Görüş Bildir
Haberler
Bağcılar'da Bir Evin Bahçesinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu

Bağcılar'da Bir Evin Bahçesinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu

İstanbul Bağcılar'da bir apartmanın arka bahçesinde yeni doğmuş bebek bulundu. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekipleri bebeğin hayatta olduğunu belirledi. Polis bebeği bırakan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Bağcılar Yüzyıl Mahallesi'nde meydana geldi. Apartman sakinleri, binanın arka bahçesinden gelen ağlama seslerine doğru giderek yerde yeni doğmuş bebek gördü.

Apartman sakinleri, bebeğin üzerini battaniyeyle örttükten sonra durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri bebeğin hayatta olduğunu belirleyerek ambulansla hastaneye götürdü. DHA'nın haberine göre; polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparak bina sakinlerinden bilgi aldı. Ekipler bebeği bırakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

"Muhtemelen 25-20 dakika önce doğmuştu"

"Muhtemelen 25-20 dakika önce doğmuştu"

Bebeği gören Murat Uslu, şunları aktardı:

'Balkona çıkmıştım hava almak için o esnada bir bebek sesi duydum. Komşuma bebek sesi geldiğini söyledim. Komşum da kedi sesi geldiğini söyledi. Bizim arka bahçede zaten kedi dolu. Tabii içime sinmedi gidip bakacağımı söyledim. Girdim bahçeye bebeği gördüm ama plastik bebek gibi görünüyordu. Ben hala bebek sesine gitmeye çalışıyordum. Önümde hareket ettiğini gördüm. Daha sonra polis ve ambulansı aradık. Bebeğin üzerinde bir notu yoktu sadece alt kısmında muhtemelen anneye ait çamaşırlar duruyordu. Bebek anadan üryan bir şekilde üstünde hiçbir şey yokken duruyordu. Yaşıyordu biz gördüğümüzde. İçeriden bir battaniye alıp üstünü örttük. Polisin, ambulansın gelmesini bekledik. Hareketliydi, ağlıyordu. Muhtemelen ben gitmeden 15 20 dakika önce doğmuştu. Islaklığı üzerindeydi. Orası tenha bir yer kamerada görmüyor oraları. Muhtemelen akşam saatinden sonra karanlık çökünce oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
95
40
12
7
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Önal

Ya affedersiniz de böyle dönemin içine sıçayım. Ne biçim bir hal aldı insanlar lan böyle? Bir tane eli yüzü düzgün bir haber olmaz mı artık Allah aşkına? Cid... Devamını Gör

Tony Eden

Marketlerde satılan bir şey var, 20-25 TL arası, adına prezervatif diyoruz. Onu malum yere taktığınız zaman, siz çocuk sahibi olmuyorsunuz ve biz de bu tarz ... Devamını Gör

Sinirleniyorum Bak

Eczanelerde dogum kontrol hapi da satiliyor. Recetesiz de alinabiliyor. Prezervatiften de ucuza gelir. Secenek olarak bunu da ekleyelim bence.

CakılPasteur

etimle kemiğimle nefret ettim bu çağdan!!!