Severek kullanıyorum.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

2. W-Lab Kozmetik cilt bakım seti

2. W-Lab Kozmetik cilt bakım seti

W-Lab Kozmetik Cilt Bakım Seti Madeleb, beyazlatıcı krem, 50+ spf güneş kremi ve yaşlanma karşıtı kolajen kremden oluşuyor.

  • Medaleb krem cildin nem dengesini sağlayarak doğal parlaklık kazandıran ve cildi toksinlerden arındırarak kiri ve yağı temizleyen bir krem.

  • Whitening kremin içeriğinde meyan kökü özü, kına özü, shea butter ve alpha-arbutin bulunuyor ve doğal bir renk açıcı özelliğe sahip.

  • Güneş kremi kolajen desteği de sağlayarak kırışıklıkların oluşmasını önlerken aynı zamanda oluşmuş kırışıklıklarında azalmasına yardımcı oluyor. Hyaluronik Asit içeriği sayesinde güneşin etkisi ile oluşabilecek kuruluğu önleyerek cilde yoğun oranda nem desteği sağlıyor.

  • Collagen Peptide krem, cildin nem ihtiyacını karşılıyor, kolajen sentezini arttırarak kırışıklıkları gideriyor ve oluşmasını önlüyor. Cild lifting ektisi yaparak sarkmış cildi toparlıyor. Cilt hücrelerini yeniliyor ve dış etkenlere karşı koruma kalkanı oluşturuyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürünler gerçekten çok güzel. Ünlü markaların daha pahalı ürünlerini çok kullandım ama fayda görmedim. Bu ürünler fiyat ve performans bakımından çok iyi. Kesinlikle alın, aldırın.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

3. La Roche Posay Effaclar tanışma kiti

3. La Roche Posay Effaclar tanışma kiti

La Roche Posay Effaclar Tanışma Kiti temizleyici ve nemlendiriciden oluşuyor ve şu an indirimde.

  • Hassas ciltleri nazikçe temizliyor.

  • Cildin fazla sebum üretimini düzenlemeye yardımcı oluyor, cildi temizliyor ve tazelik veriyor.

  • İçerisinde yatıştırıcı La Roche-Posay termal suyu bulunuyor.

  • Akneye eğilimli ciltlerde tıkalı gözeneklerin açılmasına cilt kusurlarının görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kalitesinden asla şüphem yoktu ama iki günde cildimi bu kadar pürüzsüzleştireceği aklıma gelmezdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tanışma kitinden memnun kaldım, büyük boylarını alacağım.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

4. Procsin süper beşli

4. Procsin süper beşli

Procsin Süper Beşli benim favorilerimden. Boom Butter ürünlerinin mucize etkisini deneyip görmeyen kalmamıştır. Haricinde Procsin güneş kremi ve kolajen jeli de içeren inanılmaz güzel ve etkili bir set. Şu an çok büyük bir indirimde ve mucizevi beş ürün için fiyatı oldukça uygun.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''İndirimdeyken aldım, çok memnun kaldım. Paketleme de çok iyiydi, yanında da hyaluronik asit serum hediye edilmişti. Teşekkür ederim.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

5. Lancome Rénergie Multi Lift Ultra cilt bakımı tanışma seti

5. Lancome Rénergie Multi Lift Ultra cilt bakımı tanışma seti

Çanta hediyeli Lancome Rénergie Multi Lift Ultra Cilt Bakımı Tanışma Seti Bi-Facil çift fazlı makyaj temizleyici, Advanced Génifique Serum, Rénergie Multi-Lift Ultra çok yönlü bakım kremi ve Rénergie Multi-Lift Ultra göz kreminden oluşuyor.

  • Bi-Facil  cildi temizleyip arındırıyor.

  • Advanced Génifique Serum cildi probiyotikler ile besleyerek güçlendiriyor.

  • Rénergie Multi-Lift Ultra kolajen kaybı belirtilerinin etkilerine karşı etki sağlıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok tatlılar. Paketleme, yanında gönderdikleri testerlar ve tüm ürünler harika!''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sinoz üçlü avantaj paketi

6. Sinoz üçlü avantaj paketi

Sinoz 3'lü Avantaj Paketi leke kremi, 24K altın yüz bakım serumu ve yüz temizleme jelinden oluşuyor.

