Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli, Akşener'e Yaptığı Çağrıyı Yineledi: 'Dön Evine Bitsin Bu Çile'

Bahçeli, Akşener'e Yaptığı Çağrıyı Yineledi: 'Dön Evine Bitsin Bu Çile'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in parlamenter sistemi konuşmak için ortak masa kurulması teklifine 'ciddiyetsiz bir öneri' diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Akşener'e daha önce de yaptığı çağrıyı yineledi: 'Diyorum ki, dön evine bitsin bu çile...' 

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin il başkanları toplantısında konuştu. Bahçeli özetle şunları söyledi:

İl Başkanlarımız Türkiye üzerinde oynanan hain oyunların farkındadır. Milletimizin onurlu mensuplarının olduğu her taraftayız. Tunceli İl Kongremizi ilk defa coşkuyla ifa ettik. 14 yıl aradan sonra Batman'da, Şırnak'ta, Hakkari'de il kongrelerimizi tamamladık.  MHP ülkenin her noktasındadır. Herhangi bir bölgenin ya da ilin değil bütün Türkiye'nin partisiyiz. 14 Mart 2021'de yapacağımız kurultaya demokratik hazırlığımız tamamlanmıştır. Salgın izin verirse 14 Mart 2020'de muazzam bir katılımla demokrasi şölenimiz gerçekleşecektir.

"Masa kurma teklifi ciddiyetsiz"

"Masa kurma teklifi ciddiyetsiz"

Türkiye'nin en önemli sorunu iç bünyesinde açılan gediklerdir. İktidar devşirmek için çırpınanların ya ar damarları çatlamış, ya da arsızlıkları dillerine vurmuştur. Bakınız CHP'ye, İYİ Parti'ye, HDP'ye, diğer siyasi ucubelere. Emin okunuz görüp görebileceğiniz bu olacaktır. Ülkesine milletine namlu çevirenlerle can ciğer kuzu sarması olanlar, onlardan medet umanlar iç işgal cephesinde mevziye girenlerdir. 

El atına binen tez inecektir. Bizim nazarımızda masa kurma teklifi ciddiyetsiz ve itibarsız bir tekliftir. İsteyenin istediği masaya 24 saat oturmasında sakınca yoktur. Buna engel olan yoktur. Buyursunlar otursunlar fiskos yapsınlar, kısır yiyip keyiflerine baksınlar. Gündemdeki ağırlığını hala koruyan meşhur anayasa taslağını kimler nerede hazırladı? CHP, HDP, İYİ Parti, SP masaya oturmadıysa bahçede mi toplandı? Türklüğü, Atatürk'ü, Türk milletini anayasadan çıkaracak bir melun henüz dünyaya gözlerini açmamıştır.  Parlamenter çalışmaları ile vakit kaybetmesinler. Millet kararını vermiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi Türkiye'nin geleceğidir. Diyorum ki, dön evine bitsin bu çile.

Akşener'in esprili yanıtı için 👇

"Kılıçdaroğlu'nun iradesi şaşmış"

"Kılıçdaroğlu'nun iradesi şaşmış"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu'nun iradesi şaşmıştır. Konuştukça batıyor. Gaf mıdır, asıl maksadı mıdır bilemem ama salı günü dile getirdiği sözleri feci bir çakılmadır. ''Asıl vergiyi uyuşturucu ticareti yapan adamdan alacaksın, kara para ile devleti dolandıranlardan alacaksın.'' Partisindeki taciz tecavüz vakalarına ses çıkarmayan Kılıçdaroğlu su kaynatmıştır. Biz kara paracılarla mücadele edilsin diyoruz Kılıçdaroğlu vergi alalım diyor. Yazıklar olsun... CHP Genel Başkanı'nın Türkiye'nin koronavirüs salgınını yönetemediğini iddia ediyor. Gözüne dizine dursun. Daha ne istiyorsun?

"AİHM'nin Demirtaş kararını tanımıyoruz"

"AİHM'nin Demirtaş kararını tanımıyoruz"

TBMM'de PKK'lı istemiyoruz. Demirtaş'a bakınca terörist görüyoruz. 6-8 ekim olaylarında katledilen vatandaşlarımızın acısını görüyoruz. AİHM'in Demirtaş'ın serbest bırakılmasını dayatan kararını tanımıyoruz, takmıyoruz, milli vicdanda hükümsüz olduğunu buradan haykırıyoruz. Karar evrensel hukuka aykırıdır. Biz HDP kapatılsın derken haklıyız. Kılıçdaroğlu buna karşı çıkıyor. Kılıçdaroğlu acınacak haldedir, baltası taşa çoktan inmiştir. Cumhur İttifakı Türkiye'dir, milli mücadeledir. Parlamenter sistem çağrıları boşa kürek çekmektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
59
36
10
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kunti kunti

Hani aksener fetocu idi lan moruk

Tülay çok pişmanım dön geri gel. Ne olur bir kez olsun sesini duyim.. Tülaaayy

portside

MHP Türklük sözünü diline almasın artık. Arap milliyetçiliğini benimsediği, Türklükten çok Arap sevdalısı olduğunu sonuna kadar kanıtlamış bir şey tarafından... Devamını Gör