Görüş Bildir
Haberler
Aşkın İç Isıtan Eğlenceli Yönlerini Gösteren En İyi Romantik Komedi Filmleri

Aşkın İç Isıtan Eğlenceli Yönlerini Gösteren En İyi Romantik Komedi Filmleri

R.G.
03.06.2021 - 10:46

Hani bazen insanın canı şöyle güzel bir romantik komedi filmi izlemek ister ya... İşte tam o anlık filmler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Benimle Evlenir Misin? (27 Dresses)

1. Benimle Evlenir Misin? (27 Dresses)

Jane hayatı boyunca tam 27 kez nedime kıyafeti giyer. Henüz daha kendi gelinliğini giyme fırsatı bulamamış olsa da günün birinde katıldığı düğünün kendi düğünü olmasını diler. Bir gün kız kardeşi ona evleneceği söyler ve Jane'den onun nedimesi olmasını ister. Jane için bunda bir sorun yoktur, tabii damadın onun gizliden gizliye sevdiği adam olması dışında. Bütün bunlarla uğraşırken peşine bir de 27 nedime elbisesinin hikayesini merak eden bir muhabir takılır.

2. Karışık Kaset

2. Karışık Kaset

Çocukluktan beri çok yakın arkadaş olan Ulaş ve İrem birbirlerini hiç bırakmaz. Ancak Ulaş'ın bir sırrı vardır, İrem'e sırılsıklam aşıktır. Utangaç bir yapısı olduğu için bir türlü açılamayan Ulaş, çareyi babasının verdiği fikirle birlikte sevdiği kıza karışık kaset doldurmakta bulur. O andan sonra Ulaş, İrem'e doğum günü hediyesi olarak onlarca kaset dolduracaktır...

3. Sıcak Kalpler (Warm Bodies)

3. Sıcak Kalpler (Warm Bodies)

Bir zombi topluluğunun içine düşen Julie, öleceğinden emindir. Ancak hiç beklemediği bir şey olur ve bir zombi tarafından kurtarılır. Bu tuhaf ikili içine düştükleri çıkmazdan kurtulmaya çalışırken birbirlerinden hoşlanmaya başlar. Ve sıra dışı zombinin kalbi artık eskisi kadar soğuk değildir...

4. Cennet Gibi (Just Like Heaven)

4. Cennet Gibi (Just Like Heaven)

Eşini yeni kaybetmiş olan David, ev ararken şans eseri bulduğu bir evi kiralar. Ancak oldukça depresif olan David'in hayatı oturma odasında güzel bir kadının belirmesiyle bir anda değişir. Kim olduğunu ve ona ne olduğunu hatırlamayan bu gizemli kadının tek bildiği o evin kendisine ait olduğudur. Duvarlardan geçebilen bu kadının ölü olduğuna emin olan David, kadını evden gönderebilmek için onu diğer tarafa geçmeye ikna etmeye çalışır. Kadına yardım etmeye çalışırken David kendisini ondan hoşlanırken bulur...

5. Keşke 30 Olsam (13 Going on 30)

5. Keşke 30 Olsam (13 Going on 30)

Dilek tutarken dikkat et diye boşuna dememişler! 13. yaş gününün her zamankinden daha güzel geçmesini isteyen Jane, okulun en popüler öğrencilerini doğum günü partisine çağırır. Ancak her şey Jenna'nın istediği gibi olan parti Lucy'nin kötü bir oyunuyla tamamen altüst olur. En yakın arkadaşı Matt yüzünden gizlice hoşlandığı çocuğun önünde rezil olan Jenna, kendini bir dolaba kilitler ve 30 yaşında olmayı diler. Elindeki dilek tozuyla bir anda dileği gerçek olan Jenna; kendini muhteşem bir evde, muhteşem bir kariyerle ve muhteşem bir erkek arkadaşıyla bulur. Her şey istediğinden daha da güzel olmasına rağmen bir şeylerin eksik olduğunu hisseden Jenna çocukluk arkadaşı Matt'i bulmaya karar verir. Ne var ki Matt, artık o eski Matt değildir ve Jenna 30 yaşındaki halinin aslında düşündüğü kadar muhteşem bir hayatı olmadığını fark eder...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Love, Rosie

6. Love, Rosie

Rosie ve Alex 5 yaşından beri birbirlerinin en iyi dostudur. Aralarında güçlü bir çekim olmasına rağmen hiçbir zaman sevgili olmayan bu çift, gönül ilişkilerinde ise birbirlerine yardım ederler. 18 yaşında yapılan bir hata, alınan kararlar ve başa gelen olaylar yüzünden tamamen farklı yönlere savrulan bu ikilinin arasına mesafeler, yanlış ilişkiler, kötü boşanmalar girer. Ne olursa olsun, bir türlü birbirlerinden vazgeçemeyen bu çift birbirlerine bir şans daha verip birlikte olabilecekler mi yoksa hayat onları bu kez tamamen birbirinden koparacak mı?

7. Friends with Benefits

7. Friends with Benefits

Büyük bir şirketin insan kaynaklarında çalışan Jamie, Dylan'ı iş için New York'a taşınmaya ikna eder. Aşktan ve sorumluklardan bıkan bu ikili ilişkilerin sadece eğlence ve seks için de kurulabileceği düşünür ve birlikte içinde duygulara yer olmayan bir arkadaşlığa başlarlar.

8. Aşka Yolculuk (Leap Year)

8. Aşka Yolculuk (Leap Year)

Güzel bir işe, yakışıklı bir sevgiliye sahip Anna'nın hayatında eksik olan tek şey bir yüzüktür. Umutla beklediği evlenme teklifi bir türlü gelmeyince eski bir İrlanda geleneğini gerçekleştirmeye karar verir. Geleneğe göre her dört yılda bir 29 Şubat'ta kadınlar sevdiği adama evlenme teklif edebilir. İstediği yüzüğü elde etmek için tüm cesaretini toplar ve İrlanda'ya doğru heyecanlı bir yolculuğa çıkar. Türlü türlü aksilikle karşılaşan Anna, varmak istediği yere bir türlü varamayınca yolda tanıştığı oldukça gamsız ve başına buyruk bir adamdan yardım istemek zorunda kalır. Büyük bir kararlılıkla çıktığı bu yolculukta Anna, bu tuhaf adamın etkisinde kalır ve sahip olduğu şeyleri ve gelecekteki hayatını sorgulamaya başlar.

9. Just Say Yes

9. Just Say Yes

Yıllardır evleneceği günün hayalini kuran Lotte, tam sevgilisi Alex ile mükemmel bir düğünle evlenecekken bir anda sevgilisi tarafından terk edilir. Büyük bir hayal kırıklığıyla uğraşırken bir de kız kardeşinin evleneceği haberini alır. Her şeyi geride bırakıp hayatına devam etmeye çalışan Lotte, aradığı aşka ve hayallerine kavuşabilecek mi?

10. Kiralık Sevgili (The Wedding Date)

10. Kiralık Sevgili (The Wedding Date)

Kız kardeşinin düğünü için Londra'ya geri dönen Kat, eski nişanlısıyla karşılaşmak istemediği için düğüne kiralık bir sevgiliyle gitmeye karar verir. Görevi düğün boyunca iyi bir sevgiliymiş gibi davranmak olan Mulroney ve Kat için düğün beklenilenden çok daha farklı bir şekilde devam eder ve ikili bir anda kendini romantik ve eğlence dolu anların içinde bulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Holidate

11. Holidate

Sevgilisi olmadığı için bayram günlerinde aileye yemeklerine tek başına katılmak zorunda kalan Sloane bu duruma daha fazla dayanamaz ve Jackson ile bir anlaşma yapar. Anlaşmaya göre ikili bayram ve özel günlerde sevgili rolü yapacaktır. Ne var ki zamanla Sloane, Jackson ile bayram günleri haricinde de buluşmak istemeye başlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
13
3
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bade07

Romantik Komedi'yi koşmamışsınız