Görüş Bildir
Haberler
Asla Birlikte Tatile Çıkmamanız Gereken Arkadaş Listesi

Asla Birlikte Tatile Çıkmamanız Gereken Arkadaş Listesi

23.12.2014 - 15:03 Son Güncelleme: 11.03.2015 - 03:11

İnsanlar birbirlerini en yi tatilde tanır derler ama siz

kendinizi riske atıp tatilinizi heba etmeyin. Beraber tatile çıkacağınız

arkadaşlarınızı iyi seçin güzel tatil anılarınız olsun. Tatile çıkılmayacak

insan profillerini sizin için sıraladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

KARARSIZLAR

KARARSIZLAR

Bir çok insan yapacağı işe, gideceği yere, yiyeceği yemeğe karar verirken vaktinin yüzde 40’ını harcar. Vaktinizin boşa gitmesinin yanında tabi sinirlerinizin yıpranmasını es geçmemek lazım. Yapılacak şeylerin, gidilecek yerlerin, yenilecek yemeklerin çabucak eksilerini artılarını karşılaştırıp beraber karar verebileceğiniz arkadaşlarla tatile gidin vaktiniz size kalsın.

MIZMIZ ARKADAŞLAR

MIZMIZ ARKADAŞLAR

Bunu sanırım maddelere eklememize gerek bile yoktu. Çünkü mızmız arkadaşlar edinmemeniz ömrünüzü uzatır. Normal hayattta bile ömür törpüsü olan bu arkadaşlar tatilinizi zehir edebilir. “Ay hava çok sıcak, ay burası çok

kalabalık vs. vs.” derken kendi eğlenmediği gibi sizin de eğlenmenize engel

olacaktır.

YEMEK SEÇENLER

YEMEK SEÇENLER

Midesine düşkün bir toplum olarak tatillerimizin büyük kısmı gittiğimiz yerin meşhur yiyeceklerini, ünlü restorantlarını araştırmakla geçer. Siz büyük iştahla bunların hayalini kurarken “ben onu yiyemem, canım ondan istemiyor, ay o yenir mi” cümleleri iştahınızı kapatabilir. Makarna yer eve dönersiniz.

SEVGİLİSİNDEN YENİ AYRILMIŞ HELE DE ALDATILMIŞ OLANLAR

SEVGİLİSİNDEN YENİ AYRILMIŞ HELE DE ALDATILMIŞ OLANLAR

Dinlememeyi başarabilirseniz gidin tabi ama tüm tatil boyunca arkadaşınızla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Eğer ne olursa olsun onunla tatile gideceğim diyorsanız valizinize “Bunu bana nasıl yapar” ve “Şimdi o kızla mıdır” sorularına hazırladığınız cevapları koymayı ihmal etmeyin. Eğlenmeyi unutun tüm tatil boyunca içip ağlayan arkadaşınızı teselli edeceksiniz.

HASTALIK HASTALARI

HASTALIK HASTALARI

Tüm hastalıkların kapıda onları beklediğini düşünen insanlar için tatil muhteşem bir fırsat. “Güneş beni çarptı mı acaba, o yediğimiz şey midemi bozdu belki de zehirlendim, ay şuramda bir şey çıktı böcek mi ısırdı acaba vs. vs.” diye diye kendilerini zorla hasta eden arkadaşlardan aman aman uzak durun. Eczane aramaktan helak olursunuz. İlla ki o arkadaşımla gideceğim derseniz bizce kaplıcalara falan gidin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ÇAPKIN ARKADAŞLAR

ÇAPKIN ARKADAŞLAR

Bu arkadaşlar için tatil yerleri bulunmaz hint kumaşı. Siz berbaer eğlenmeyi hayal ederken gözleri etrafı analiz ediyor olacak. Tabi birisini bulup sizi tatilin

eri kalanında yalnız bırakma ihtimali de var. Eğer siz de çapkın değilseniz

tabi.

ÇABUK SARHOŞ OLANLAR

ÇABUK SARHOŞ OLANLAR

Erken rezervasyon indirimi kovalayıp bir tatil almış bugünün gelmesini beklemişsiniz. Muhteşem bir gecenin hayalini kurarken arkadaşınız daha ikinci kadehte kendini kaybederek ortalığı birbirine katıyor. Sanıyoruz bu kısacık tatilde akşamları içerek muhabbet etmek, dans etmek varken arkadaşınızı sırtlayarak otele dönmek istemezsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın