Görüş Bildir
Haberler
TV
Aziz 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Bu topraklara böyle yiğitler lazım, senin gibi" #AzEf

Aziz 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Bu topraklara böyle yiğitler lazım, senin gibi" #AzEf

GNS
17.05.2022 - 23:30

SHOW TV'nin başarılı dizisi Aziz 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Aziz ve Efnan'ın birlikte kurdukları hayaller; Aziz'in Efnan'dan istekleri ve ikilinin yalnız başına kendileri hakkında düşünceleri göz doldurur. Pierre ise okuduğu mektup ile çılgına döner. Devlet tarafında ise olaylar tam anlamıyla karmaşaya dönmüştür. Pierre artık çileden çıkmıştır. Peki Aziz yeni bölümde neler olacak? İşte Aziz 26. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

O3 Medya imzası taşıyan Show TV dizisi Aziz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümünden itibaren büyük bir yankı uyandıran dönem dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış gibi isimler yer alıyor. Eda Tezcan'ın kaleme aldığı Aziz dizisinin yönetmen koltuğunda ise Recai Karagöz oturuyor. Peki Aziz yeni bölümde neler olacak? İşte Aziz 26. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Aziz 26. Bölüm 1. Fragman | "Bu topraklara böyle yiğitler lazım, senin gibi..." #AzEf

Aziz Son Bölümde Neler Oldu?

Aziz Son Bölümde Neler Oldu?

Başta Aziz'i yakaladığı için son derece mutlu olan Pierre, daha sonrasında oyuna geldiğini fark eder ve deliye döner.

Pierre'i tuzağa düşüren Aziz, yaşadığı gurur ve mutluluk ile hayatına son derece memnun bir şekilde devam eder. Fakat Efnan, Aziz'in kendinden bir şey sakladığının farkına varır ve tek endişesi aralarındaki ilişkidir.

Adem, Dilruba'nın gidişi ile herkese ve her şeye öfkelidir. Galip ile ters düşen Adem, bu saatten sonra kendini babasına kanıtlamak için yeni hamleler yapacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Efnan'la bir yola çıkmak için adım atan Adem'e en büyük destek, Ankara'dan kendisine büyük bir sorumluluk yüklenen Aziz'den gelir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın