Görüş Bildir
Haberler
Atanmalara Doymuyor: Kendine Açılan Sınavla Öğretim Görevlisi Olmuştu, Şimdi de Belediyede İşe Başladı

Atanmalara Doymuyor: Kendine Açılan Sınavla Öğretim Görevlisi Olmuştu, Şimdi de Belediyede İşe Başladı

Balıkesir Üniversitesi'nin adrese teslim öğretim görevlisi sınavını kazanarak akademisyen olan Balıkesir AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal'ın kurum değişikliği yaparak AKP'li Büyükşehir Belediyesi'nde işe başladığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü gazetesinden Halil Ataş'ın haberine göreBalıkesir Üniversitesi’nin Eylül ayında açtığı sınavı kazanarak, Bigadiç Meslek Yüksek Okulu’na öğretim görevlisi olarak atanan AKP’li yönetici Hüseyin Murat Uysal’ın yaklaşık 10 gün önce Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde işe başladığı öğrenildi.

Sınav kriterleri Uysal'a birebir uyuyordu

Sınav kriterleri Uysal'a birebir uyuyordu

Balıkesir Üniversitesi, muhasebe ve vergi bölümüne “İktisat lisans mezunu, Liderlik ve Küresel Girişimcilik alanında tezli yüksek lisans” yapmış öğretim görevlisi alımı için ilan vermiş, ilanda yer alan kriterlere sadece Balıkesir AKP il Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal’ın uyması dikkat çekmişti.

Ardından da gençlik kollarına atandı

Ardından da gençlik kollarına atandı

Hüseyin Murat Uysal, Balıkesir Üniversitesi’nin Bigadiç MYO’da, muhasebe ve vergi bölümü için açtığı öğretim görevlisi alımı sınavını kazandı. 13 Eylül’de girdiği sınavda akademisyen olmaya hak kazanan Uysal’ın aynı tarihte AKP il Gençlik Kolları Başkanlığı’na atandığı ortaya çıkmıştı.

Şimdi de belediyede

Şimdi de belediyede

Edinilen bilgiye göre, AKP’li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi üniversite yönetimine, Hüseyin Murat Uysal’ı belediyede tam zamanlı görevlendirmek üzere yazılı resmî talepte bulundu. Üniversite tarafından kurum değişikliği onaylanan Uysal, yaklaşık 10 gün önce Büyükşehir Belediyesi’nde memur olarak işe başladı.

Ulusal, akademisyen olmadan önce AKP il yönetim kurulu üyeliği ve Ensar Vakfı Yurt Müdürlüğü yapıyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
55
28
6
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

üniversitesi mezunu abim de iş bulamadığı için sevdiği kadınla evlenemiyor. Sizin adaletinizi sikeyim ya.

rbt rbtt

ilk iktidar değişikliğinde bütün devlete bağlı kurumlar torpillilerden arındırılmalı, soruşturma açılıp bu yolla elde ettiği bütün kazançlar faizi ile geri a... Devamını Gör

kusuratialinmayanpi

once hukuk, askeriye, emniyet vb. yerlerden başlanilacak. teker teker hepsi bunlardan temizlenecek. sonra diğer meslekler temizlenecek. ve mülakat olmadan to... Devamını Gör

kusuratialinmayanpi

yazmayı unutmuşum tabi torpille ise girenlerin çalıştığı süre boyunca maaş olarak aldığı bizim vergilerimizi de faiziyle birlikte geri verecekler.