Görüş Bildir
Haberler
Soylu’dan 'Bomba Yüklü Araç' Açıklaması: 'Hedef İstanbul’du'

Soylu’dan 'Bomba Yüklü Araç' Açıklaması: 'Hedef İstanbul’du'

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, sürücülüğünü İstanbul’da aktif olarak görev yapmakta olan bir polis memurunun yaptığı araçta 52 kilo 500 gram patlayıcı çıkmıştı. Olayla ilgili konuşan İçişleri Bakanı Soylu, 'Bu polisi biz 2019'da adli suçtan ihraç etmişiz. Sonra mahkeme kararıyla dönmüş. Hedef İstanbul'du' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğünce Asena analiz programı üzerinden yapılan çalışmalar neticesinde, sürücülüğünü İstanbul’da aktif olarak görev yapmakta olan polis memurunun yaptığı araç, Yüksekova çıkışında durduruldu.

Araçta yapılan aramalarda, stepne havuzunun alt kısmına yapılmış zula içerisine gizlenmiş vaziyette 133 parça halinde 52 kilo 500 gram patlayıcı madde ele geçirildi.

Konu ile ilgili gözaltına alınan şüpheli ve suç unsurları, gerekli tahkikat yapılmak üzere Yüksekova TEM Büro Amirliği görevlilerine teslim edildi.

2019 yılında ihraç etmişiz, sonra mahkeme kararıyla dönmüş

2019 yılında ihraç etmişiz, sonra mahkeme kararıyla dönmüş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya katıldığı canlı yayında yakalanan patlayıcı yüklü araç soruldu. Bakan Soylu ise şunları söyledi:

* Bu polis memurunu 2019 yılının başında adli suçtan ihraç etmişiz. Bir kablo hırsızlığı sebebiyle arkadaşlar yakalıyorlar ve ihraç ediyorlar. Sonra mahkeme kararıyla dönmüş.

* Hedefi İstanbul’du. Bu yıl, yılbaşından itibaren 15 bombalı eylem engellendi.

İlgili haber 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
8
4
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kunti kunti

Secim yaklaşıyor anlaşılan

engn

İnanan?

Regina Phalange

Ben fotoğrafta fıstık sarma görüyorum