Görüş Bildir
Haberler
Aşk Mantık İntikam’ın Yıldızı Burak Yörük’ten Flaş Birliktelik! Burak Yörük Kimdir, Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Aşk Mantık İntikam’ın Yıldızı Burak Yörük’ten Flaş Birliktelik! Burak Yörük Kimdir, Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Hacer Tonay
05.12.2021 - 00:20

Ekranların sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam’ın başrol oyuncularından Burak Yörük şimdilerde gönlünü yeni bir aşka kaptırdı. Birçok ünlü isimle bilekte olan ancak aradığı mutluluğu bir türlü bulmayan yakışıklı oyuncu yeni bir aşkla gündemde. Beğenilen oyuncu Burak Yörük’ün gönlünü kime kaptırdığı ise merak konusu oldu. İşte flaş aşka dair detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük’ün paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi en çok sevilen diziler arasında yer alırken oyuncuları da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin başrol oyuncularından olan yakışıklı oyuncunun son günlerde gönlünü yeni birine kaptırdığı öğrenildi. İşte sevilen oyuncunun gönlünü çalan o isim…

Bugüne kadar; Alina Boz, Elif Aksu ve Sibil Çetinkaya gibi tanınmış simalarla birliktelik yaşayan ancak aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Burak Yörük, Tuana Yılmaz ile aşk yaşamaya başladı. İlişkilerinde bir türlü aradığını bulamayan yakışıklı oyuncu aldatıldığını öğrenince perişan olduğunu söylemişti. Ancak ünlü oyuncu son günlerde yeni bir aşka yelken açtı. Aldatıldığını öğrendiğinde ağladığını açıklayarak dikkatleri üzerine çelen Burak Yörük, gönlünü tasarımcı Tuana Yılmaz’a kaptırdı.

Arkadaşlıkları Aşka Dönüştü

Arkadaşlıkları Aşka Dönüştü

Aldatılmanın Acısını Unuttu!

Aldatılmanın Acısını Unuttu!

Geçmiş yıllarda, 'Aldatıldım. İhaneti mesajlardan yakaladım' diyerek zor günler geçirdiğini itiraf eden Burak Yörük, aradığı huzuru, sadakati ve samimiyeti Tuana Yılmaz da bulmuş.

Burak Yörük Kimdir?

Burak Yörük Kimdir?

Burak Yörük, 26 Mayıs 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimine Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde devam eden Burak Yörük, ilk oyunculuk deneyimini küçük yaşta rol aldığı Biz Boşanıyoruz dizisi ile yaşamış; 20 Dakika ve Ben Onu Çok Sevdim dizilerinde ayrıca 4N1K 2 ve 4N1K sinema filmlerinde rol almıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burak Yörük’ün Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Burak Yörük’ün Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2004 - Biz Boşanıyoruz (Cancan)

2005 - Şeytan

2007 - Dede Korkut Hikâyeleri (Salur Kazan)

2013 - 20 Dakika (Tayfur Solmaz)

2013 - Ben Onu Çok Sevdim (Aydın Menderes)

2017 - Dayan Yüreğim (Erdem)

2018 - 4N1K İlk Aşk (Barış Ozansoy)

2019 - 4N1K Yeni Başlangıçlar (Barış Ozansoy)

2020 - Baraj (Tarık Yılmaz)

2021 - Aşk Mantık İntikam (Çınar)

2005 - Perde

2017 - 4N1K (Barış Ozansoy)

2018 - 4N1K 2 (Barış Ozansoy)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın