Görüş Bildir
Haberler
Aşk Çizgin İlişki Hayatın İçin Ne Söylüyor?

Aşk Çizgin İlişki Hayatın İçin Ne Söylüyor?

Gözlerimizin her şeyi anlattığı gibi ellerimizde geleceğimiz hakkında bize ipuçları veriyor. Ne kadar inanırsın o sana kalmış.  Ancak iddialıyız söyleyelim. Gel de ablan bir el falına baksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ellerine bak ve aşk çizgini seç!

Mantığını ön plana koymuşsun!

Mantığını ön plana koymuşsun!

Sen ilişkilerini oldukça ciddiye alıyorsun, genelde uzun vadeli ilişkiler yaşayabileceğin partnerleri tercih ediyorsun. Kalbinin ve aşkının seni kör etmesine izin vermiyorsun. Her ne kadar sevsen de mantığındaki hep ön planda oluyor. Kendini riske atmayı sevmiyorsun. İlişkilerinde son derece güvenilir ve sadıksın. Bir ilişkiden beklentilerin de sadakattan fazlası değil. Karşındaki kişiye kolayca uyum sağlayabilsin ve bu uyumu yakalamak senin oldukça da hoşuna gider. Bu anlamda aşkta ideal bir uzun yol arkadaşısın diyebiliriz. Tek gecelik ilişkiler, takılmak sana göre değil. Sen kalbinin gerçek sahibini arıyorsun; hem kalbinin hem aklının. Bazen sana imkansızmış gibi hissettirebilir. Ama inan beklentilerini sıfıra çektiğin anda giriyor insanın hayatına. Sen zaten neyi isteyip, neyi istemediğini çok iyi bilirsin. Hayatını bir insanla birleştirme fikri ara ara korkutucu gelse de aslında çok hoşuna gidiyor. Beraber bir yol çizmek ve hayat arkadaşı olmak... Sen de biliyorsun böyle bir ilişkiye ihtiyacın olduğunu. Senin için hayatındaki insanın fikirleri çok önemli. O yüzden mantığına da uyduruyorsun ki bir yandan sana akıl hocalığı etsin. Ancak tersin çok pis. Sana uymayan bir hareketini görürsen işler alt üst olabilir. Kafanda yarattığın bütün o aşk ilüzyonu çöpe gitmiş gibi hissedebilirsin çünkü mantığın anında devreye girecektir.

Senin zaafın bilgelik ve olgunluk!

Senin zaafın bilgelik ve olgunluk!

Kafa yapısı olarak oldukça olgun bir yapın var. Nerede nasıl davranacağını, konuşacağını çok iyi bilirsin. Yanındaki insanında bu anlamda seni taşıyabilmesini ve en az senin kadar olgun olmasını istiyorsun. Bilgili ve kültürlü olması senin için önemli kriterlerden biri, partnerinin sana bir şeyler katması ve iyi yönde etkilemesini istiyorsun. Aşkta duygularını göstermekten korkmuyorsun bu konuda son derece cesursun. Aman kim ne der, diye düşünmüyorsun. Kimse senin umrunda değil. Çünkü özgüvenin yerine oturmuş ve insanları artık çok iyi tanıyorsun. Altıncı hissin çok güçlü. O yüzden ilişkilerinde hep iç sesine kulak vererek yolunu çiziyorsun. Bu zamana kadar da seni yanılttığı çok nadir görülmüştür. Şanslı özelliğin sayesinde ilk buluşma karşı tarafı anlaman için yeterli oluyor. Bu da vakit kaybetmemeni ve önüne bakmanı sağlıyor. Buluştuğunuzdaki hal, tavır ve hareketlerini gözlemliyorsun. Hatta garsona olan tavrı bile senin için belirleyici bir nokta olabilir. Çünkü insanların karakterini böyle önemsiz zannedilen detaylarda ortaya koyduğuna inanıyorsun. İnsan sarrafı olman bu mevzularda seni bir adım öne çıkarıyor! Kolay lokma değilsin ve bunu da karşı tarafa yeterince belli ediyorsun.

Flörtöz bir yapın var!

Flörtöz bir yapın var!

Aşka dair çok girişimin olmuş hatta olmaya da devam edecek ta ki aradığın o kişiyi bulana kadar. Hayatının merkezine kendini koymayı seviyorsun. Mutlu olman için aşkını merkeze koymaya gerek duymuyorsun. Kendi kendine mutlu olmayı da beceriyorsun. Aslında en sağlıklı ilişkiler bu noktadan sonra olur. O kişiyi bulduğunda,  gerçekten seni duygularına inandırdığında ona bütün kalbinle bağlanırsın ve kolay kolay ayrılamazsın. Yabancı kültürlere olan merakın aşk hayatında da etkisini gösterebilir. Kendine güvenen ve bağımsız bir kişiliğin var. Bir aralar biraz hızlı takılmışsın ama sanki artık durulmanın vakti. Senin ihtiyacın olan şey 'aidiyet hissi'. Her geminin bir limanı olmalı yoksa açık denizde kaybolur gidersin. Sen liman olarak kendini bellemişsin ancak bu durum seni yormaya başlamış. Yüklerini bırakman gerekiyordur belki de artık. Seni aşağıya çeken şeyleri, insanları bırak. Bırakıp yeni bir denize yelken aç! Biz sana hayatının merkezine birini koy demiyoruz. Tabiki de öncelik her zaman kendin olmalısın. Bu sakın gözünü korkutmasın. Kendini pas geçip karşı tarafı düşündüğünde asıl ilişkiler çıkmaza girer...

Bu İçerikler de İlgini Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
15
5
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın