Görüş Bildir
Haberler
TV
Aşk Mantık İntikam'ın Ozan'ı İlhan Şen'in Yeni Projesi Ortaya Çıktı: İlhan Şen Hangi Diziyle Anlaştı?

Aşk Mantık İntikam'ın Ozan'ı İlhan Şen'in Yeni Projesi Ortaya Çıktı: İlhan Şen Hangi Diziyle Anlaştı?

GNS
25.04.2022 - 22:55

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, geçtiğimiz hafta final bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin başrol oyuncularından Burcu Özberk'in kendine bir mola verip tatile gittiği görülürken, yakışıklı partneri İlhan Şen'in şimdiden yeni proje hazırlıklarına başladığı öğrenildi. Peki İlhan Şen hangi proje ile görüşüyor? İlhan Şen'in yeni dizisi ne olacak? İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekranların sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi geçtiğimiz hafta 42. bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin başrol oyuncularından Ozan karakterine hayat veren İlhan Şen'in kendine tatil dahi vermediği öğrenildi. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre yeni bir proje için görüşmelere başlayan İlhan Şen, henüz anlaşma aşamasında. Peki İlhan Şen'in yeni projesi ne? İlhan Şen hangi dizi ile anlaştı? İşte detaylar...

İlhan Şen Tatil Yapmıyor!

İlhan Şen Tatil Yapmıyor!

Aşk Mantık İntikam dizisinin yakışıklısı İlhan Şen'in, dizinin final yapmasının ardından yaz döneminde boş durmayacağı öğrenildi. Partneri Burcu Özberk'in finalin hemen ardından Uzak Doğu'ya gittiği görülürken, Şen'in yeni proje hazırlıklarına başladığı duyuldu.

Yeni Bir Projeyle Görüşüyor!

Yeni Bir Projeyle Görüşüyor!

Yaz sezonunda pek çok dizinin ekranlardaki serüvenine başlaması beklenirken, Şen'in de proje görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Medya kulislerinde yer alan bilgilere göre İlhan Şen, Süreç Film'in ATV için hazırladığı 'Ah Canım Hayat' projesi ile görüşmelerini sürdürüyor.

İlhan Şen Hangi Dizi İle Anlaştı?

İlhan Şen Hangi Dizi İle Anlaştı?

Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın yapacağı ve senaryosunu Nalan Savaş Merter'in kaleme alacağı dizide diğer bir başrol oyuncusunun Toprak Can Adıgüzel olacağı iddia edildi. İlhan Şen'in henüz kesin bir şekilde proje ile el sıkışmadığı ifade edildi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın