Görüş Bildir
Haberler
Artık Mümkün! Instagram'da Reels Videoları Uygulama İçinden İndirilebilir Hale Geldi

Artık Mümkün! Instagram'da Reels Videoları Uygulama İçinden İndirilebilir Hale Geldi

Bahadır
22.06.2023 - 11:11

Instagram merakla beklenen özelliği sonunda kullanıcıların kullanımına açtı. Reels videloarı artık üçüncü parti bir uygulamada ihtiyaç olmadan telefonlara indirilebilecek. Peki bu özellik nasıl kullanılacak? İşte detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adam Mosseri açıkladı

Adam Mosseri açıkladı

Instagram'ın başındaki isim, salı günü yaptığı açıklamada ABD'deki kullanıcıların reels videolarını telefon galerisine indirebileceğini belirtti. Kullanıcıların bunu yapması için paylaş simgesine dokunup indir seçeneğine tıklaması yeterli olacak. Böylelikle indirme işlemi kolaylıkla gerçekleştirilebilecek.

Herkese açık reels videoları indirilebilecek

Herkese açık reels videoları indirilebilecek

Mosseri, sadece halka açık hesaplardan olan Reels'lerin indirilebilir olduğunu belirtti. Ayrıca, halka açık hesapların reels videolarının indirilmesini devre dışı bırakma seçeneğine de sahip olacağını ekledi. 

İndirilecek olan videoda filigran olup olmayacağı hakkında ise resmi bir açıklama şu an için mevcut değil. Fakta örnek paylaşıma göre indirme seçeneğine sahip videolarda markanın logosu ve video sahibinin kullanıcının adı yer alacak.

Yakın zamanda tüm dünyada

Yakın zamanda tüm dünyada

Şu an için sadece ABD kullanıcıları için kullanıma açılan özelliğin kısa bir süre sonra tüm kullanıcılar için geçerli olması bekleniyor.  Reels videoları son birkaç çeyrekte Meta için büyük gelir sağladı. Zuckerberg, yapay zeka destekli Reels önerileri sayesinde Instagram'da geçirilen sürenin %24 arttığını söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın