Görüş Bildir
Haberler
Aynı Şeyleri Konuşmaktan Sıkıldık Diyenlere: Arkadaşlarınızla Saatlerce Konuşabileceğiniz Konular

Aynı Şeyleri Konuşmaktan Sıkıldık Diyenlere: Arkadaşlarınızla Saatlerce Konuşabileceğiniz Konular

Arkadaşlar ile vakit geçirmek en keyifli anlardan bir tanesidir. En yakın arkadaşlarınız ile bir araya geldiğinizde birçok şeyi aynı anda konuşup birçok farklı şeyi bir arada değerlendirebilirsiniz. Birazdan size sayacağımız konuları ise arkadaşlarınız ile saatlerce konuşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Siyaset

1. Siyaset

Türkiye'de yaşayan bir genç iseniz bu konu sohbetlerinizde mutlaka bir şekilde geçecektir. İçine girdiğinizce saatlerce çıkamayacağınız bu konu bir süre sonra tartışmaya dahi dönebilir. Bu nedenle siyasete girerken dikkat etmeyi unutmayın!

2. Ekonomi

2. Ekonomi

Asgari ücret şu kadar olmuştan başlayıp 'bir kazağa şu kadar para verilir mi yaaa' diye devam edecek sohbet şeklidir... Özellikle gençlerin en çok şikayet ettiği konulardan biri olan ekonomi konuşurken bile yorar insanı. Yaşamak ise büyük bir başarıdır.

3. Bilgisayar oyunları

3. Bilgisayar oyunları

Ah şu oyun bağımlısı erkekler... Özellikle erkek arkadaş ortamının vazgeçilmez konularından bir tanesi bilgisayar oyunlarıdır. Bu konu kız ortamında ise çok nadiren açılır belki de hiç açılmaz. Çünkü kız ortamında genellikle erkeklerin saatlerce oyun oynadığının dedikodusu yapılır, bu erkekler eleştirilir, gömülür ve kapanışa geçilir.

4. Dizi ve filmler

4. Dizi ve filmler

Her gün gelişen ve değişen dizi film sektörü sohbetlerin en sevilen konularından bir tanesidir. Son zamanlarda ne izlediğinizden, bu yıl ne izlemek istediğinizden ya da favorinizden bahsedebilir ve saatlere bu konu hakkında konuşabilirsiniz.

5. Eski ilişkiler

5. Eski ilişkiler

Geldik kızların saatlerce hatta günlerce hiç usanmadan konuşabileceği o konuya. Yani eski ilişkilere. Konuş konuş bitmeyen, her konuştuğunuzda yeni bir ayrıntı yakalanabilen bu konu özellikle de bir mutfak masasında yapılıyorsa değmeyin keyfine... Bu konulara girmeden üçlü priz detayını da aman ha unutmayın. Çünkü o işin sonu mutlaka stalka kadar gider.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Futbol

6. Futbol

Yine bir başlayınca sonunun gelmeyeceği başka bir konu... Futbol. Transferler, ligler, dünya kupası, özetler ve daha nicesi. Geniş konu yelpazesine sahip olan bu konu her arkadaş ortamında rahatlıkla açılabilir. Özellikle de ortamda bir Fenerbahçe taraftarı varsa o konu uzar da uzar.

7. Akademi

7. Akademi

Bu konuyu her ne kadar akademi başlığında toplasak da bu konu da oldukça derindir. Sınavlar, gelecek planları, kariyer endişeleri, ne yapacağını bilememe korkusu. Tüm bunlar akademinin içerisinde sayılabilir. Arkadaş ortamlarında konu ne olursa olsun döner dolaşır ve bir şekilde akademiye gelir. Çünkü gençliğin okul bitince ne yapacağını bilememesi ve aklında birçok soru işareti bulundurması bu konunun konuşulmasını mecburi hale getirir.

8. Arabalar

8. Arabalar

Yine erkek ortamlarının en sevilen konularından birine geldik. Yeni çıkan arabalar, maksimum hızları, modelleri, eskileri, en sevilenleri... Bu sohbet uzadıkça uzar ve konuşması da oldukça keyiflidir.

9. Hayaller - planlar

9. Hayaller - planlar

Hayatta ne yapmak istediğiniz, hayalleriniz ve planlarınız en çok arkadaşlarınız ile paylaştığınız zaman bir anlam bulur. Çünkü onların size en doğru yorumları yapacağını, size yol göstereceğini bilirsiniz. Siz anlatırsınız onlar anlatır ve bu konu çaylar kahveler eşliğinde uzar gider.

Bu içerikleri de okumak isteyebilirsiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kangurubu

içeriğe bak 😂😂😂😂😂😂😂😂😂