Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'den TRT Mikrofonuna Veto

etiket Bahçeli'den TRT Mikrofonuna Veto

Onedio Medya
30.10.2015 - 22:28 Son Güncelleme: 31.10.2015 - 09:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'de konuşma yapacağı masada TRT mikrofonunu görünce 'Şu TRT'yi alın bakalım' diyerek tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Osmaniye'de Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube'sini ziyaret etti. Ziyaretle ilgili değerlendirme yapacağı sırada önüne konulan TRT mikrofonunu görünce 'Şu TRT'yi alın bakalım' diyerek mikrofonu masadan kaldırttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Bahçeli, seçim çalışmaları için geldiği Osmaniye'de belediyeyi ziyaret etti. Belediye ziyaretinin ardından Bahçeli, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ne geçti. Burada gaziler ve şehit aileleriyle görüşen gelen Bahçeli, onların sorunlarını ve isteklerini dinledi, Şube Başkanı Durmuş Öksüz'den dernek hakkında bilgi aldı. 

Daha sonra ziyaretiyle ilgili değerlendirme yapacağı sırada önündeki masaya konulan TRT mikrofonunu gören Bahçeli, 'Şu TRT'yi alın bakalım' diyerek mikrofonu masadan kaldırttı. 

DHA ve CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1323
110
80
76
27
14
0