Görüş Bildir
Haberler
Babalar Gününe Özel: Onları Şımartarak Rahat Ettirecek En İyi Baba Koltukları!

etiket Babalar Gününe Özel: Onları Şımartarak Rahat Ettirecek En İyi Baba Koltukları!

Eda Özkan
09.06.2022 - 09:39

Babasını şımartmak isteyip bir türlü doğru hediyeyi bulamayanlar için babalar gününe özel baba koltuğu fikirleri! Onedio olarak şıklığı, konforu ve kalitesi ile babanızı havalara uçuracak olan baba koltuklarını listeledik. Bu hediye fikrine ne dersiniz? Haydi birlikte bir göz atalım!

'Satın alınan ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Miskin Ceviz Antrasit Gri Ahşap Sallanan Baba Koltuğu

1. Miskin Ceviz Antrasit Gri Ahşap Sallanan Baba Koltuğu

Harika bir ürün bayıldım. Eşime doğum günü hediyesi olarak almıştım. Çok mutlu oldu. Malzeme ve kumaş kalitesi çok güzel. Paketlemesi çok başarılı kargoda hasar görmemesi için ellerinden geleni yapmışlar. Sadece 4 vida ile monte ediliyor çok kolay.

Kayın ağacının kalitesini bilen bilir! Kendini özel hissetmek isteyenlerin tercihidir. Hele bir de sallanan konforlu şekilde tasarlanmış bir koltukta oturmanın keyfi bir başkadır... Üstelik kolay silinebilir kumaşla kimsenin canını sıkmayacak!

Siz de babanızı bu koltukla şımartmak isterseniz ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

2. Uzanma Fonksiyonlu Baba Koltuğu

2. Uzanma Fonksiyonlu Baba Koltuğu

Ürün çok güzel beklediğimden çok daha kaliteli çok rahat ve fiyatına göre resimden çok daha iyi AYRICA satıcı çok ilgili ürünün arkasında sonuna kadar duruyor GÜVENEBİLİRSİNİZ çok işime yaradı çok teşekkür ederim.

Tek bir el hareketi ile açılan bu koltuk, geniş evlerin vazgeçilmez parçalarından biri. Öte yandan koltukta kullanılan kumaş dokusu sizi şımartmakla kalmayacak aynı zamanda uzun ömürlü eşyalarınızın başında gelecektir.  Bu koltuğun bir diğer özelliği yatak olabilmesidir ve nem emilimi yüksek olduğundan lekeler kolay silinebilir. 

Konforuna düşkün kişilerin sıkça tercih ettiği bu koltuğa buradan ulaşabilirsiniz.

3. Natürel Krem Ahşap Sallanan Baba Koltuğu

3. Natürel Krem Ahşap Sallanan Baba Koltuğu
www.trendyol.com

Sandalye görseldekinin aynısı, hatta daha güzeli. O kadar kaliteli ki, üzerinde hata olabilecek tek bir şey bulamadık. Satıcı ürünü öyle titiz ve özenle paketlemiş ki, işine verdiği değeri gösteren bir şey bence bu... Böyle bir koltuk arayışındaysanız mutlaka değerlendirin derim. 

Oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olan dişbudak ağacının kalitesi ile yapılmış olan bu koltuk, keyfine düşkün olan ve minimal eşya seven kişilerin vazgeçilmezi diyebiliriz. Özellikle bel ve sırt rahatlığına önem verenler için tasarlanan koltuk, yumuşak sünger kalitesine de sahip. Yani TV karşısında uzanmayı seven babalar için ideal!

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

4. Letto Baba Koltuğu

4. Letto Baba Koltuğu

Üst düzey bir oturma konforuna sahip olan bu koltuğa babalarınız bayılacak!  Kol yanında yer alan elektrik mekanizmalı tuşları ile çalışan koltuk sayesinde rahat bir oturma alanına kavuşacaksınız! Aynı zamanda telefonunuzu şarj etme imkanı sunan bir USB girişi de var. Birçok farklı renge sahip olan bu koltuğun yan gözü ise dergi ve gazetelerinizin uğrak yeri olacak bizden söylemesi! 

Babanız için düşünebileceğiniz şıklığı, rahatlığı ve konforu bir arada bulunduran bu koltuğa buradan ulaşabilirsiniz.

5. Lacivert Puflu Rahat Koltuk

5. Lacivert Puflu Rahat Koltuk

Şık ve rahat bir koltuk. satıcıya teşekkür ediyorum

Oldukça geniş olan bu koltuk, rengi ve şıklığı ile kalbimizi kazandı diyebiliriz! Bunun yanı sıra ahşap kalitesi ve silinebilir kadife kumaşa sahip olması artıları arasında. Geniş bir alana hitap eden bu koltuk, sünger rahatlığı ve genişliği ile odanızın havasını değiştirecek!

Lacivert renkli bir rahatlık tercih etmek isterseniz ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uzanma Dinlenme Fonksiyonlu Baba Koltuğu

6. Uzanma Dinlenme Fonksiyonlu Baba Koltuğu

Sabah 11 de sipariş verdim 5 saat sonra kapımdaydı. Şaşırtıcı bir şekilde hızlı geldi. Ürün kumaş olsun diye not düşmüştüm her şeyi dikkate almışlar. Tam istediğim gibi oldu. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

Hasta veya yaşlıların da kullanımına uygun olarak tasarlanan bu koltuk, suni deriden yapılmış ve özellikle konfora oldukça önem verilmiştir. Suni deri oluşu ürünü kolay temizlenebilir yapmakla birlikte koltuk, yatak olabilen bir yapıya da sahiptir. 

Bej rengi ile rahatlığın buluştuğu bu koltuğa buradan ulaşabilirsiniz.

7. Antrasit Gri Dişbudak Sallanan Baba Koltuğu

7. Antrasit Gri Dişbudak Sallanan Baba Koltuğu

Yine silinebilen bir kumaşa sahip olan bu koltuğun farkı ise ahşap oluşunun kalitesi ile harmanlanan tarzı diyebiliriz! Kullanılan gri sünger ve sallanabilir olması ile sizi dinlendirecek ve keyifli vakitlerinize eşlikçi olacaktır. Sallanan sandalye seven babalara özel tasarlanmış bu koltuk, pufu ile birlikte konforlu bir alan yaratmanız için birebir! 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

8. Gri Renk Baba Koltuğu

8. Gri Renk Baba Koltuğu

Tamamen yatırılabilme özelliğine sahip olan bu ürün, koltuğun yanı sıra rahat bir yatak olabilmekte! Gri rengin asaleti ile birlikte tasarlanan bu koltuk, konfor alanınıza yakışarak yorgun bir günün sonunda dünya varmış dedirtecek! Alacağınız koltukta mikro-fiber kumaş kaplama, ayaklık gibi özellikler arıyorsanız bu ürün tam size göre. 

İnce düşünülerek tasarlanmış bu koltuğa buradan ulaşabilirsiniz.

9. 360 Derece Döner Berjer

9. 360 Derece Döner Berjer

Çok rahat çok şık 3 günde geldi çok teşekkürler bir renk daha alacağım☺️

Fotoğrafta göründüğünün aynısı geldi, hem çok rahat hem de şık. Tavsiye ediyorum

Lekelerini sadece nemli bir bez yardımı ile çıkarabileceğiniz bu koltuk, geniş alanların baş köşelerine yakışır bir seviyeye sahip! 360 derece dönen yapısı, oldukça geniş oturma alanı ve kullanılan yumuşak dokulu kumaşı ile adeta kendinizi şımartmanız için tasarlanmış!

Konforu farklı bir tarz ile yakalayan ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

10. Tekli Koltuk Berjer Puflu

10. Tekli Koltuk Berjer Puflu

Gördüğünüz andan itibaren evinizdeki yerini hayal edebileceğiniz seviyede vurulmanıza neden olan bu koltuk sırt minderleri, pufu ve kırlenti ile eşsiz bir deneyime şahit olmanız için tasarlanmış! Gürgen ağacından yapılmış sağlam ayakları ve kadife kumaşı ile lüksü en derinlerinizde hissedeceksiniz! 

Yine lacivert rengin kullanıldığı, yastıkların, pufun ve kumaşının en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü bu koltuğa buradanulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kapitoneli Sallanan Siyah Dinlenme Koltuğu

11. Kapitoneli Sallanan Siyah Dinlenme Koltuğu

Kayın ağacının kalitesi ile yapılmış koltuk iskeleti, kendinizi güvende hissettirecek! Hem uzanabileceğiniz, hem çay saatlerinde keyifle sohbet ederken hafif hafif sallanabileceğiniz hem de konforlu hissedebileceğiniz bu koltuk, siyah renginin de asaleti ile koyduğunuz yerde evinizin en sevdiğiniz mobilyası olacak! 

Tek kollu konforu ile sallanmanın keyfine doyamayacağınız bu ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

12. Nesta Puflu Baba Koltuğu

12. Nesta Puflu Baba Koltuğu

Döner ayaklı olmasının yanı sıra metalden yapılmış bu koltuğun iskeleti gürgenden yapılmıştır. Bir adet berjer ve puftan oluşan ürünün temizliği ise buharlı makineler sayesinde kolaylıkla yapılabilir. Dönen yapısı sayesinde istediğiniz yere koyabileceğiniz ve manzaranın keyfini sürebileceğiniz bu ürün, dekorasyon anlamında da evinizde modern bir görüntü katacak! 

Hayatınızı daha keyifli kılacak olan bu ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Bonus olarak oyun oynamayı seven babalara özel 'Masajlı Ayak Uzatmalı Profesyonel Oyuncu Koltuğu'

Bonus olarak oyun oynamayı seven babalara özel 'Masajlı Ayak Uzatmalı Profesyonel Oyuncu Koltuğu'

Alırken yorumları çok okudum ona göre sipariş verdim gayet güzel ürün 5 level atlamış gibi hissettim eski koltuğuma göre çok rahat ve kullanışlı. Masaj ve ayaklık kısmı için aldım mükemmel, 5 yıldız verdim.

Sırt kısmında 7 adet masaj butonu bulunduran bu ürün, yorgun gelinmesine rağmen keyifle oyun oynamak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak! Kumanda ile ayarlanabilir olmasının yanı sıra bacak ve uzatma minderine de sahip olması ürünü vazgeçilmez kılıyor! Özellikle rahat kumaş ve süngerleri, günün sonunda bir oh çekmenize yeter, bizden söylemesi!

Oyun oynamayı seven bir babanız varsa bu ürün tam ona göre! Oldukça kaliteli olan bu oyuncu koltuğuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bu ürünler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın