Görüş Bildir
Haberler
Aşk İçin Kariyerinizden Vazgeçer Misiniz? Onlar Vazgeçti! İşte Aşkı Seçen 13 Ünlü Kadın

etiket Aşk İçin Kariyerinizden Vazgeçer Misiniz? Onlar Vazgeçti! İşte Aşkı Seçen 13 Ünlü Kadın

Onlar Türkiye'nin yakından tanıdığı dizilerin, programların ve modacıların bir dönem gözdesiydi. Kariyer ve şöhretlerinden vazgeçen ve aşkı seçen isimleri hatırlamaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zeynep Değirmencioğlu

Zeynep Değirmencioğlu

Bir dönem sinemada 'Ayşecik' serisi ile adeta fırtına gibi esen oyuncu, evlendikten sonra sektöre veda etti. Şu anda emlak sektöründe adından söz ettiriyor.

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı

Mankenlik, oyunculuk, sunuculuk derken birçok alandaki kariyerini bir kenara bırakan Aysun Kayacı da aşkı seçip evlendi ve yurt dışına yerleşti.

Özlem Kızılkaya

Özlem Kızılkaya

Türkiye'nin bir dönem en iyi sunucuları arasında yer alan 'Pazar Keyfi' programının sunucusu Özlem Kızılkaya da aşkı seçenlerden oldu. 2002 yılında Hakan Uzan ile evlenen sunucu o günden sonra ekranda bir daha gözükmedi.

Yasemin Ergene

Yasemin Ergene

Bir dönem 'Doktorlar' ve 'Aşk Oyunu' dizileriyle geleceğin en iyi kadın oyuncu adayları arasında gösterilen Yasemin Ergene de aşkı için mesleğini bırakan isimler arasında yer alıyor. Ünlü iş adamı İzzet Özilhan ile evlenen güzel artık moda sektöründe esmeye başladı.

Yeliz Yeşilmen

Dizilerin aptal sarışın rolleri için aranan oyuncularından Yeliz Yeşilmen, aşkı için herşeyi göze alan ve sektöre veda eden güzellerin arasında bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nazlı Tolga

Nazlı Tolga

FOX Haber'in Fatih Portakal'dan önceki sunucu ve ekran yüzü olan ünlü spiker de aşkı için mesleğini bırakan isimlerden biri. O da evlenerek yurt dışında yaşamaya karar verdi.

Güzide Duran

Güzide Duran

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren güzel manken ünlü tekstilci Adnan Aksoy ile evlenip mesleğine veda etti.

Didem Uzel

Didem Uzel

Mankenlik ve oyunculuk yapan Didem Uzel evlendikten sonra aşkı seçerek yurt dışına yerleşti ve o da sektörden tamamen uzaklaştı. Bugünlerde annelik heyecanı yaşıyor.

Emine Ün

Emine Ün

Eski eşi Emre Kınay'dan ayrıldıktan sonra sektöre tekrar geri dönen Emine Ün, son evliliğinden sonra tamamen ekranlara ve mesleğine veda etti.

Sibel

Sibel

'Efendim İşitmedim' isimli şarkısı ile müzik piyasasına giren güzel şarkıcı Sibel de Emrah'la evlendikten sonra kariyerini noktalayan güzeller arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demet Şener

Demet Şener

Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ile evlenen güzel manken mesleğini bıraktı. Çok özel defileler dışında artık mesleğini yapmıyor.

Ebru Destan

Ebru Destan

İnanlar İnşaatın genç patronu Mete Okay İnan ile evlendikten sonra şarkıcılığı ve mankenliği tamamen bırakan Ebru Destan, bu sürede anne oldu. Yaklaşık  4 yıldır tüm zamanını çocukları ve ailesi ile geçiriyor.

Seçkin Piriler

Seçkin Piriler

Son dönemde boşanma haberleriyle gündemin ilk sıralarında yer alan Seçkin Piriler, eşi Kaan Tanöze ile evlendikten sonra mesleğini bırakan isimler arasında yer alıyor.

Peki siz olsanız ne yapardınız?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
779
254
243
90
88
72
60
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın