Görüş Bildir
Haberler
Armağan Çağlayan'ın Programına Katılan Kerimcan Durmaz'dan Erkan Petekkaya'ya Yanıt Geldi!

Armağan Çağlayan'ın Programına Katılan Kerimcan Durmaz'dan Erkan Petekkaya'ya Yanıt Geldi!

Müge Kakşi
25.06.2021 - 00:45

Geçtiğimiz günlerde Tv8'de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan Durmaz'ın ödül alması ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'yı sinir krizine sokmuştu. Oldukça öfkelenen Petekkaya Kerimcan'ın ödül almasını yanlış bulurken Acun Ilıcalı'ya da adeta öfke kusmuştu. Dün Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınlanan Gör Beni programına katılan Kerimcan Durmaz samimi açıklamalarda bulunurken Erkan Petekkaya'ya da yaşanılanlarla ilgili yanıt verdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kerimcan'dan Erkan Petekkaya'ya Yanıt

Kerimcan'dan Erkan Petekkaya'ya Yanıt

TV8’de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan Durmaz’a ödül verilmesine sinirlenen Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından hakaretlerde bulunmuş ve Acun Ilıcalı’ya “Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan” demişti. Petekkaya sonrasında paylaşımını kaldırmışsa da TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinden çıkarılmıştı.

Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınladığı Gör Beni programına katılan Kerimcan Durmaz ödül töreninden sonra yaşananlara yanıt verdi. Armağan Çağlayan’ın yapılan şeyi haksız bulduğunu belirtmesi üzerine şunları söyledi:

“Çok alakasız bir olay. Ben sonuçta her şeyi atlatıp bir şey yapmışım ve tek başına yapmışım. Ben büyük yapımlarla çalışmıyorum. Tek başıma bir şarkı meydana getirdim. Amerika’ya gidip Türkiye’nin daha önce izlemediği bi klip çektim. Bunun bir başarı ödülü olmalı ama ne yapsam olay, çok garip.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın