Görüş Bildir
Haberler
Asya Mutfağından Hangi Yemek Senin Ruh Eşin?

Asya Mutfağından Hangi Yemek Senin Ruh Eşin?

Yemeklerin ruhu olmadığını düşünüyorsan çok yanılıyorsun. Peki Asya mutfağındaki hangi yemek senin ruhunla eş?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, Japon mutfağından bir yemek seç bakalım!

2. Pilav dediğin nasıl olmalı?

3. Bu atıştırmalıklardan hangisi seni daha mutlu eder?

4. Bu lezzetlerden hangisi tam da sana göre?

5. En son ne zaman sebze yedin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi bir de pasta seç!

7. Bu çorbalardan hangisi tam sana göre?

8. Geldik son soruya! En sevdiğin meyveyi seç ve testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Köri soslu tavuk!

Köri soslu tavuk!

Senin ruh eşin, hiç kuşku yok ki köri soslu tavuk! Seni köri soslu tavuk kadar doğru anlatan bir yemek daha yok. Şöyle ki, sen aynı köri soslu tavuk gibi lider ve zor bir yemeksin; çünkü bilinir ki, eğer menüde köri soslu tavuk varsa başka bir yemeğe gerek yoktur. Çünkü köri soslu tavuk baskın bir yemektir, aynı senin gibi. Belirli bir ağırlığın vardır, senden fazla doz hem mideye hem kalbe zarar; insanlarda öyle bir etki yaratıyorsun. Detaycısın, zorsun, kolay beğenmezsin; ancak başarının ve alfa kişiliğinin sırrı da bu! Seninle bir dakika bir ömre bedel!

Sushi!

Sushi!

Senin ruh eşin hiç şüphesiz sushi! Senin bu son zamandaki hallerini sushi kadar doğru anlatan bir yemek daha yok. Sen oldum olası dertli ve içli bir kişiliktin; fakat şu son zamanlarda her şey üst üste gelmeye başladı, zaten hiç tek tek gelmezler ki!.. Her yanın kırık dökük, gedikleri kapatacak dört kolun da yok, yetişemiyorsun... Bağırsan, kızsan, öfkelensen rahatlayacaksın ama sen ince bir insansın; sevdiklerini kendi dertlerinle darlamak da istemiyorsun. Naçizane tavsiye: Seni üzenlerin üstüne bir çizgi çek, ardına da bakma yolcu...

Pekin ördeği!

Pekin ördeği!

Senin ruh eşin, %100 eminiz ki Pekin ördeği! Eğlencen kararındadır: nerede nasıl davranmasını iyi bilirsin. Şamata zamanı şamata, gam zamanı gamdır sende! Oldum olası melankolik bir kişiliğin oldu; derin bir yapın var çünkü. İçine içine ağlamayı iyi bilirsin. Ancak içten içe acı çekmeye de meyilli bir ruhun olduğunu söylemezsek olmaz. Ama bunlar seni yıkmayı bırak, sallayamaz bile!

Ramen!

Ramen!

Senin ruh eşin kuşkusuz ramen! Her şeyden önce senin zorlamaya ve diktatörlüğe gelemediğini söylemek elzem. Bir işi halledeceksen, ancak keyfinin yettiği ve istediğin zaman halledersin. Sakın yanlış anlama sana sorumsuz falan demiyoruz. Diyoruz ki; sen kafana göresin, kendi halindesin, kendi hayatın kendinin elinde. Ayrıca keyif kaçıranları, çok konuşup darlayanları oldum olası sevemedin gitti. Hiçbir şey umurunda değildir; rahatsın, keyfine bakıyorsun. En güzeli de bu değil mi zaten?

Noodle!

Noodle!

Senin ruh eşin noodle! Seni noodle kadar net ve doğru anlatan bir şey daha yok; çünkü sen adeta bir samimiyet bombasısın; acayip derecede samimi, cana yakın bir şeysin sen ya! Sana en çok yakışan şeyse gülmek: Güldüğün zaman dudağının kenarında oluşan kıvrıma gömülmek isteyen o kadar insan var ki... Sevimliliğinde sınır asla yok. Keşke herkes senin gibi olabilse!

Wonton!

Wonton!

Senin ruh eşin wonton! Senin bu hayatta aradığın yegane şey, samimiyet! Yapmacıksız, gerçek ve doğal bir dünya tasarlıyorsun kafanda; bu uğurda da kendine prensipler edinmişsin. Mesela tevazu sahibisin, orijinalliği sadelikte yakalama peşindesin. Ayrıca senin tam bir düz adam/kadın olduğunu da eklemek lazım. Çünkü insanların çok basit konuları karmaşıklaştırıp içinden çıkamadığına defalarca tanık oldun. Hayatı yaşama, hayata tutunma gibi konularda üstatsın kısaca!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
87
42
36
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?