Görüş Bildir
Haberler
Atatürk Dizisi ile Gündemden Düşmeyen Disney Plus, Üyelik Ücretlerine Zam Yaptı

Atatürk Dizisi ile Gündemden Düşmeyen Disney Plus, Üyelik Ücretlerine Zam Yaptı

Bahadır
10.08.2023 - 13:54

Son günlerin en çok konuşulan dijital dizi-film platformu Disney Plus, fiyatlarını en son aralık ayında fiyat değişikliğine gitmişti. Şirketten yapılan açıklamaya göre üyelik ücretleri yakın zamanda bir kez daha güncellenecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atatürk dizisinden vazgeçilmişti

Atatürk dizisinden vazgeçilmişti

Amerika merkezli servis, geçtiğimiz günlerdeki duyurusu ile Atatürk dizisini platformda yayınlamaktan vazgeçtiğini yapımın televizyon ve sinemada izleyici ile buluşacağını açıklamıştı.

Fiyat artışına gidileceği doğrulandı

Fiyat artışına gidileceği doğrulandı

Mayıs ayında Disney CEO'su Bob Iger, şirketin yayın hizmetinin fiyatına yıl içinde bir zam yapılacağını duyurmuştu. Zammın ne zaman yapılacağı ise netlik kazandı. Iger, reklamsız Disney Plus'ın 12 Ekim'de 10,99'dan 13,99 dolara yükseltileceğini duyurdu. Reklamlı hizmetin fiyatının 7,99 dolar olarak devam edeceği belirtildi.

Disney Plus Türkiye fiyatı

Disney Plus Türkiye fiyatı

Ülkemizde Disney Plus'ın aylık hizmet ücreti 64.99, yıllık abonelik ücreti 649.90 TL. Geçtiğimiz yıl sonunda dünya genelinde yapılan zamdan Türkiye'deki kullanıcılar da etkilenişti. Bu sebepten 12 Ekim'de güncellenecek fiyatlardan Türkiye'nin de etkilenmesi bekleniyor. Yeni paket fiyatının ne kadar olacağı ile ilgiliyse kesin bir bilgi bulunmuyor.

Şifre paylaşımı yasaklanabilir

Şifre paylaşımı yasaklanabilir

Iger ayrıca Disney'in yakında hesap paylaşımına karşı çıkacağı konusunda uyarıda bulunarak şirketin 'hesap paylaşımını ele almanın yollarını ve ödeme yapan abonelerin hesaplarını arkadaşları ve aileleriyle paylaşmaları için en iyi seçenekleri aktif olarak araştırdığını' belirtti. Şirket, bu yeni politikaları 2024 yılında uygulamaya başlamayı planlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Citizen Cane

Değil 65 lira 6,5 lira bile fazla 💩 gibi bir platform. Kalu beladan kalma filmlerle doldurmuş üstelik çoğu Türkçe destekli değil yakında bye bye yaparız.