Görüş Bildir
Haberler
Arzu Aygün'ü Öldürdüğünü İtiraf Eden Sevgilisi: 'Pişmanım'

Arzu Aygün'ü Öldürdüğünü İtiraf Eden Sevgilisi: 'Pişmanım'

Samsun'da 42 gündür kayıp olan Arzu Aygün'ü tabancayla vurarak öldüren Muharrem Coşkun, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Coşkun, adliye girişinde gazetecilerin soruları üzerine ‘Pişmanım’ dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

35 yaşındaki 2 çocuk annesi Arzu Aygün, kayıp olarak aranırken 42 gün sonra arazide tabancayla vurulmuş halde bulunmuştu.

Aygün'ü öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan sevgilisi Muharrem Coşkun, adliye girişinde 'Pişmanım' dedi.

Aygün'ü öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan sevgilisi Muharrem Coşkun, adliye girişinde 'Pişmanım' dedi.

Olay günü yaşanan kavganın tanığı konuştu

Olay günü yaşanan kavganın tanığı konuştu

Arzu Aygün ile katil zanlısı Muharrem Coşkun'un olay günü kavgalarına tanık olan Sündüz Bayrak Kul o anları anlattı.

Kul, 'Biz kızımla birlikte kavga ederlerken gördük, sonra arabanın içinde gördük. Sürekli buraya geliyorlardı, biz sivil polis zannediyorduk, meğerse katilmiş. Kavga ederken şüphelendik, kızım jandarmaya haber verdi. Adamın sesini duyduk, bağırıyordu. Artık kadın cinayetleri son bulsun, yeter. Her gün kadınlar ölüyor' dedi.

Arzu Aygün'ün cansız bedeninin bulunduğu Terme ilçesi Kozluk Mahallesi'nde oturan vatandaşlardan Yusuf Arslan ise, 'İlk defa böyle bir olayla karşılaştık. Her gün bu sahilde spor yapıyorum. Böyle bir şeyin olacağını tahmin bile etmezdik. Yol kenarına atılmış, nasıl bulanamadı anlayamadım. Şahsı tanıyorum, araba alım satımı yapıyordu. Yapı olarak biraz ters mizaçlı biriydi. Aralarında ne yaşandı bilemiyoruz, kıskançlık yüzünden öldürdüğünü düşünmüyorum' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Brcn

Karaktersiz pişman olsan ne olacak! Mahvetmişsin kadının, çocuklarının hayatını! Tipinde yok meymenet! Kör şeytanından bul inşallah!

Buket Aydın

Ben ikna oldum, muhterem savcı da ikna olur büyük ihtimal. 20 yıl af olabilir

Pasif Kullanıcı

Yabancı adam bile anlamış ters biri olduğunu ya bu psikopatlarla takılmayın artık! Yabancı adam bile kıskançlıktan öldürmemiştir diyor siz bu adamlara bundan... Devamını Gör