Görüş Bildir
Haberler
Assassin’s Creed: Victory Sızdırıldı

Assassin’s Creed: Victory Sızdırıldı

Ulaş
03.12.2014 - 18:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ubisoft firması, daha geçtiğimiz ay çıkan ve hatalar yüzünden oyuncuları çileden çıkartan Unity oyunuyla uğraşırken bu sefer de bir sonraki oyunun sızıntısıyla karşı karşıya kaldı. Kimlerin çaldığını, sızdırdığını bilemiyoruz ancak Kotaku sitesinde yayımlanan bilgiler ışığında yeni Assassin’s Creed oyunu ortaya çıktı.

Assassin’s Creed: Victory ismindeki oyun, bizi Victoria dönemi İngiltere’sine, daha doğrusu Londra’sına götürecek. İlk Assassin’s Creed oyununun yapımcısı olan Ubisoft Quebec tarafından hazırlanan oyunun aynı zamanda mini bir oynanış videosu da yayımlandı ki yeni animasyonlar ve kanca dikkat çekiyor.

Sadece yeni nesil için, yani Unity gibi PC, Xbox One ve PlayStation 4 için hazırlanan Assassin’s Creed: Victory, önümüzdeki yıl Ekim-Kasım arasında piyasaya çıkacak. Bu kadar uzun bir süre varken ekran görüntülerinin ve videosunun ortaya çıkması Ubisoft’a büyük bir darbe vurmuşa benziyor.

Ubisoft, görüntülerin ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra açıklama yaparak bu haberi doğruladı. Bir sonraki Assassin’s Creed oyununun Victoria dönemi Londra’sında geçen Assassin’s Creed Victory olduğunu belirten Ubisoft, bu sızıntı için özür diledi. Şu an tüm amaçlarının Unity olduğunu ve önce düzgün bir hale getireceklerini, ardından da ek görevler ile oyunu zenginleştireceklerini belirten Ubisoft, Quebec ekibinin Victory üzerinde uzun zamandır çalıştığını da sözlerine ekledi.

Unity’nin geliştiricisi olan Ubisoft Montreal’in de Victory ile kısa bir ara verecek olması iyi bir ayrıntı diyebiliriz. Bu sayede ilk oyunlarını en azından 2 sene sonra çıkarabilecekler ki bu da biraz daha düşünmeleri için fırsat yaratacak. Bu arada Victory’nin geliştiricisi Quebec stüdyosunun, ilk Assassin’s Creed dışında Assassin’s Creed 3 için The Tyranny of King Washington, Black Flag içinse Freedom Cry eklentilerini geliştirdiğini belirtelim.

Xbox 360 ve PlayStation 3 sahipleri içinse seneye bir Assassin’s Creed oyunu gelmeyecek. O yüzden bu sene çıkan Rogue’un değerinin bilinmesi gerek diyebiliriz. Lafı fazla uzatmadan sizi aşağıda yer alan Assassin’s Creed: Victory görselleri ile baş başa bırakalım. Görsellerde kıyafet değiştirme, yeni kanca gibi detaylar gözüküyor. Big Ben’in de güzel durduğunu belirtelim.

  • Süper Karga
Kaynak: http://superkarga.com/assassins-creed...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0