Görüş Bildir
Haberler
Bahar Geldi Hareket Zamanı, Canlanıyoruz! Nisan Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Bahar Geldi Hareket Zamanı, Canlanıyoruz! Nisan Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.04.2021 - 00:15 Son Güncelleme: 02.04.2021 - 12:19

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Ruhumuzu yenileyen, hayaller kurduran, bizi bahara hazırlayan bir Mart ayını geride bıraktık, biraz fazla hülyalara daldık, şimdi uyanma zamanı çünkü bahar geldi!

Geride bıraktığımız Terazi dolunayı ile de dengemizi az da olsa bulduysak, şimdi harekete geçiyoruz.

Bu ay gökyüzünün hepimize kıyak geçtiği özel bir tarih var, 19 Nisan. Gözden kaçmaması için tüm burçlara özel yorumlarda belirttim, Ay Sirius kavuşumu ve Merkür Güneş kavuşumu aynı tarihe ve saat dilimine geliyor, haliyle hepimiz yararlanacağız bu güzel etkiden 💕 

Bu ay da bir yeni ayımız bir de dolunayımız var, Koç gibi yeni başlangıçlar, Akrep gibi tamamlanmalar yaşayacağız. Gerisi aşağıda. 

O zaman kemerleri bağlıyoruz, bu ay senin burcunu ne bekliyor anlatıyoruz! Gündem çok kalabalık, hadi koş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önceliği Yükselen Burcuna Vermeyi Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayatında yepyeni bir sayfa açıyorsun Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Nisan ayına çok konuşarak, çok düşünerek, bol bol iletişime geçerek giriyorsun zira Merkür 4 Nisan’da senin burcuna giriş yapıyor ve 19 Nisan’a kadar da seni bol bol konuşturacak. İletişimin, ikili ilişkilerin, aklına şimşek gibi çakan fikirler etrafını saracak, hızlı konuşup hızlı kararlar alabilirsin zira Koç öncüdür, direktir, bunu en iyi sen bilirsin :) Dilin biraz sivrileşebilir, aklından geçeni dan diye söylemek zaten doğanda var, ama bu kez karşındakiler de senin gibi olacak :) Senin gibi eylemleri düşüncelerinden önde giden biri için bu geçiş biraz ağız dalaşlarına da meyilli, dikkat. Yeni anlaşmalar, yeni başlangıçlar da yapabilirsin bu süreçte.

9 Nisan’da bir Mars Neptün karesi var, bu senin için tam olarak “hayal edilen / gerçekte olan” ikilemi ile karşılaşmak Koç’çuğum. Hayallerini fazla büyütüp, karşılığını bulamamak seni yorar, üzer sevgili Koç. Yapılabilecek en faydalı şey seni bilinç altında zorlayan konuları gerçekten açığa çıkarmak ve yapıcı biçimde ele almak. Sen anda kal, içinde bulunduğun anı yaşa ve gerçekçi ol. Birkaç günlük bir etkileşim zaten, hem de kendinle yüzleşirsin, faydalı da.

Zaten 12 Nisan’da senin burcunda şahane bir yeni ay var, bu ayın hayatında yepyeni başlangıçlara gebe burcu sensin sevgili Koç, gerek kariyerin, gerek ev yuva temaların, gerekse aşk ilişkilerin, ihtiyacın olan yenilik her ne ise geliyor, ancak sana bir de uyarısı var, eylemsiz de kalma, fazla dürtüsel de davranma, yani sağduyulu ol, aşırıya kaçma. En gerçekçi biçimde hayatını planlar ve adım atarsan hayatına istediğin yeniliği çekersin, bu şahane etkiyi muhakkak değerlendir.

14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle para evin hareketleniyor, yeni gelir kaynakların yolda. Beklediğin ödemelerin varsa alırsın, ayrıca ufak tefek maddi şanslar da elde edebilirsin. 

Şimdi geliyor sihirli tarih, 19 Nisan. Bu tarihi bir kenara not et, çünkü hem Merkür Güneş’in kalbine geçecek hem de Ay Sirius yıldızı ile kavuşacak. Biraz erken saatler ama çook kıymetli. 02.30 – 05.30 saatleri arası mükemmel, dilek, dua, meditasyon için çok uygun, dileğini duanı ucuna şükür de iliştirerek yolla gitsin. 

Yine bu tarihten itibaren Merkür ve Güneş de Boğa burcuna geçiyor ve senin para pul haneni yine hareketlendiriyor, bu dönemde eline bol bol para geçebilir sevgili Koç, çeşitli anlaşmalar, görüşmeler yapabilir, cüzdanı da doldurabilirsin. Şahane, bizi de gör 😝

23 Nisan’da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle ev, yuva, aile temaların hareketleniyor, birdenbire bir taşınma gündemin olabilir, evinle biraz uğraşman gerekebilir, aile temalarında bazı hareketli, hızlı gelişmeler olabilir. Bu kariyer haneni de hareketlendirir, yeni ve hızlı bir kariyer yolu da gündemine gelebilir.  

27 Nisan’da ise Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek, özellikle miras, nafaka, kredi gibi dışarıdan elde edeceğin gelirlerinle ilgili bir sonuçlanma, beklediğin bir para haberi varsa netleşme olabilir. Aynı zamanda bu alan senden saklanan sırlar varsa ortaya çıkarır.

Ayın son günü ise para, pul hanende sürprizlere gebe bir Güneş Uranüs kavuşumu olacak ancak bu Mayıs ayının konusu, onu 1 ay sonra konuşacağız :) Zaten Mayıs ayında daha neler neler konuşacağız bir bilsen!

Gördüğün gibi Sevgili Koç ve Yükselen Koç, dolu dolu bir Nisan ayı bizi bekliyor, umarım kendini çok iyi hissettiğin şahane bir ay geçirirsin. 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi güçlü günleri elbette orada da konuşacağız, şimdilik hoş kal! 

Aşk kapını çalıyor Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Nisan ayını bilinç altını biraz çalkalayacak bir geçişle karşılıyorsun sevgili Boğa, Merkür 4 Nisan’da senin bilinçaltı, korkular, gizli düşmanlıklarının evi olan 12. Evine geçecek, bu süreçte biraz sohbetin kendinle, bilinç altınla. Rüyaların coşabilir, derinlere attığın korkuların yüzeye çıkabilir, bunlar hep sen çöz diye sevgili Boğa, bırak yüzeye çıksın ki çözülsün, sen de temizlen. Ayrıca bu geçiş senden saklanan sırlar varsa onları da açığa çıkarır, kulağına gelir, buna da dikkat derim.

9 Nisan’da Mars, Neptün’le sert bir açı yapıyor. Arkadaşların veya sosyal çevrenle alacak verecek, para gibi konuların varsa biraz dikkatli davran, çünkü gerçek yüzlerini sana gösterebilirler. Belki şimdiye kadar fark etmediğin bazı durumlar vardı, belki farkında olmadan seni değersiz hissettiren dostların vardı, işte bunlar gün yüzüne çıkacak. Bırak gitmesi gereken gitsin sevgili Boğa, hiç kimse senden daha değerli değil. Aynı zamanda sen de elindeki paraya dikkat et, aldanma, kandırılma gibi durumlar olabilir, olabildiğince elinde tut paranı.

12 Nisan’da yine bilinç altı evinde bir yeni ay doğuyor, Koç burcunda gerçekleşecek bu yeni ayla yine zihnin, bilinç altın, rüyaların tetikte. Bu yeni ayla ruhsal olarak yenilenebilirsin, korkularından arınabilirsin, seni zorlayan ve derinlere attığın konuları çözebilirsin, sırlarını öğrenebilirsin. Ruhunu ve zihnini yenilemek için oldukça güzel bir etki. 

14 Nisan’da ise senin dönemin başlıyor, yönetici gezegenin güzeller güzeli Venüs Boğa burcuna geçiyor, buralar alev alev yanıyor sevgili Boğa! Kendine bakmak, kendini çok daha iyi hissetmek, yepyeni aşk fırsatları, var olan ilişkilerinse tazeleyen can suları geliyor. Bu yaklaşık 1 aylık süre boyunca güzellik, aşk, para, keyif ne varsa sende, değerlendir bunu! 

Şimdi geliyor sihirli tarih, 19 Nisan. Bu tarihi bir kenara not et, çünkü hem Merkür Güneş’in kalbine geçecek hem de Ay Sirius yıldızı ile kavuşacak. Biraz erken saatler ama çook kıymetli. 02.30 – 05.30 saatleri arası mükemmel, dilek, dua, meditasyon için çok uygun, dileğini duanı ucuna şükür de iliştirerek yolla gitsin. 

Yine aynı tarihte de Güneş senin burcuna geçiyor ve dönemin başlıyor sevgili Boğa, şimdiden iyi ki doğdun diyorum! Güneşle birlikte Merkür’ün de senin burcuna geçmesiyle bol bol konuşacak, çokça düşünecek ve iletişimini artıracaksın. Beklediğin haberlerin varsa onları alabilirsin, bunlar güzel haberler de olabilir zira Venüs’ü de ağırlıyorsun. Oldukça güzel bir dönem başlıyor, adeta baharı getiriyorsun sevgili Boğa.

23 Nisan’da Mars iletişim evine geçecek, varsa kardeşlerinle ilgili, yoksa eğitimin, her türlü yakın çevre ilişkilerin hız kazanabilir, zaten Merkür’ün de senin burcunda olmasıyla hızlı kararlar, çabuk başlayan ve sonuca eren iletişimler, bazı kararlar gündeminde. Sadece çok fevri olmamaya, çabuk karar vermemeye çalış çünkü Mars iletişim evine geçince önce davranır sonra düşünür :) Gerçi kime diyorum, sağ duyu, kontrol, güvenlik senin işin, korkmaya da gerek yok.

27 Nisan’da ise seni çok ilgilendiren bir Akrep dolunayı var, ilişkiler evinde pırıl pırıl parlayacak. Başlayan bir ilişki birden ciddiye binebilir ya da bu dönemde başlayacak bir ilişki gelecek vadedebilir, yepyeni bir aşk başlayabilir, hali hazırda ilişkin varsa veya evliysen de ilişkinizin yaralarını yamamak ve yola güçlenerek devam etmek mümkün. Her türlü güzel, keyifli bir Dolunay senin için.

30 Nisan’da ise hayatında ani gelişecek sürprizlere gebe bir Güneş Uranüs kavuşumu var ancak bu daha çok Mayıs ayında konuşulacak bir konu, zaten Mayıs ayında neler neler konuşacağız daha.

Gördüğün gibi Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, dolu dolu bir Nisan ayı bizi bekliyor, umarım kendini çok iyi hissettiğin şahane bir ay geçirirsin, tekrar iyi ki doğdun! 🎉

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi güçlü günleri elbette orada da konuşacağız, şimdilik hoş kal!

Kariyerin yeniden şekilleniyor İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Nisan ayına arkadaşların ve sosyal çevreni temsil eden evinde ilerleyecek Merkür’le giriş yapıyorsun, bol bol görüşmeler, haberler, iletişimler kapıda. Uzun zamandır görmediğin arkadaşlarından haberler alabilirsin, sosyal çevren genişleyebilir, yeni insanlarla da tanışabilirsin ki zaten sosyalliği çok seversin. Aynı zamanda hobilerinle ilgili yeni eğitimlerle başlayabilirsin, epey sosyal bir dönem seni bekliyor.

9 Nisan’da zaten burcunda ilerleyen Mars, Neptün’le biraz sürtüşecek. Kariyer hanende seni sıkıntıya düşürecek sert iletişimlerin olabilir, işler düşündüğün gibi ilerlemeyebilir. Burada özellikle kariyer hayatını fazla idealize etmen, gözünde çok büyütmen seni sonradan zora sokar sevgili İkizler çünkü Neptün Balık’ta ilerliyor ve burası senin kariyer evin, senden daha gerçekçi yaklaşımlar istemekte. Ayakları yere basan kariyer hayallerini gerçekleştirmen ise çok mümkün, burada sadece fazla uçmamaya dikkat et ki gerçekleştirememek seni eylemsizliğe itmesin. 

12 Nisan’da yine arkadaşlık, sosyal hayat evinde bir yeni ay doğuyor, bu sana aniden gelişen yepyeni bir çevre sağlar, aynı zamanda yeteneklerini hayata geçirmen için de güzel bir fırsat, şayet ilgilendiğin bir hobin varsa ya da aklına çeşitli fikirler gelirse bunu çevrenle paylaş, sana fırsat doğurabilir bu yeni ay. 

14 Nisan’da ise Venüs bilinçaltı evine geçiyor, aynı zamanda burası gizli kapaklı işleri de temsil ettiğinden buradaki Venüs seni gizli, yasaklı aşklara çekebilir aman dikkat :) Sonradan başını ağrıtmaması için çok düşünmeden hareket etme, gizli saklı işler sonrasında ayağa dolanabiliyor sevgili İkizler. Ayrıca sana da platonik, gizliden gizliye birtakım duygular besleyen bir insandan haberler alabilirsin, gizli aşk bu ama derdini söyleyebilir yani :)

Şimdi geliyor sihirli tarih, 19 Nisan. Bu tarihi bir kenara not et, çünkü hem Merkür Güneş’in kalbine geçecek hem de Ay Sirius yıldızı ile kavuşacak. Biraz erken saatler ama çook kıymetli. 02.30 – 05.30 saatleri arası mükemmel, dilek, dua, meditasyon için çok uygun, dileğini duanı ucuna şükür de iliştirerek yolla gitsin. 

Yine aynı tarihle birlikte Güneş ve Merkür de senin bilinçaltı evine giriyor, bu dönem sana derin bir farkındalık, aydınlanma getirebilir. Daha spiritüel konular ilgini çekmeye başlayabilir, tam bir uyanış yaşayabilirsin ki bu dönemde en çok ihtiyacımız olan da bu. Aynı zamanda senden saklanan bazı sırlar varsa, arkandan dönen dolaplar varsa bil ki bu geçişle ortaya çıkacak sevgili İkizler, senin de için rahat edecek, gizli saklı kalmayacak yani. Şayet sağlıkla ilgili gündemlerin varsa onları da çözebilirsin.

23 Nisan’da Mars para pul hanene giriyor ve seni para kazanmak için epey çalıştırıyor sevgili İkizler, ancak hakkını da veriyor, bu 1 aylık dönem senin için ne kadar ekmek o kadar köfte dönemleri diyebiliriz. Para kazanmak senin için daha önemli olacak, daha çok mücadele edeceksin. 

27 Nisan’da Akrep burcunda bir Dolunay’ımız var, bu da senin meslek, iş ve ofis ortamın, çalışma arkadaşlarını ilgilendiren evde ve burada bir tamamlanma, sonlanma söz konusu. Bazı iş arkadaşların ayrılabilir veya senin iş değiştirme ihtimalin varsa bununla ilgili gündemler gelişebilir. Çalışma hayatınla ilgili süregelen bazı konular varsa netliğe kavuşur, sistem değişebilir, var olan düzenin sonlanıp yeni bir sayfa açılabilir. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de bir gündemin varsa yine çözülür, netliğe kavuşur.

30 Nisan’da hem bilinçaltını hem de aynı zamanda meslek hayatını etkileyebilecek bir Güneş Uranüs kavuşumu var ancak bu daha çok Mayıs ayında konuşulacak bir konu, zaten Mayıs ayında neler neler konuşacağız daha.

Gördüğün gibi Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, dolu dolu bir Nisan ayı bizi bekliyor, umarım kendini çok iyi hissettiğin şahane bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız, şimdilik hoş kal!

Arkadaşlıklar aşka dönüşebilir Yengeç!

Hoş geldin Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Nisan ayına kariyer hanene giriş yapacak olan Merkür ile başlıyoruz, iş anlaşmaları, sözleşmeler, yeni bir kariyer yolu, seni yükseltecek çeşitli üst konumda insanlarla tanışma gibi durumlar söz konusu olabilir. 19’una kadar aklın da biraz işinde gücünde diyebilirim sevgili Yengeç, aynı zamanda ailen, ebeveynlerinle ilgili de bazı gündemlerin olabilir, zihnin onlarla da meşgul olabilir. Yalnız Merkür Koç burcunda biraz fazla sivri dillidir, düşünmeden konuşmaya meyleder, iletişimine sen de biraz dikkat et, o naif, tatlı dilini koru ki sonradan canımız sıkılmasın :)

9 Nisan’da bilinçaltı ve gizli saklı konuların evinde ilerleyen Mars Neptün’le biraz sürtüşecek, bu senin varsa yurt dışı, uluslararası meselelerini biraz ufaktan zora sokabilir, planlar suya düşebilir, aynı şekilde öğrenci isen eğitimle ilgili bazı hesapta olmayan gerginlikler yaşanabilir. Çok uzun süreli bir etki değil ancak bir miktar can sıkıcı. Sen sağduyunu koru, sezgilerine güven sevgili Yengeç’çiğim, bir de hayallerini koca koca bulutlara yükseltip eylemsizliğe düşme, gerçekçi hayaller kur. Bu açı ayaklar yere bassın ister, gerçekleşmesi mümkün olmayacak şeyler için ruhunu sıkacağına, potansiyelini kullan ki hayallerin gerçekleşebilir olduğunu gör özetle.

12 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay senin kariyer evini tetikliyor, yeni bir kariyer, unvan, belki kariyerin için bambaşka bir yol veya var olan kariyerinde yepyeni bir oluşum getirebilir sana bu yeni ay sevgili Yengeç. Bu yeni oluşumla hayatında yeni bir sayfa da açabilirsin, işin için evini de değiştirebilirsin veya yaşadığın şehri taşıyabilirsin, ev yuva temaların da bu yeni ayla tetiklenebilir. 

14 Nisan’da arkadaşların ve sosyal çevreni temsil eden evine bir Venüs doğacak sevgili Yengeç :) Bu da demek oluyor ki arkadaşların arasından biri sana farklı bakmaya başlayabilir, sen bir arkadaşını farklı görmeye başlayabilirsin, bir dost gibi davranırsın herkes öyle bilir ama fırtınalar kopabilir :) Aynı zamanda sosyal çevrenden birileri de senin kısmetini açabilir, bunların hepsi mümkün, sen gözünü dört aç, mümkün olduğunca sosyalleş derim :)

Şimdi geliyor sihirli tarih, 19 Nisan. Bu tarihi bir kenara not et, çünkü hem Merkür Güneş’in kalbine geçecek hem de Ay Sirius yıldızı ile kavuşacak. Biraz erken saatler ama çook kıymetli. 02.30 – 05.30 saatleri arası mükemmel, dilek, dua, meditasyon için çok uygun, dileğini duanı ucuna şükür de iliştirerek yolla gitsin. 

Yine aynı tarihle birlikte Güneş ve Merkür de Boğa burcuna geçerek seni epey ama epey sosyalleştirecek, bol bol telefonlar, mümkün olduğunca görüşmeler, tatlı sohbetler mümkün, çevren genişleyebilir, yeni insanlar tanıyabilirsin. Belki yeni bir hobin için eğitime başlayabilir, bu sayede de yeni çevrelere girebilirsin. Keyifli, güzel bir dönem.

23 Nisan’da ise Mars seni bol bol koşturacak sevgili Yengeç, öyle oturup durmak yok, nerede hareket orada bereket günleri kapıda. Spora başlamak için şahane bu dönem. Yalnız fazla enerji seni sinirsel de gerebilir, sen sakin insansın bir anda hareketlenmek, yoğun tempo strese sokabilir seni, bu da ikili ilişkilerine yansıyabilir, buna dikkat derim. Bunu neden diyorum, çünkü 27 Nisan’da aşk evinde bir Akrep Dolunayı olacak sevgili Yengeç 💙 Bugünden önce başlamış mini mini flörtler gerçek bir aşka dönüşebilir, kalbin hoplayabilir, ilişkin varsa aşkı tazelenebilir, aynı zamanda da ileride işe dönüşebilecek yaratıcı bir hobiye başlayabilirsin. Her türlü güzel enerjiler kapıda.

30 Nisan’da yine arkadaş ve sosyal çevre evinde sürprizli, ani gelişebilecek olaylara gebe bir Güneş Uranüs kavuşumu olacak ancak bunun etkileri için Mayıs’ı bekle, zaten Mayıs ayında neler konuşacağız neler!

Gördüğün gibi Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, dolu dolu bir Nisan ayı bizi bekliyor, umarım kendini çok iyi hissettiğin şahane bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız, şimdilik hoş kal!

Güneş gibi parlayacaksın Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Nisan ayına Merkür’ün Koç burcuna girişiyle başlıyoruz, senin için yurt dışı, uluslararası konular, yayıncılık, yüksek öğrenim gibi temaların öne çıkacağı bir dönem başlıyor. Aynı zamanda kendini de çok iyi ifade edebilir, aklından geçenleri daha net belirtebilirsin, iletişimin de epey hızlanacak sevgili Aslan. Bu süreçte beklediğin yasal konular varsa onların görüşmeleri neticelenebilir, belki yüksek lisans ya da daha üst eğitimlere başlayabilirsin. 

9 Nisan’da Mars, Neptün’le biraz sürtüşmeli bir açı gerçekleştirecek. Bu açılanmayla sosyal çevren ve arkadaşlıklarınla ilgili bazı olaylar gündemine gelebilir, bazı durumlar pek de hayal ettiğin gibi çıkmayabilir, arkadaşların seni hayal kırıklığına uğratabilir sevgili Aslan. Sen çok iyi niyetlisin ve yardımseversin, belki arkadaşların arasından bunu suiistimal edenler ortaya çıkabilir, buna dikkat etmeni öneririm. Aynı zamanda bu açılanma para pul hanende de seni dikkate çağırıyor, kredi, borç, alacak gibi bazı durumların varsa iki kere düşünerek hareket et, dikkatli davran olur mu?

12 Nisan’da yine ayın başında Merkür’ün Koç seyahati ile gündemine gelen konularla ilgili bazı yeni başlangıçlar, yenilikler getirecek çok güzel bir Koç Yeni Ay’ımız var, örneğin yazmayı düşündüğün bir eseri yayınlayabilirsin, yazıların için blog açabilirsin, öğrenciysen üniversite hayatın ile ilgili bazı yenilikler gündeme gelebilir. Bu Yeni Ay sana çok olumlu bir enerji gönderiyor, bunu değerlendir, ruhunu iyileştir sevgili Aslan.

14 Nisan’da Venüs Boğa burcunda seyahate başlıyor, senin kariyer hanene çok güzel etkiler veriyor sevgili Aslan. Belki prim, terfi, daha yüksek bir unvan alabilirsin, zam görüşmeleri yapabilirsin, kariyerinde daha görünür olabilirsin, otorite figürleri ile çok olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsin, hatta kariyerine Venüs’ün temsil ettiği sanat, estetik konularında yeni bir yön bile verebilirsin. Etkileri çok güzel bir seyahat bu.

Şimdi geliyor sihirli tarih, 19 Nisan. Bu tarihi bir kenara not et, çünkü hem Merkür Güneş’in kalbine geçecek hem de Ay Sirius yıldızı ile kavuşacak. Biraz erken saatler ama çook kıymetli. 02.30 – 05.30 saatleri arası mükemmel, dilek, dua, meditasyon için çok uygun, dileğini duanı ucuna şükür de iliştirerek yolla gitsin. 

Yine aynı tarihlerde Merkür ve Güneş’in de Boğa burcuna geçişiyle kariyer hanen oldukça hareketlenmekte. Adeta güneş gibi parlayabileceğin, ismini duyurabileceğin çok güzel gelişmeler, yüksek konumda insanlarla görüşmeler, tanışmalar gündemine gelebilir. Şayet bir ilerleme, yükselme niyetinde isen görüşmeler yapabilirsin, dönüşleri güzel olur. 

23 Nisan’da Mars Yengeç burcunda seyahate başlayacak, bu senin bilinç altını biraz hareketlendirecek, uykularını zorlaştıracak gibi görünüyor. Aklın karışabilir, duygusal yönden hassas ve bir miktar da gergin olabilirsin, ancak bil ki bu geçişle bilinçaltından yüzeye çıkan her ne ise seni iyileştirmek için. Zihnini dinle, korkularınla yüzleş ki temizlenebilelim, yoksa bu konum seni anlamlandıramadığın öfkeye yöneltebilir. Benim tavsiyem kabuğuna çekilmemen, içinde tutmaman sevgili Aslan, seni rahatsız eden her ne varsa gör ve çöz, bu sana iyi gelecek.

27 Nisan’da ev, yuva, aile temalarını netleştirecek bir Akrep dolunayı olacak, bir taşınma, ev değiştirme veya tadilat gündemin varsa sonuca erebilir, aile içerisinde sürüncemede kalmış bir konun varsa netliğe kavuşur bu süreçte. Aynı zamanda kariyer evin de bu dolunaydan etki alır, yine netleştirmek istediğin konular varsa bu dolunayla sonuçlarını görür ve yoluna devam edersin. 

30 Nisan’da yine kariyer evinde bir değişimin, dönüşümün habercisi olacak Uranüs Güneş kavuşumu var ancak bunu asıl Mayıs ayında konuşacağız, zaten Mayıs ayında neler konuşacağız neler!

Gördüğün gibi Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, dolu dolu bir Nisan ayı bizi bekliyor, umarım kendini çok iyi hissettiğin şahane bir ay geçirirsin. 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız, şimdilik hoş kal!

Uzak ufuklara açılıyorsun Başak!

Hoş geldin Başak ve Yükselen Başak;

Nisan ayına Merkür’ün Koç burcu seyahatiyle başlıyoruz ve bu seyahatle senin dışarıdan elde ettiğin gelirler, krediler, belki miras konuları epey gündemini meşgul edecek gibi görünüyor. Gelirini artıracak bazı sözleşmeler veya görüşmeler yapman icap edebilir, aynı zamanda da kendini daha derin, daha sezgisel hissedebilirsin, 6. hislerin coşabilir sevgili Başak :)  

9 Nisan’da kariyer ve ilişkiler evin biraz karışıyor. İlişkiler evinde seyahat eden Neptün, kariyer evinde seyahatteki Mars ile sert bir açı yapacak, bu açı sana ayaklarını yere bas demekte. Hayalleri fazla büyütüp yere çakılmanı istemiyor gökyüzü, diyor ki gerçek olabilecek hayallerin için mücadele et yoksa bu seni “nasılsa hiçbir hayalim olmuyor” diye eylemsizliğe iter. Oysa gerçekçi hayaller için mücadele edersen şans aslında senden yana sevgili Başak’çığım, tek isteği fazla hayalciliğe kapılma ki hem ilişkilerine hem de kariyerine mantıklı bir yön verebil.

12 Nisan’da yine dışarıdan elde ettiğin gelirleri temsil eden evinde bir Koç yeni ayı var, ayın başlarında gündeminde olan bazı konular için ilk adımları bu dönemde atabilirsin, bazı gelişmeler filizlenebilir. Belki gelirini artıracak bir gelişme, belki sürpriz bir maddi kaynak elde edebilirsin. Uzun zamandır para konularında biraz kafan karışıktı, şimdi yeni yeni oturuyor taşlar.

14 Nisan’da Venüs sana uzaklardan, yabancı memleketlerden, uzak şehirlerden bir yar, bir sevdicek getirebilir sevgili Başak, yabancı eniştemiz geliyor gibi :) Venüs senin yurt dışı, uluslararası, uzun yolları temsil eden 9. Evinde seyahate başlayacak. Aynı zamanda bu alanda aşk getireceği kadar yayıncılık, hukuk gibi konulardan para da kazandırabilir. Sana çok güzel bir açısı var bu seyahatin, ufkun da genişleyecek, ruhsal olarak da daha iyi hissedeceksin.

Şimdi geliyor sihirli tarih, 19 Nisan. Bu tarihi bir kenara not et, çünkü hem Merkür Güneş’in kalbine geçecek hem de Ay Sirius yıldızı ile kavuşacak. Biraz erken saatler ama çook kıymetli. 02.30 – 05.30 saatleri arası mükemmel, dilek, dua, meditasyon için çok uygun, dileğini duanı ucuna şükür de iliştirerek yolla gitsin. 

Yine bu tarihten itibaren Güneş ve Merkür de Boğa burcuna geçerek senin yüksek öğrenim, yayıncılık, hukuk, yurt dışı konuları ile epey meşgul olmanı sağlayacak. Yabancı iş ortakları, uzak mesafeden yönetilecek bazı görüşmeler sana çok fayda sağlayabilir, hayata geçirmek istediğin planların varsa bunlar için iletişim kurmaya başlayabilirsin bu süreçte sevgili Başak.

23 Nisan’da Mars arkadaşlarının, sosyal çevrenin temsilcisi Yengeç burcuna geçiyor ve gündemi baya hareketlendiriyor. Aniden tanışacağın insanlarla çevren genişleyebilir, öte yandan yine sosyal çevrende biraz gergin elektrikler oluşabilir, Mars bu, kendisi hızlı ve öfkeli bir gezegenimiz :) Geçtiği yerlerde de tozu dumana katabilir, gerginliği çok sevmediğin için seni yorabilir bu karmaşa ancak senin gibi harita metod defteri bir insan için çok sıkıntı değil bu karışıklık, çözersin sen :)

27 Nisan’da varsa kardeşlerin, yoksa çok yakın çevren ve bizzat senin diğer insanlarla kurduğun iletişimlerin temsilcisi olan evinde yani Akrep burcunda bir Dolunay’ımız var. Bu temalarda sürüncemede bir konu varsa çözülüp netliğe kavuşabilir, başlamayı düşündüğün bir eğitim varsa bu dönemde gündemine gelebilir, kısa seyahatlerin olabilir ve böylelikle çözülmesini istediğin bir konu çözülebilir. 

30 Nisan’da ise Güneş Uranüs kavuşumuyla yurt dışı, yabancılar veya eğitim konuları ile ilgili gündeme hop diye düşecek ani bir gelişme olabilir ama bu gelişmeleri Mayıs ayında konuşacağız şimdi spoiler olmasın 😏 Zaten Mayıs ayında neler konuşacağız neler!

Gördüğün gibi Sevgili Başak ve Yükselen Başak, dolu dolu bir Nisan ayı bizi bekliyor, umarım kendini çok iyi hissettiğin şahane bir ay geçirirsin. 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız, şimdilik hoş kal!

Yeni ilişkiler kapıda Terazi!

Hoş geldin Terazi ve Yükselen Terazi;

4 Nisan’da Merkür’ün ilişkiler evine geçişiyle Nisan ayına buram buram ilişki konuşarak giriyorsun. Flört seviyesinde bir durumun varsa bu iş bu süreçte ciddiye biner sevgili Terazi, şayet ilişkin yoksa da bu süreçte tanışacağın kişilerle ciddi ilişkilere yürümen mümkün :) Aynı zamanda var olan ilişkinin de sürüncemede kalmış konuları masaya yatırılabilir, zaten senin burcundaki Dolunay’la geçen ayı kapatmıştık, etkileri de sürüyor. Gündem hala ikili ilişkiler senin için. 

9 Nisan’da iş güç, meslek haneni her aldığı tesirde dalgalandıran Neptün bu kez Mars’la sert bir açı yapacak, hayaller / gerçekler ikilemine seni biraz düşürebilir. Bu açılanmada mühim olan ne kadar büyük hayaller kurdun da peşinden gitmeye cesaret gösteremedin bunu görebilmek sevgili Terazi. Gününü fazla dağınık, büyük hayallerin peşinde geçiriyorsan bu açıyla sana bir “hayatta kal” uyarısı gelecek :) Etkisi uzun değil ama çarpıcı.

12 Nisan’da yine ilişkiler hanende bir Yeni Ay gündemde, bu sana yeni bir ilişki habercisi sevgili aşk insanı Terazi :) Yeni tanışmalar hızlı bir ilişkiye dönebilir, var olan ilişkiler ciddiye binmek için yeni adımlar atabilir, evliliklerin kanı yenilenebilir. Her türlü geçtiğimiz dönemlere göre daha taze bir kan geliyor ilişki hanene, hayırlara vesile :)

14 Nisan’da Venüs Boğa burcuna geçerek senin dışarıdan elde edilen gelirler, miras, kredi, nafaka gibi cüzdanını kolay yoldan doldurabilecek çeşitli gelirlerini artırabilir. Bu artık hiç tanımadığın büyük büyük dedenden kalan bir arsa mı olur, beklediğini bile unuttuğun bir sürpriz para mı olur bilemem ama para haneni hareketlendireceği kesin, şahane :) Aynı zamanda buralardan geçen Venüs’ün libidoyu da artırma ihtimali söz konusu, ateş yükselebilir biraz haberin olsun :)

Şimdi geliyor sihirli tarih, 19 Nisan. Bu tarihi bir kenara not et, çünkü hem Merkür Güneş’in kalbine geçecek hem de Ay Sirius yıldızı ile kavuşacak. Biraz erken saatler ama çook kıymetli. 02.30 – 05.30 saatleri arası mükemmel, dilek, dua, meditasyon için çok uygun, dileğini duanı ucuna şükür de iliştirerek yolla gitsin. 

Yine aynı tarihle birlikte Güneş ve Merkür de Boğa burcuna geçerek Venüs’e eşlik etmeye başlıyor, para pul mevzuları aydınlanıyor, gündemine de oturuyor sevgili Terazi, bir süre para konuşacaksın, gelir gider dengeni oturtacaksın ki denge senin işin zaten, parayı da seviyorsun şimdi yani :) Oldukça güzel etkiler.

23 Nisan’da Mars kariyer evine geçerek seni biraz çalıştıracak, otorite figürleri ile bazı gerginlikler, hakkını aramak için mücadele etmen gereken durumlar olabilir. Sen adaletin temsilcisisin, her türlü hakkını alırsın, uyumlu olmak uğruna çok susma yeter, diplomatik iletişimini, yani o yılanı deliğinden çıkaran tatlı dilini kullan, mücadelenin hakkını her türlü alırsın.

27 Nisan’da yine para pul mevzuları, bu kez senin kendi gelirlerini temsil eden 2. Evinde yani Akrep burcunda bir dolunayımız var, bu konular artık netliğe kavuşuyor, sürüncemede kalan bazı para mevzuları çözülüyor, adalet yerini buluyor. Çalışmalarının, emeklerinin karşılığını alıyorsun sevgili Terazi.

30 Nisan’da ise yine para konularında sürpriz gelişmelere gebe bir Güneş Uranüs kavuşumu var ama bu asıl Mayıs’ın konusu, biraz sabret :) Zaten Mayıs ayında neler konuşacağız neler!

Gördüğün gibi Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, dolu dolu bir Nisan ayı bizi bekliyor, umarım kendini çok iyi hissettiğin şahane bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız, şimdilik hoş kal!

İlişkiler ciddiye biniyor Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Nisan ayına zihnini biraz işinle, gücünle, ofisinle meşgul tutarak giriyorsun zira Merkür 4 Nisan’da senin iş, çalışma hanene bir ziyaret yapacak, haliyle ofisin, çalışma arkadaşların, çalışmıyorsan günlük olarak seni oyalayan ev işleri veya derslerin gündeminde. Daha hızlı düşünecek, daha çabuk çözümler bulmak isteyeceksin. Bu ev aynı zamanda senin sağlığını da temsil eder sevgili Akrep, uzun zamandır ihmal ettiğin bir sağlık problemin varsa onun üzerine eğilip çözebilirsin veya yeni bir diyete başlayabilirsin.

9 Nisan’da halihazırda aşk, keyif, hobiler hanende uzun yıllardır seyahat eden Neptün’ün Mars ile biraz sürtüşmeli bir kare açısı olacak. Aşk hayatında hayallerle gerçekler biraz çelişebilir, düşündüğün ya da hayal ettiğin bazı konular için eylemler düşüncelerle zıtlaşabilir, bu biraz kendini gergin hissetmene neden olabilir, ancak geçici bir etki. Aynı zamanda beklediğin paralarda bazı kayıplar, gecikmeler olabilir buna da dikkat etmeni öneririm. Bir operasyon geçirmek niyetindeysen de en azından 23 Nisan’ı beklemeni tavsiye ederim.

12 Nisan’da yine para, dışarıdan elde edilen gelirler, miras, kredi gibi konularla ilgili hanende bir yeni ay var, bu temalarla ilgili bir yeni gündemin oluşabilir, beklediğin bazı gelirlerle ilgili gelişmeler yaşayabilirsin, haberler alabilirsin, bu yeni ay senin para haneni aydınlatmaya başlıyor sevgili Akrep.

14 Nisan’da ise Venüs ilişkiler evinde seyahate başlıyor 💙 Yeni ve ciddi bir ilişki başlayabilir, güzel bir birliktelik kapıda. Şayet bir ilişkin varsa daha ciddi adımlar atabilirsiniz, ilişkinizin kanı canı güncellenebilir, zaten bu tarihten itibaren gündemin epey bir süre aşk meşk olacak şimdiden söyleyeyim ;)

Şimdi geliyor sihirli tarih, 19 Nisan. Bu tarihi bir kenara not et, çünkü hem Merkür Güneş’in kalbine geçecek hem de Ay Sirius yıldızı ile kavuşacak. Biraz erken saatler ama çook kıymetli. 02.30 – 05.30 saatleri arası mükemmel, dilek, dua, meditasyon için çok uygun, dileğini duanı ucuna şükür de iliştirerek yolla gitsin. 

Yine bu tarihten itibaren Merkür ve Güneş de Boğa burcuna geçiyor ve senin ilişkiler haneni dediğim gibi yine hareketlendiriyor, şayet bir ilişkin varsa bu dönemde ciddi imzalar atılabilir, nişan, evlilik gibi bir üst seviyeye taşınabilir, şayet ilişkin yoksa da hayatına gerçekten uzun soluklu bir ilişki girebilir, şahane! Nisan Mayıs ayları senin gönül yaylarını gevşetiyor belli ki ;) Ben de bir Güneş Akrep olarak heyecanla bekliyorum, umarım ikimizin de yüzü güler 🙈

23 Nisan’da Mars Yengeç burcuna geçiyor ve sana güzel bir enerji veriyor, daha canlı, daha enerjik, hareketli ve motivasyonu yüksek hissedebilirsin sevgili Akrep, aynı zamanda bu alan şayet öğrenci isen seni çok çalıştırıp emeklerinin karşılığını alacağın bir döneme de işaret ediyor, şayet uluslararası veya yurt dışı temalı işlerin varsa hız kazanır yine bu sıralar, bir şeyler yazıyor ve yayınlamak istiyorsan da tam sırası.

Bu ayın seni en çok ilgilendiren olayı ise 27 Nisan’da senin burcunda gerçekleşecek olan Dolunay. İkili ilişkilerinde bir netlik, tamamlanma, kendine dair bazı şeylerin sonlanması ve yeni olanın açılması, ruhunun dönüşümü ve yenilenme, tam anlamıyla bir netlik belirebilir hayatında. Gerek kariyer gerek ilişkiler gerekse ev, yuva temalarında hayatında eksik, yarım, belirsiz her ne varsa artık net ve görünür olacak. Dolunay tüm gücüyle hayatındaki eksik, fazla ne varsa aydınlatacak ve seni yaza hazırlayacak.

30 Nisan’da ise yine ilişkilerinle veya kendinle ilgili sıra dışı, ani, sürpriz gelişmelere gebe bir Güneş Uranüs kavuşumu var ancak bunu asıl Mayıs ayında konuşacağız, zaten Mayıs ayında neler konuşacağız neler! 

Gördüğün gibi Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, dolu dolu bir Nisan ayı bizi bekliyor, umarım kendini çok iyi hissettiğin şahane bir ay geçirirsin. 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız, şimdilik hoş kal! 

Hem iş hem aşk konuşuyorsun Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Nisan ayına aşk, hobi, keyif gibi temaların temsilcisi olan 5. Evinde seyahate başlayan Merkür ile hızlı bir giriş yapıyorsun, demek oluyor ki aşk düşüneceksin bir süre :) Yeni birileriyle tanışabilirsin, minik flörtlere adım atabilirsin, mesajlaşmalar olabilir. Aynı zamanda yeni bir hobiye başlayabilir, eğitim alabilir ve zihnini onunla da meşgul edebilirsin, şanslı güzel bir dönem senin için sevgili Yay.

9 Nisan’da ilişkiler evini biraz sürtüşmeli, hareketli hale getiren Mars, Neptün’e sert bir açı gönderiyor. Burada özellikle ilişkilerle ilgili bazı hayaller / hayatlar yüzleşmesi görebilirsin. Bazı durumlar senin çok da hayal ettiğin gibi ilerlemeyebilir veya senin eylemlerinle ideallerin çatışabilir. Etkisi kısa olmakla birlikte biraz sürtüşmeli. Bu açı en genel tabiriyle ayaklar yere bassın ister, ki bir Yükselen Yay olarak kendimden de biliyorum, iyimserlik bulutunun içinde uçmak doğamızda var bizim :) Daha gerçekçi olmayı öğütlemekte bu açı da, arada lazım böyle bir sarsma, üzülmeyelim :p

12 Nisan’da aşk, flörtler, hobiler evinde bir de Koç Yeni Ayı var, 4 Nisan’da başlayan Merkür geçişiyle şayet bir tanışma, bir flört, ne bileyim bir günaydın mesajları varsa bu yerini biraz daha yeni bir adıma bırakabilir, mesajlar uzayabilir mesela sevgili Yay’cığım :) Aynı zamanda bu alan bir de hobiler evi olduğu için söylediğim gibi yeni hobiler de hayatına girebilir, hatta daha sonra bu hobiler mesleğe de dönüşebilir. 

14 Nisan’da Venüs iş, güç, meslek evine yani Boğa burcuna giriyor, bu sayede sana güzel, küçük paralar geliyor, günlük işlerinden paralar kazandırıyor. Aynı zamanda iş arkadaşların arasından sana farklı gözle bakan birileri de olabilir, çok iş konuştuk biraz da aşk konuşalım diyebilir biri :) Çalışmaktan keyif aldığın güzel bir dönem bu, şayet çalışmıyorsan günlük rutinlerin sana daha çok keyif vermeye başlar, sanatsal, estetik temalı yeni bir alışkanlığı hayatına katabilirsin.

Şimdi geliyor sihirli tarih, 19 Nisan. Bu tarihi bir kenara not et, çünkü hem Merkür Güneş’in kalbine geçecek hem de Ay Sirius yıldızı ile kavuşacak. Biraz erken saatler ama çook kıymetli. 02.30 – 05.30 saatleri arası mükemmel, dilek, dua, meditasyon için çok uygun, dileğini duanı ucuna şükür de iliştirerek yolla gitsin. 

Yine bu tarihten itibaren Merkür ve Güneş de Boğa burcuna geçiyor ve senin gözlerini çalışma hayatına çeviriyor, bu alanda bazı yenilikler olabilir, iş arkadaşların veya birlikte çalıştıklarınla toplantıların, telefon görüşmelerin epey artabilir, günlük konuşmaların da biri biter biri başlar, bol bol iletişimin artar.

23 Nisan’da Mars Yengeç burcuna geçerek senin dışarıdan elde ettiğin gelirlerin, kredi, miras, nafaka gibi eline geçecek birtakım paralarınla ilgili bir hızlanma, yenilik, gündem getirebilir, para konularında biraz fazla mücadele edebilirsin ancak hakkını da alırsın. Uzun zamandır nadasa bıraktığın bazı maddi durumların varsa bunlar hareketlenecek gibi görünmekte. 

27 Nisan’da ise bilinç altını aydınlatacak, ruhsal olarak farkındalığını artıracak bir Akrep Dolunayı var, kendine sakladığın, belki gizlediğin bazı sırların zihninin ön yüzüne geliyor, ayrıca senden saklanan sırlar, haberin olmayan bazı konular varsa bunlar da gün yüzüne çıkıyor, bu dönemde bilinçaltından, ruhundan başlayarak yenileniyor, dönüşüyorsun sevgili Yay, rüyalarınla, sezgilerinle baz mesajlar alabilirsin bu dönemde, onları dinle çünkü hepsi seni dönüştürmek istiyor.

30 Nisan’da iş ve çalışma ortamınla ilgili ani, sürpriz, beklenmeyen bir durum yaşayabilirsin ancak bu daha çok Mayıs ayının konusu, zaten Mayıs ayında neler konuşacağız neler bir bilsen!

Gördüğün gibi Sevgili Yay ve Yükselen Yay, dolu dolu bir Nisan ayı bizi bekliyor, umarım kendini çok iyi hissettiğin şahane bir ay geçirirsin. 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız, şimdilik hoş kal! 

Hasret kaldığın aşk kapıda Oğlak!

Hoş geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Nisan ayına Merkür’ün Koç burcuna hızlı girişiyle başlıyoruz, bu senin ev, yuva, aile temalarına zihnini biraz daha yoğunlaştırır, evinle ilgili görüşmelerin, aile içerisinde bazı konuların konuşulması hız kazanabilir, iletişimin artabilir. Aynı zamanda kariyerinle ilgili de bazı gündemlerin olabilir, hızlı gelişen olaylar, çeşitli haberler alabilirsin. 

9 Nisan’da iş, çalışma ortamınla ilgili bazı konular pek de hayal ettiğin gibi gitmeyebilir sevgili Oğlak, hali hazırda iş, meslek, günlük rutinler evinde ilerleyen ve muhtemelen seni çok çalıştıran Mars, Neptün’le sert bir açı yapacak. Hayal ettiklerinle gerçekte olanlar farklı olabilir, zihnini biraz netleştirmeni, daha gerçekçi davranmanı istiyor bu geçiş senden. Etkisi kısa süreli olsa da çarpıcı, en azından 23 Nisan’a kadar iş ortamında gerginliklere dikkat etmeni öneririm.

12 Nisan’da yine ev, yuva, aile temalarında bir yeni ay filizleniyor, Koç yeni ayı senin için yeni bir ev, yuva gündeminin başladığını işaret etmekte. Belki taşınmış ya da taşınacak olabilirsin, aile içerisinde bir yenilik gündemine gelebilir sevgili Oğlak, bu aynı zamanda kariyerinde de yeni bir dönemin işaretçisi. 

14 Nisan’da ise Venüs seni çok mutlu edecek bir Boğa seyahatine başlıyor 💙Aşk hayatın hareketleniyor, hobilerinden kazandığın paralar artabilir, yeni bir aşk başlayabilir! Aynı zamanda kendinde estetik bir değişiklik düşünüyorsan şahane zamanlar, kendini de daha iyi daha keyifli ve güzel hissedersin bu geçişle. 

Şimdi geliyor sihirli tarih, 19 Nisan. Bu tarihi bir kenara not et, çünkü hem Merkür Güneş’in kalbine geçecek hem de Ay Sirius yıldızı ile kavuşacak. Biraz erken saatler ama çook kıymetli. 02.30 – 05.30 saatleri arası mükemmel, dilek, dua, meditasyon için çok uygun, dileğini duanı ucuna şükür de iliştirerek yolla gitsin. 

Yine bu tarihten itibaren Merkür ve Güneş de Boğa burcuna geçiyor ve senin aşk haneni hareketlendiriyor, Venüs’ün de burada olmasının vermiş olduğu yetkiye dayanarak gündemini baya baya aşk yapıyor sevgili Oğlak’çığım, hasret kalmıştık bu geçişe :) Bu süreçte yeni bir hobiye başlaman veya var olan hobilerini işe güce çevirmen çok olası, böyle bir gündem varsa onu da değerlendir. 

23 Nisan’da Mars Yengeç burcuna geçerek ani ve hızlı bir ilişki getirebilir sana, var olan minik bir flört hızla ciddiye binebilir, libidon epey artabilir :) Bu aynı zamanda ilişkiler için bir miktar mücadele de demek, yani sevgi neydi, sevgi emekti dönemleri :) Emek verdikçe ilişkini güzelleştirebilirsin, aynı zamanda da kendini de daha enerjik, bir miktar da gergin hissedebilirsin, ona dikkat et derim. 

27 Nisan’da ise arkadaşların, sosyal çevren ve ideallerini temsil eden 11. Evinde yani Akrep burcunda bir dolunay var, arkadaşlıkların ciddi ciddi mercek altında olacak sevgili Oğlak, sosyal çevrende bir dönüşüm, yeniden yapılanma, bazı arkadaşlıklarının sonlanması mümkün, özellikle de senden saklanan sırlar ortaya çıkabilir, bu sayede de kim iyi gün dostu kim kötü gün dostu anlayacaksın.

30 Nisan’da ise aşk evinde sıra dışı, ani gelişmelere gebe bir Güneş Uranüs kavuşumu olacak ancak bu asıl Mayıs ayının gündemini belirleyecek, o sebeple biraz bekliyoruz :) Zaten Mayıs ayında neler konuşacağız neler!

Gördüğün gibi Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, dolu dolu bir Nisan ayı bizi bekliyor, umarım kendini çok iyi hissettiğin şahane bir ay geçirirsin. 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız, şimdilik hoş kal!

Evinde huzur buluyorsun Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Nisan ayına 4’ünde Merkür’ün Kova burcu geçişi ile başlıyoruz, bu da varsa öncelikle kardeşlerinle ilgili bir konuyu gündeme getirir, kardeş veya çok yakın çevrenden çeşitli haberler alabilir, zihnini meşgul edebilirsin. Şayet kardeşin yoksa çeşitli eğitimlere başlaman mümkün, zihnin de biraz fazla hızlanabilir, çok düşünebilir, çok iletişime geçebilir, çok okuyup yazabilirsin, zihnin oldukça aktif olacak. 

9 Nisan’da aşk meşk hanende ilerleyen Mars, Neptün’le biraz sürtüşecek, araları pek iyi olmayacak. Bu da aşk konularında bazı hayal kırıklıklarına sebebiyet verebilir, işlerin pek de hayal ettiğin gibi olmadığını görebilirsin, aynı zamanda para konusunda bazı kayıplar, hayal ettiğin bazı maddi gelirlerin beklediğin gibi olmaması söz konusu olabilir, ayağını yorganına göre uzatma vakti bu, çok açılmadan daha sakin, daha tedbirli olmakta, şansa fazla güvenmemekte fayda var. Kısa süreli bir etki ancak uyarıcı sevgili Kova, böyle etkilere de ihtiyacımız var.

12 Nisan’da yine kardeş, eğitim, zihin, iletişim evinde bir Koç Yeni Ay’ı var, bu yeni gündemlerin, yeni haberlerin işaretçisi sevgili Kova. Belki yeni bir eğitimin, belki zihnini kurcalayacak yeni bir konunun veya aldığın bir haberin gündemine oturması mümkün. O düşünmeden duramayan dahi zihnin yeni bir konuyla filizlenecek gibi.

14 Nisan’da Venüs ev, yuva, aile evine yani Boğa burcuna geçiş yapıyor, evinin keyfini, tadını bu ay en çok sen çıkaracaksın. Evinde bir yenilik, estetik bazı dokunuşlar yapabilirsin, çok keyifli zamanlar geçirebilirsin, ailenle hasret giderebilir, huzurlu olabilirsin, tam olarak “evim evim güzel evim” günleri senin için. Aynı zamanda kariyer hanene de açı yaptığı için bazı ufak paralar, belki zam, prim gibi ödemeler alabilirsin, akmasa da damlar yani :) Fakat Para evinde uzun yıllar seyahatine devam edecek olan Neptün’den ötürü ben sana damlarken biriktirmeni öneririm sevgili Kova.

Şimdi geliyor sihirli tarih, 19 Nisan. Bu tarihi bir kenara not et, çünkü hem Merkür Güneş’in kalbine geçecek hem de Ay Sirius yıldızı ile kavuşacak. Biraz erken saatler ama çook kıymetli. 02.30 – 05.30 saatleri arası mükemmel, dilek, dua, meditasyon için çok uygun, dileğini duanı ucuna şükür de iliştirerek yolla gitsin. 

Yine bu tarihten itibaren Merkür ve Güneş de Boğa burcuna geçiyor ve evine, yuvana adeta güneş gibi doğuyor. Evini değiştirebilir, taşınabilir veya değişiklikler yapabilirsin, evden çalışabilirsin, bu ayı daha çok ev kuşu geçireceksin :) Ki sen ne kadar sosyal olsan da yalnız, bireysel olmayı da çok seversin sevgili Kova, bu geçiş sana iyi gelecek, seni dinlendirecek.

23 Nisan’dan itibaren Mars iş, güç, meslek hanene girerek seni epey, ama epey çalıştıracak sevgili Kova :) Başını kaşıyacak vakti bulamayabilirsin, yeni projelere başlayabilirsin, yepyeni iş kalemlerin olabilir, biraz yorulacaksın ama değecek de. 

27 Nisan’da ise kariyer evinde pırıl pırıl bir Akrep Dolunayı var, kariyerinle ilgili sürüncemede kalmış bir gündemin, beklediğin bir durum varsa bu dolunay ile netliğe kavuşuyor sevgili Kova. Bu bir Akrep dolunayı olduğu için dönüştürür, yeniler, çürümüş olanları çıkarır, farklı bir gelişme gelebilir gündemine. 

30 Nisan’da ise ev, yuva, aile temalarını ilgilendirecek sıra dışı, sürprizli, ani gelişmelere gebe bir Uranüs Güneş kavuşumu var ancak bunu Mayıs ayında konuşacağız, zaten Mayıs ayında neler konuşacağız neler!

Gördüğün gibi Sevgili Kova ve Yükselen Kova, dolu dolu bir Nisan ayı bizi bekliyor, umarım kendini çok iyi hissettiğin şahane bir ay geçirirsin. 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız, şimdilik hoş kal! 

Yeni para kaynakları geliyor Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık;

Uzun zamandır misafirin olan Merkür’ü artık 3 Nisan’da Koç burcuna gönderiyorsun, yani artık zihnin, aklın, fikrin biraz da para, pul konularıyla meşgul olacak. Gelirlerini, cüzdanını düşünebilir, maddi bazı görüşmeler yapabilirsin, belki yeni para temalı imzaların olabilir. Kendine para kazanacak yeni yollar bulmaya çalışabilirsin, 19’una kadar gözümüzün önünde para simgeleri dolaşacak.

9 Nisan’da seni biraz gerebilecek sert bir transit var, burcunda yer alan Neptün, ev, yuva, aile temalarında seyahat eden Mars ile biraz sert konuşacak. Ev içerisinde gerginlikler, bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsin, biraz hayallerle gerçekler çatışabilir, evinle ilgili hayallerin bir süreliğine rafa kalkabilir, ancak bu tesir kısa. Yeni bir ev ya da ev içerisinde bir tadilat planın varsa bunu 23 Nisan’a kadar ertelesen çok iyi olabilir.

12 Nisan’da para pul hanende güzel bir Koç Yeni ayı var, bu sana yeni bir para kaynağı sağlayabilir, maddi gelirlerine yenilerini ekleyebilir. Kariyerin ve çalışma biçiminde de bir yenilik getirebilir bu etki, bu sayede de elde ettiğin gelirlerin artabilir sevgili Balık.

14 Nisan’da Venüs varsa kardeşlerin veya yakın çevrenle ilgili hoş, keyifli haberler getirebilir, şayet yoksa senin sanatçı zihnine çok güzel, sanatsal fikirler getirebilir bu geçiş. İletişimin tatlı ve güzel olur, aynı zamanda seni keyiflendirecek haberler de getirir sana, bunlar aşk haberleri de olabilir tabi :) Bir bakmışsın yakın çevren, kuzenin, komşun seni birileriyle tanıştırmış, bu da mümkün :) Ya da sen çevrene bazı güzel aşk haberleri uçurabilirsin, keyifli bir geçiş. 

Şimdi geliyor sihirli tarih, 19 Nisan. Bu tarihi bir kenara not et, çünkü hem Merkür Güneş’in kalbine geçecek hem de Ay Sirius yıldızı ile kavuşacak. Biraz erken saatler ama çook kıymetli. 02.30 – 05.30 saatleri arası mükemmel, dilek, dua, meditasyon için çok uygun, dileğini duanı ucuna şükür de iliştirerek yolla gitsin. 

Yine bu tarihten itibaren Merkür ve Güneş de Boğa burcuna geçiyor ve iletişimine, zihnine güneş gibi doğuyor. Yepyeni bir sanat eğitimine başlayabilirsin, çok güzel haberler duyabilirsin, özellikle beklediğin haberlerin varsa bu dönemde alabilirsin. Zaten ruhun sanatçı, aklına şahane fikirler gelebilir ve bunları hayata geçirebilirsin. 

23 Nisan’dan itibaren Mars Yengeç burcuna geçerek aşk, keyif, hobiler evine hızlı bir giriş yapıyor, bu da sana güzel ve ani bir aşk getirebilir sevgili Balık :) Ne olduğunu anlayamadan bir bakmışsın yeni bir aşk, bir flört belirivermiş. Bu geçiş sana enerji, heyecan da verir, kendini daha canlı hissedebilirsin. Aynı zamanda bir hobiye başlayıp onunla uğraşabilirsin ya da var olan bir hobini daha ileri taşıyabilirsin. 

27 Nisan’da enerjisi sana oldukça iyi gelecek bir Akrep Dolunay’ımız var, bu senin ufkunu çok açar, ruhunu iyileştirir, aynı zamanda da şayet uluslararası veya yurt dışı temalı sürüncemede kalmış bir konun varsa bununla ilgili bir netleşme, sonuç elde edebilirsin. Üniversite öğrencisi isen sonuçlanmasını beklediğin konular netleşir, yüksek lisans, doktora gibi planların varsa şahane bir dolunay yine.

30 Nisan’da yine zihnini meşgul edecek ve seni şaşırtacak birtakım haberlere ve konulara gebe bir Güneş Uranüs kavuşumumuz var ancak bunu Mayıs ayında konuşacağız, zaten Mayıs ayında çok konuşacağız.

Gördüğün gibi Sevgili Balık ve Yükselen Balık, dolu dolu bir Nisan ayı bizi bekliyor, umarım kendini çok iyi hissettiğin şahane bir ay geçirirsin. 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız, şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
238
122
38
34
21
16
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Duygusal Panda

Umarım bu ay akrepin yüzü güler:(

Soner Uzunoğlu

Burç yorumunu okudu çöp toplayan adam ve yoluna devam etti..

Şule Topkır

anlaşılan 19 Nisan saat 02.30 – 05.30 saatlerde herkes uyanık olacak :))