Görüş Bildir
Haberler
Baba 'Büşra Saruhanlı' Özge Yağız Kimdir? Özge Yağız Nereli ve Kaç Yaşında?

Baba 'Büşra Saruhanlı' Özge Yağız Kimdir? Özge Yağız Nereli ve Kaç Yaşında?

Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Baba dizisi için geri sayım başladı. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Baba dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı. Baba, Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi'nin mütevazi hayatının aniden değişimini konu alıyor. Peki, Baba 'Büşra Saruhanlı' Özge Yağız kimdir? Özge Yağız nereli ve kaç yaşında? İşte Özge Yağız hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı Show TV'nin yeni dizisi Baba için geri sayım devam ediyor. Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu ve Beril Pozam'ın yer aldığı Ay Yapım imzalı Baba dizisi, sezona damga vurmaya hazırlanıyor. Peki, Baba 'Büşra Saruhanlı' Özge Yağız  kimdir? Özge Yağız nereli ve kaç yaşında?

Baba 'Büşra Saruhanlı' Özge Yağız Kimdir?

Baba 'Büşra Saruhanlı' Özge Yağız Kimdir?

Özge Yağız, 10 Nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Adını sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, geçtiğimiz yıllarda Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız, 1.69 metre boyunda, 52 kilo ve Koç burcudur.

Hayata karşı pozitif bir bakış açısı olduğunu söyleyen Özge Yağız, sinirlendiği zaman bunu ağlayarak dışa vurduğunu, hayatında kalıcı olarak insan kazanabilmeye çok önem verdiğini, mutluluk ve öğrenme arzusu ile dolu bir bir hayat mottosuna sahip olduğunu ifade ediyor. Yemin dizisindeki partneri Gökberk Demirci ile aşk yaşayan Özge Yağız'ın, Demirci ile evlilik yolunda olduğu da konuşuluyor.

Özge Yağız Rol Aldığı Yapımlar?

Özge Yağız Rol Aldığı Yapımlar?
  • 2016-2018 Adını Sen Koy (Zeliha)

  • 2019-2020 Yemin Reyhan (Tarhun)

  • 2020-2021 Sol Yanım (Serra Yıldırım)

  • 2021 İçimizden Biri (Havva Aladağ)

  • 2022-Baba (Büşra Saruhanlı)

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın