Görüş Bildir
Haberler
Aslında Hangi Burçtansın?

etiket Aslında Hangi Burçtansın?

Osman Avcı
28.06.2014 - 17:01 Son Güncelleme: 28.06.2014 - 17:19

Ne doğduğun gün, ne yükselen, ne de Çin takvimi!.. Bu test belirliyor senin burcunu! Testi çöz, aslında hangi burçtan olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seni tanımlayan en doğru kelime hangisi?

2. Peki rüyalarında genellikle gördüğün şey nedir?

3. Rengini seç!

4. En gizli saklı kalmış arzun nedir?

5. Bir kelime seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İş arkadaşların ya da okul arkadaşların senin hakkında ne düşünüyor olabilirler?

7. Tatilini seç!

8. Kendine bir özeleştiri yap: En kötü özelliğin hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Balık" çıktı!

"Balık" çıktı!

Balık insanı her zaman parlak zekalı ve oldukça yaratıcı olarak bilinir. Tek problemleri kafalarının karışık olmaları ve düzenli çalışma sistemini oturtutamamalarıdır. Yine de özeleştiri kabiliyetleri oldukça iyi olduğundan yükselmeye ve gelişmeye açıktır. Bu özeleştiriyi bazen abarttıkları, hatta kendini dövdükleri zamanlar bile olur ki, bizce gereksizdir. Çünkü dünyada, özgüven patlaması yaşayan o kadar vasat insan var ki, balıkların bu potansiyelle kendine haksızlık yaptığı düşünülebilir. Ayrıca duygusallıkta bir dünya markasıdır; sıradışılıkta da sıradışının bile dışındadır. Bu özellikler bi' yerden tanıdık geldi değil mi? :)

"Kova" çıktı!

"Kova" çıktı!

Kova insanı deyince, insanın aklına gelen ilk şey şüphesiz, onların yardımsever ve hümanist olduğudur. Ayrıca kovalar tam bir bilim insanıdır. Bilmek, yeni şeyler öğrenmek/öğretmek, keşfetmek, icat etmek... bunlar hep kovaların anahtar kelimeleridir. Bilgeliğin burcudur kısaca. Zaten ne kadar bilim insanı var, genelde kovadan çıkmıştır. Yine de ukala olduklarını söyleyebiliriz. Eee, cahillerin ve de yarı-cahillerin şov yaptıkları şu hayatta, onların engin bilgi ve derin algısıyla az biraz ukalalığa hakkı yok mu allasen :)

"Yay" çıktı!

"Yay" çıktı!

Yay burcu insanı, basitçe fantastiktir. Oldukça gizemli olurlar bu yüzden ve acayip bir çekiciliği de içinde barındırırlar bu yüzden. Yasaklarla, bilinmeyenlerle, sırlarla da fazlasıyla ilgilidir. Bu nedenle yay burcu felsefi bir burçtur ve çoğu felsefeci de bu burçtan çıkmıştır. Girişken olmaları ise cabası. En büyük korkuları ise, sıradan ve sıkıcı olmaktır. Kahrolsun rutinler :)

"Terazi" çıktı!

"Terazi" çıktı!

Terazi burcu hiç kuşkusuz, en artistik burçtur. Onlar için estetik deyince dünya dönmeyi bırakır, durur. Yani güzellikle alakalı bir takıntıları vardır. Güzel giyinir, güzel yemek yer, güzeli sever. Bu yüzden midir bilinmez, az biraz da çapkın olurlar :) Ancak bu çapkınlığın doğru kişiyi bulana kadar olduğunu söyleyelim de, yanlış bilgi olmasın! Ayrıca çekicidir, sevimlidir, ağzı çok fena laf yapar; bu yüzden ortamların en aranan kişisidir. Ancak o 'ortam'larda illaki birisi vardır ki, teraziyi ölümüne kıskanır ve çekemez. Amaan çekemeyen anten taksın efendim, değil mi ama :)

"Oğlak" çıktı!

"Oğlak" çıktı!

Oğlak insanlarını tanımlayan en nokta atışı kavramlar şunlardır: Çalışkan, azimli ve işkolik. Mesela İsrafil sura üflemiştir ve resmi olarak kıyamet kopacaktır, eğer oğlağın elinde iş varsa, bu durumda bile işini bitirir. Ama iş zamanı iş, eğlence zamanı eğlencedir. İş saati biter bitmez, dışarıya çıkar; kıyamet olur kopar :) Arkadaş canlısı olduğunu söylemeye bile gerek yok. En kötü özellikleri şüphecilikleri, hatta paranoyak bile olabiliyorlar bazen. Olsun olsun, hatasız kul yoktur. Bu özellikler bi' yerlerden tanıdık geldi mi sana :)

"Akrep" çıktı!

"Akrep" çıktı!

Akrep burcu insanının en tipik özelliği, bildiğinden şaşmamasıdır. Bu nedenle basitçe 'zor' insanlardır. Küsmesi, kırılması, hayıflanması da hiç bitmez. Ancak bunun nedeni insanlara verdiği değerdir. Cevizdir akrep ceviz. Sert kabuk, içi güzel yemiş yani; kırmasını bilene yani. Sırdaştır ayrıca. 'İki kişinin bildiği sır değildir' sözünde, akrepleri, hiç ikinci kişi olarak saymaya gerek yoktur! İntikamcıdır son olarak, yapılan yanlışı hiç unutmaz: Hata yapanın vay haline kısaca :)

"Aslan" çıktı!

"Aslan" çıktı!

Aslan burcu insanı, pek tabii ki liderliğiyle bilinir. Onlar doğal liderlerdir, yönetmek için doğmuşlardır. En sevmedikleri şeyse, otoritelerinin sarsılması ve lafının üstüne laf söylenmesidir. Ayrıntıcılık ve kılı kırk yarmakta üstlerine yoktur. Ancak ayrıntılara takılıp, büyük resmi kaçıranlardan asla değil. Sadece işleri birazcık uzuyor :) Kendine güvenir son olarak: Aklının kestiği iş, bitmiş bilinmelidir son tahlilde!

"Yengeç" çıktı!

"Yengeç" çıktı!

Yengeç insanı; sakinliği, hassaslığı ve aile bağlarının kuvvetli olmasıyla bilinir. Onlardan çok iyi aile babası/annesi olur. En asil duyguların insanlarıdır ayrıca da. Öyle romantik ve melankolik bir yapısı vardır ki, bunu görebilen anında yengeçe aşık olur. Ancak içine birazcık kapanık olmasından mıdır, nedir bilinmez; bunu görmesi gereken göremez. (Laf gelmişken, hala açılmadın mı ona sen bakayım :)) Acı çekmeyi sevmeleri ise en kötü özellikleri! Bu özellikler bi' yerden tanıdık geldi mi?

"Koç" çıktı!

"Koç" çıktı!

Koç burcu insanı, maceraperestlikleriyle bilinir. Bu yüzden onlarla yaşamak sağlıklı bir kalp gerektirir. Koçlar, her türlü riski alır ayrıca. Belki de eninde sonunda hep başarıya ulaşmalarının sırrı, bu ceza sahası içindeki rizikolu hareketleridir, kim bilir! Bu kadar riskin, maceranın, çatlamanın, patlamanın arasında sözünün eri ve güvenilir olma özellikleri ise elmas gibi parlar.

"İkizler" çıktı!

"İkizler" çıktı!

İkizler burcu insanı; kıvrak zekası, özgürlüğüne düşkünlüğü ve merakıyla bilinir. Fakat onların herhangi bir şeye konsantre olduğu daha görülmemiştir. Çabuk sıkılır, çabuk yorulur... Keyfi kaçtığında ise hiç çekilmez. Keyifli olduğunda ise, çevresindekilerinin gülmekten yanakları ağrır. Çok iyi insanlardır... Yok yok vazgeçtim çok kötü insanlardır... Yok yahu bildiğin saf iyi insanlardır! İşte sana ikizler: Bi' dakikası, bi' dakikasını tutmaz :)

"Boğa" çıktı!

"Boğa" çıktı!

Boğa insanının en temel özelliği sağlamcı olmasıdır. Sırtını duvara yaslamak istemesi hep bundandır işte! Gerçekçi ve oldukça mantıklıdır da. Hatta o kadar mantıklıdır ki, Aristo'yu çırak çıkarır, yanında işe başlatır :) Sadakat ve bağlılık onlar için olmazsa olmazdır. En kötü özellikleri ise para düşkünlüğü ve cimrilikleridir. Çoğu zaman can sıkan bu özelliğin, dar günde çok işe yaradığını söylelim de yanlış olmasın. Cinselliğe düşkünlüklerine hiç girmiyoruz, çünkü Gılgamış destanına vaktimiz yok. Ki yazan yazıyor :)

"Başak" çıktı!

"Başak" çıktı!

Başak insanının en keskin özelliği mükemmeliyetçi olmalarıdır. Bunun sebebi, kendilerinin de kusursuz olmasıdır, yani başkasından da aynısını istemesinde şaşılacak taraf yok! Ayrıntılara da oldukça takılır, şeytanın ayrıntıda gizli olduğuna inanır bir nevi. Kafalarında bin tane tilki vardır yani; kuyruklarının da birbirine değdiği: GÖRÜLMEDİ. En kötü özelliği ise laf sokmasıdır. Öyle yerde, öyle laflar eder ki; o, evlat acısı olur, çıkmaz: Çıktığı görülmedi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6858
4513
2873
2573
1673
1634
1565