Görüş Bildir
Haberler
Bağımlılık Yaratan League of Legends'da Karşınıza Çıkabilecek 14 Oyuncu Tipi

Bağımlılık Yaratan League of Legends'da Karşınıza Çıkabilecek 14 Oyuncu Tipi

coptron
13.10.2017 - 13:22

Dünyanın en popüler oyunlarından League of Legends'ı bilmeyenimiz çok azdır. Oyunu sadece iki gün oynayanların bile karşılaşabilecekleri bu tipleri sizin için sıraladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her şeye Sinir Olan Oyuncu

Bu oyuncu olur olmadık her şeye sinirlenir. Koridorda karşınızdaki sizden daha iyiydi ve sizi öldürdü mü? YANDINIZ. Kendi sinir olduğu gibi sizi de oyundan soğutmayı başarır.

2. Şaşırtıcı Şekilde Sakin Kalan Oyuncu

Bu oyuncuya istediğiniz kadar küfür edin, oyununu istediğiniz kadar berbat edin o yine de oyun sonunda GG yazıp hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edicektir.

3. Olur Olmadık AFK Kalan Oyuncu

Bu oyuncunun oyundan ayrılması için en ufak bir sohbet yazısı dahi yeterli olur. Arada bir tekrar bağlanıp kaybedip kaybetmediğinize göre geri gelip savaşan tipleri mevcuttur.

4. Troll Oyuncu

Bu oyuncu, daha şampiyon seçim ekranından itibaren zevk almak için oyuna giren oyuncuları pişman etmekle görevlidir. Nişancı mı kaldı? 'NUNU ADC OP LN MQ'. Aynı zamanda oyun içinde de durmaz ve tüm koridorlarda bu davranışını sürdürür.

5. Babacan Oyuncu

Bu oyuncu, oyun ne kadar kötüye giderse gitsin her zaman içinde oyunu kazanma umudu taşır. Kötü oynayan arkadaşlarını motive eder ve oyunu kazanmak için elinden geleni yapar. Genelde tank rolünde görürüz bu arkadaşları fakat rolleri onlara oyun taşıma konusunda fazla yardımcı olmadığından çabaları hüsranla sonuçlanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sanki Kapatma Tuşu Varmışcasına Sessiz Kalan Oyuncu

Bu oyuncuya ulaşabilmek ona bir şeyler anlatmak imkansız gibidir çünkü sizi takmaz. Hiç konuşmadan oyunu bitirir ve usulca yeni oyunlara yelken açar.

7. Aşırı Agresif Oyuncu

Bu oyuncu size hayatınızda duymadığınız küfürleri eder ve neredeyse gününüzü mahvetme noktasına getirebilir. Her hareketiniz gözüne batar. Onun için oyundaki herkes düşmandır.

8. Oyun Başında Besleyip Sonradan Açılan Oyuncu

Başlarda rakip takımı besleyip Sinirli ve Aşırı Agresif oyuncuların en büyük düşmanı olan bu oyuncu sonradan kendisini toparlayarak muhteşem geri dönüşler yaşatır.

9. En İyisi Kendisi Olduğunu Zanneden Çok Bilmiş Oyuncu

Bu oyuncu her şeyi o kadar iyi biliyordur ki herhangi bir konuda ondan üstün olmanız imkansızdır. Oyunu kazanmak için iyi bir planınız olsa dahi sizi dinlemez ve kafasının dikine gitmeye sizinle her konuda ters düşmeye hazırdır.

10. Oyuna Şampiyon Seçme Ekranında "Kardeş Main Vayne ADC Sal" Diye Başlayan Oyuncu

Bu oyuncu, oyun başında 'kardeş main mid sal' diyerek kanınıza girer ve yarın yokmuş gibi karşı takımı besler. En az iki oyunda bir karşınıza gelmeleri muhtemeldir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ne Yaparsa Yapsın Eline Yüzüne Bulaştıran Yeteneksiz Oyuncu

Bu oyuncu başlıktan da anlaşılacağı üzere büyük ihtimal yeni başlamıştır ve nasıl olduysa sizin oyununuza gelip oyunu kaybetmenize sebep olur. Uzun süre oynayıp hala oynamayı beceremeyenleri de mevcuttur.

12. Konuşmaktan Oynamaya Fırsat Bulamayan Oyuncu

Bu oyuncu herkesin zaten görebildiği hareketlerinizi yazıyla karşıya aktarabilmek için elinden geleni yapar. Öyle anlar olur ki base'den çıkarken yazmaya başlar ve kendisini rakip takımın arasında öldürülürken bulunca yazmayı bırakır. Bu olay onu yazması konusunda daha da ateşleyebilir.

13. Her Lafında ELO Hakkında Konuşan Oyuncu

13. Her Lafında ELO Hakkında Konuşan Oyuncu

Bu oyuncu, oyun ekranı yüklenirken liglere bakar ve oyunu kaybetmeniz veya birinin onunla tartışması durumunda hemen 'Ben hangi eloda oynuyorum? Rito istifa!' diye isyanlarda bulunur.

14. Feeder: Dünyanın Açlık İhtiyacını Karşılayabilecek Kadar Karşı Takımı Besleyen Oyuncu

Bu oyuncunun oyundaki tek görevi beslemek ve sizi sinir etmektir. Kendisini oyunun böyle olduğuna ve ölmesi gerektiğine ikna etmiştir. Bu kişi oyununuza geldiyse artık her şey için çok geçtir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
67
15
12
11
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mahmut Han

6 saat cs go oynadıktan sonra lol e girip 1 el jhin oynayayım dedim şarjör değiştirirken r ye basmıştım

Lysandra

ulti gg

Durden

İşin sırrı tatil günlerinde değil dereceli, oyuna bile girmemek. Tavsiyem hafta içi okul saatinde girin. Yada gece 1den sonra. Çok sakin temiz ve güzel insan... Devamını Gör

yiris

Yasuoyuncuları unutmuşsun admin