Görüş Bildir
Haberler
Arsene Wenger, Mesut Özil'i Bergkamp'a Benzetti

Arsene Wenger, Mesut Özil'i Bergkamp'a Benzetti

Mustafa
29.12.2015 - 16:31

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın teknik direktörü Wenger, Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil'i Londra ekibinin efsane oyuncularından Dennis Bergkamp'a benzetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransız teknik adam Arsene Wenger, Premier Lig'de oynanan maçta verdiği asist ve attığı golle takımının Bournemouth'u 2-0 yenerek averajla liderliğe yükselmesinde başrol oynayan Mesut Özil'e övgüler yağdırdı.

Wenger, 27 yaşındaki futbolcunun takımın odak noktası olduğunu belirterek, 'Onun daha önce güzel maçlarını izledim. Fakat önemli olan şu; Mesut sadece yeteneği konusunda değil, kendisi ve takımı için her zaman çalışma isteği olduğu konusunda da herkesi inandırdı. Bournemouth karşısında asistine bir de gol ekledi, eksiksiz bir futbolcu' diye konuştu.

'Mesut İstisnai Bir Oyuncu'

Kariyerinde bu kalitede çok futbolcuyla çalışmadığını ifade eden deneyimli teknik adam, 'Futbolcularımı kıyaslamayı sevmem ama Mesut istisnai bir oyuncu' dedi.

'Özil, Premier Lig'deki en iyi futbolcu mu?' sorusuna 'Rakamlara ve asistlere bakın' yanıtını veren Wenger, 'Bergkamp daha golcü, Mesut ise daha asist yapan bir futbolcuydu. Fakat şimdi Mesut da gol atmaya başladı. İkisi kıyaslanabilir' değerlendirmesinde bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mesut Özil, 5 asist daha yapması halinde Thierry Henry'e ait bir sezonda 20 asist rekorunu kıracak.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın