Görüş Bildir
Haberler
Aşk-ı Memnu'nun Peyker'i Nur Fettahoğlu'ndan Cesur Yatak Pozları

Aşk-ı Memnu'nun Peyker'i Nur Fettahoğlu'ndan Cesur Yatak Pozları

Aşk-ı Memnu'da oynadığı Bihter'in kız kardeşi Peyker rolünün yanı sıra Muhteşem Yüzyıl'da Mahidevran rolüyle izlediğimiz ekranların sevilen oyuncusu Nur Fettahoğlu, Instagram'ı aktif kullanan ünlüler arasında. 1,6 M takipçisiyle, Cem Talu tarafından çekilen cesur yatak pozlarını paylaşan Fettahoğlu, anında binlerce yorum ve beğeni aldı. İşte o cesur poz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak; erken final yapan 'Kağıt Evler' dizisinde izlediğimiz Nur Fettahoğlu'nu Aşk-ı Memnu'da Bihter'in kız kardeşi Peyker ve Muhteşem Yüzyıl'ın Mahidevran Sultan'ı olarak izlemiştik. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Fettahoğlu, Cem Talu tarafından çekilen fotoğrafını paylaşması sonrası, yürek hoplattı.

41 yaşındaki güzel oyuncu Almanya doğumlu.Filinta, Kurtlar Vadisi Filistin, Payitaht Abdülhamid, Kardeş Çocukları Babil gibi başarılı yapımlarda yer alan Nur Fettahoğlu'nun borsa spikerliği geçmişi de bulunuyor.

2013 yılında Levent Veziroğlu'yla yaptığı evlilikten 1 kız çocuğu olan Fettahoğlu paylaştığı cesur pozunun altına şu açıklamayı yazdı:

'Sınırlı akıl, limitsiz ruh….

Hoş gelllll🧿 '

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın