Görüş Bildir
Haberler
Asgari Ücret Temmuz Zammı Olacak mı? Asgari Ücret Ara Zammı Gündemde mi?

Asgari Ücret Temmuz Zammı Olacak mı? Asgari Ücret Ara Zammı Gündemde mi?

Asgari ücret, yeni yılla birlikte toplam 4 bin 250 liraya yükseltilmişti. Asgari ücrete yapılan zam, henüz yılın yarısı tamamlanmadan adeta tamamen erimiş durumda. Yüksek enflasyon sebebiyle hemen hemen tüm tüketim ürünlerine üst üste zamlar yapılıyor. Asgari ücretle çalışan vatandaşlar, asgari ücret ile ilgili bir çalışma yapılıp yapılmadığını öğrenmek istiyor. Hükümet kanalından en son açıklama, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Türk Parası Sayma

Asgari ücret ile geçinmeye çalışan vatandaşlar, günlük ihtiyaçlarını karşılamakta bile zorlanıyor. Hükümet cephesinden yapılan asgari ücret açıklamaları sonrasında temmuz zammı olup olmayacağı öğrenilmek isteniyor.

Asgari Ücret Temmuz Zammı Olacak mı?

Asgari Ücret Temmuz Zammı Olacak mı?

Asgari ücret ara zammı ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ‘gündemimizde yok’ açıklamasında bulunmuştu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise MGK öncesinde yaptığı açıklamada; “Asgari ücret ve dar gelirli vatandaşımız ekonomik olarak koruması gündemimizdedir. Yakından takip ediliyor. Vatandaşlarımızın hayat koşulları bizim partimizin her zaman gündemindedir.' ifadelerini kullandı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Vatandaşların hayat koşullarının ne kadar gündeminizde olduğu Erdoğan'ın çıkışlarından belli zaten! "Vicdansızlık yapma. Aç kalan falan yok", "Bazı kesimlerd... Devamını Gör

Osman Elmallı

Şu saatten sonra yapılması gereken maaşa zam değil hayat pahalılığını düşürmek

Sinan G.

Bakın arkadaşlar asgari ücrete %50 zam yapıldı ya.. 680 TL olan aile geçim indirimi iptal edildi.yani zam %50 falan olmadı..