  • Sinoz Leke Kremi; %3 C Vitamini içeriyor. Zamanla yaş alma, yanlış güneşlenme, çevresel faktörlere bağlı oluşabilecek renk farklılıklarını önlemeye ve tek ton görünüm sağlamaya yardımcı oluyor. Pek çok faktöre bağlı ciltte oluşabilecek lekelere karşı bariyer görevi üstleniyor. İçeriğindeki aktif %3  C Vitamini ve meyan kökünün aydınlatıcı etkileriyle ton eşitsizliklerinin oluşumunun önüne geçmeye yardımcı oluyor. İçerisindeki Pentavitin ile etkisini uzun süre devam ettiren nem desteğini ve cildinizin ihtiyacı olan fiziksel bakımı sağlıyor.

  • Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumu; içeriğinde bulunan hidrolize kolajen sayesinde ciltteki kırışıklara ve ince çizgilere dolarak daha sıkı, pürüzsüz ve genç görünüm elde etmenize yardımcı oluyor. Vücutta bulunan fakat zamanla ve çevresel faktörler sebebiyle azalan (kötü beslenme, sigara, alkol, güneş vb.) cildi sıkı, canlı, genç tutan bir protein olan kolajen içeriyor. Kaz ayakları olarak adlandırılan göz çevresinde oluşan kırışıklıkları, ağız çevresi, alın ve kaş ortası ince çizgilerini, gıdı ve boyun sarkmalarını önlemeye yardımcı oluyor. Formülündeki özler sayesinde size ışıl ışıl ve sıkı bir cilt sunuyor. İçeriğinde bulunan hyaluronik asit sayesinde, cildin ihtiyacı olan nem desteğini sağlıyor ve cildi yeterli nem seviyesinde tutuyor. Düzenli kullanıldığında, içerdiği bileşenler ve altın tozları sayesinde, cildin ışıltısını arttırmaya, yaşlılık belirtilerini önlemeye ve nem dengesini sağlamaya yardımcı oluyor.

  • Sinoz Yüz Temizleme Jeli; içeriğindeki aloe vera ve salatalık özleri ile ciltte her güne yenilenmiş, ferah bir başlangıç gerçekleştiriyor. Provitamin B3 ile yoğunlaştırılmış nem desteği sağlıyor. Yenileyici ve rahatlatıcı arınma hissini gün boyu yaşatıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün harika! İlk kullanmada etkisini gördüm. Fotoğraftaki gibi geldi, paketlenmesi harika. Çok kaliteli ürün.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

7. L'Oreal Paris kusursuz cilt görünümü üçlü set

7. L'Oreal Paris kusursuz cilt görünümü üçlü set

L'Oreal Paris Kusursuz Cilt Görünümü 3'lü Set nem terapisi, saf kil detoks maskesi ve siyah nokta karşıtı şeker peeling içeriğinden oluşuyor. Epey tercih edilen set şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kil maskesini önceden kullanıyordum, çok güzel zaten. Nemlendiricisi bir harikaymış; çok memnun kaldım, sürdüğüm anda ferahlık hissi geliyor. Üçü bir arada çok güzel bir paket olmuş.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

8. Estee Lauder cilt bakım seti

8. Estee Lauder cilt bakım seti

Estee Lauder Cilt Bakım Seti Revitalizing Supreme yaşlanma karşıtı nemlendirici, yaşlanma karşıtı göz kremi,  yaşlanma karşıtı gece kremi ve onarıcı gece serumundan oluşuyor. Şu an çok büyük bir indirimde.

  • Revitalizing Supreme Göz Kremi; cildin değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek güçte bir krem. Göz çevrenizdeki çizgi ve kırışıklık belirtilerinin önemli ölçüde azalmasına yardımcı oluyor. Kadifemsi dokusu göz çevresini  besleyerek, canlandırmaya yardımcı oluyor. Daha sıkı ve aydınlık görünen göz çevresine kavuşulmasına destek oluyor.

  • Revitalizing Supreme Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici; sağlıklı, nemli ve bakımlı bir cilt için Pear Cactus bileşeni içeriyor. İpeksi formül, cildi nemlendirerek, konforlu bir hissiyata sahip olunmasını sağlıyor. Uzun süreli kullanım sonrasında, cildin bariyerleri güçleniyor ve dış etkenlere karşı ultra koruma sağlanıyor.

  • Revitalizing Supreme Yşlanma Karşıtı Gece Kremi; cildin gece ihtiyaçları için özel olarak formüle edilmiş olan ultra besleyici bir krem. Çizgilerin görünümünü sıkılaştırmaya ve belirgin biçimde azaltmaya yardımcı oluyor. Cildin doğal kolajen üretimini arttırmaya yardımcı olmak için 2x konsantre Moringa Özü  ve kolajen güçlendiriciler içeriyor. Deniz Lavantası Özü ile taze bir sabah ışıltısını yeniden uyandırmaya yardımcı olur ve yoğun, 24 saatlik nemlendirme için 2x Hyaluronik Asit ile besliyor. Ertesi sabah cildin daha parlak ve yenilenmiş bir görünümle uyanmasını sağlıyor.

  • Revitalizing Supreme Onarıcı Gece Serumu; onarıcı etkisi ve benzersiz formülü ile cildin her zamankinden daha genç ve ışıltılı görünmesine yardımcı oluyor. İçerisinde barındırdığı daha fazla hiyalüronik asit sayesinde cildin kolajen üretimini artıran onarıcı gece serumu, sadece tek bir uygulama sonrasında bile gözle görünür etkilere kavuşulmasını sağlıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürünü daha küçük bekliyordum. Kesinlikle parasına değiyor, mükemmel!''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

9. Herbal Science çay ağacı seti

9. Herbal Science çay ağacı seti

Herbal Science Çay Ağacı Seti cilde doğal bir canlılık kazandırıyor, ciltteki hassasiyetlerde rahatlama sağlıyor ve özellikle akne gibi cilt sorunlarının giderilmesinde yardımcı oluyor.

  • Çay ağacı serisinde, cildi her sabah çay ağacı temizleme jeli ile temizlemenizi öneriliyor.

  • Temizleme işleminin etkisinin arttırılmasına katkı sağlamak ve ciltteki yağ dengesinin oluşumuna yardımcı olmak amacıyla çay ağacı tonik ile cilt temizliğine devam edilmesi tavsiye ediliyor.

  • Tonikleme işlemi tamamlandıktan sonra güneş kreminin cilde uygulamanması öneriliyor.

  • Akşam çay ağacı temizleme jeli ve çay ağacı tonik ile temizlenen cilde bölgesel olarak çay ağacı s.o.s oil uygulamanması tavsiye ediliyor. Gece yatmadan önce çay ağacı kreminin cilde uygulanmasında da fayda var.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çay ağacı özü ile cilt temizliği ve bakımı için gerçekten gerekli bir ürün. Tavsiye ediyorum.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. Farmasi Dr. C. Tuna çay ağacı dörtlü yüz bakım seti

10. Farmasi Dr. C. Tuna çay ağacı dörtlü yüz bakım seti

Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı 4'lü Yüz Bakım Seti çay ağacı yüz temizleme toniği, yüz yıkama jeli, yüz kremi ve sos serumu içeriğinden oluşuyor. Şu an indirimde ve set fiyatı da epey uygun.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Gözle görülür bir şekilde sivilceler de azalma var.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Clinique üç adımlı cilt bakım seti

11. Clinique üç adımlı cilt bakım seti

Clinique 3 Adımlı Cilt Bakım Seti şu an indirimde.

  • Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula 3 adımlı cilt bakım sisteminin ilk adımı. Kalıp sabun formülünün likit formunda aynı özellikleri taşıyor. Cilde zarar vermeden cildi derinlemesine temizliyor ve arındırıcı Clarifying Lotion öncesi cildi hazırlıyor. Sadece tek bir pompalık miktar tüm yüz için yeterli. 

  • Clinique Clarifying Lotion, ölü cilt kalıntılarını derinlemesine arındırarak daha pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt ortaya çıkarıyor. Geniş gözenek görünümünün azaltılmasına yardımcı oluyor. Sonrasında cilt, nemlendiriciyi daha iyi emiyor. Zararlı dış etkenlere karşı cildin savunmasını arttırıyor. Cildin daha sağlıklı ve genç görünmesine yardımcı oluyor ve cildi kurutmuyor. 

  • Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel Yağsız Nemlendirici cildin ihtiyacı olan nemi sağlıyor. T bölgesi yağlı olan ciltlerde ideal nem dengesini sağlıyor. Yağsız formül, cilt yumuşaklığını ve pürüzsüzlüğünü sağlıyor, cildin ideal duruma gelmesine yardımcı oluyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürünler küçük ama o kadar kaliteli ki çok az miktarda kullanım bile kurtarıyor.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

12. The Ordinary Balance cilt bakım seti

12. The Ordinary Balance cilt bakım seti

The Ordinary Balance Cilt Bakım Seti birçok influencerın da önerdiği epey etkili bir set. Günlük cilt bakımı rejimine ihtiyaç duyanlar için markanın en çok satan cilt bakımı kahramanlarından dördünü içeriyor. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürünleri 1 haftadır kullanıyorum, çok memnun kaldım. Cildimi tertemiz yaptı. Renk tonunu eşitledi. Gözeneklerimi temizledi.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?