Görüş Bildir
Haberler
Bakan Muş'tan Açıklama: Sıfır Otomobillerde 'Stokçuluk' İddiası!

Bakan Muş'tan Açıklama: Sıfır Otomobillerde 'Stokçuluk' İddiası!

Batuhan
21.09.2021 - 09:51

İzmir'de Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi sonrası bayilerde araç kalmadığını öne süren satıcıların, yüzlerce otomobili boş arazilerde stokladığı ileri sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı kararı ile 12 Ağustos'ta sıfır otomobillere ÖTV indirimi yapıldı. 0 kilometre otomobillerin fiyatlarında önemli ölçüde düşüş yaşanırken, bu rakamların bayilerdeki araç satışlarına yansıtılmadığı öne sürüldü. Bu şikayetler üzerine Ticaret Bakanı Mehmet Muş, söz konusu bayiler için denetim talimatı verdi.

Müfettişlerin görev aldığı denetimler sürerken, sosyal medyada bir vatandaş tarafından paylaşılan görüntüyle yeni bir iddia gündeme geldi.

Araç satın almak için gittikleri bir Otomobil bayisinde kendilerine stokta araç kalmadığının söylenmesi üzerine aynı firmaya ait olduğunu iddia ettikleri yüzlerce otomobilin yer aldığı videoyu paylaşarak, 'stokçuluk' yapıldığı öne sürüldü.

İşte o video

Bakan Muş'tan otomobil stokçuluğu iddialarına yönelik açıklama

Bakan Muş'tan otomobil stokçuluğu iddialarına yönelik açıklama
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
5
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Patates soğan stok yapılıyor... .. Buğday stok yapılıyor.... ...... Araba ya araba ..... .. .. Nasıl stok yapılabilir..... ..... Reis ve avanesini cehennem... Devamını Gör