Görüş Bildir
Haberler
Aygün Aydın'dan Olay Paylaşım! "Bilin Bakalım Bu Hangi Şerefsizin Kızı?"

Aygün Aydın'dan Olay Paylaşım! "Bilin Bakalım Bu Hangi Şerefsizin Kızı?"

Müge Kakşi
17.10.2021 - 13:18

Adı cemiyetin ünlü ismi Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişki sonrasında ün kazanan Aygün Aydın sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Yaptığı paylaşımlar ve söylemleriyle çok konuşulan Aydın bu kez paylaştığı fotoğraf ve üzerine yazdığı notla adeta herkesi şoke etti. İşte Aygün Aydın'dan çok konuşulan o fotoğraf...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişki sonrası hamile olduğunu söyleyen Aygün Aydın yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Bir bebek fotoğrafı paylaşan Aydın 'Bilin bakalım bu hangi şerefsizin kızı' notunu düştü. Bir süre sonra paylaştığı gönderiyi silen Aydın dikkat çeken başka bir paylaşımda daha bulundu. İşte detaylar...

Aygün Aydın'dan İmalı Fotoğraf

Aygün Aydın'dan İmalı Fotoğraf

Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddiasıyla tanınan Aygün Aydın, hamile olduğunu ima ederek ultrason fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlamıştı. Aydın bir süre sonra düşük yaptığını söylemişti.  Aydın, yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

Aygün Aydın, Instagram hesabı üzerinden bir bebek fotoğrafı paylaşarak, 'Bilin bakalım bu hangi şerefsizin kızı? 18 yaşına geldiğinde ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın prensesim' notunu düştü. Aydın, paylaşımı kısa sürede sildi.

"DNA Testine Lüzum Yok"

"DNA Testine Lüzum Yok"

Fotoğrafı sildikten sonra bir paylaşım daha yapan Aydın, 'DNA testine bile lüzum yok gözleri her şeyi anlatıyor resmen. Gözlerini birebir babasından almış' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
9
6
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gülmedim

ne ara doğurdun ablacım.