Görüş Bildir
Haberler
Armağan Çağlayan'dan "Kilo Aldın" Diyen Takipçisine Sert Yanıt! "Siz mi Taşıyorsunuz..."

Armağan Çağlayan'dan "Kilo Aldın" Diyen Takipçisine Sert Yanıt! "Siz mi Taşıyorsunuz..."

Müge Kakşi
27.11.2021 - 01:03

Ünlü isim Armağan Çağlayan uzun zamandır televizyon ekranlarından uzakta hayatına devam ediyor. Geçmişte birçok televizyon programı yapan Çağlayan, 196Sekiz adlı Youtube kanalından yayınlarına devam ediyor. Birçok ünlü ismi kanalında ağırlayan Çağlayan'ın programı takipçileri tarafından oldukça ilgi görüyor. Sivri diliyle de tanıdığımız ünlü ismin bir takipçisine verdiği yorum ise olay oldu. Son zamanlarda adlığı kilolarla gündeme gelen Çağlayan, takipçisinin kilo aldığını söylemesi üzerine sert bir yanıt verdi. İşte Armağan Çağlayan'ın şaşırtan tepkisi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Armağan Çağlayan'dan Beklenmedik Yorum

Armağan Çağlayan'dan Beklenmedik Yorum

Armağan Çağlayan, son yıllarda Youtube’da hazırlayıp sunduğu programla gündeme geliyor. Sivri diliyle bilinen Armağan Çağlayan, dün paylaştığı bir fotoğrafının altına yapılan bir yoruma çok sinirlendi. 

Instagram ve Twitter’ı aktif olarak kullanan Armağan Çağlayan verdiği yanıtla dikkat çekti. Yaptığı programlarla televizyonun en unutulmaz yarışma programlarına imza atan ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, şimdilerde aldığı kilolarla gündemde.

"Siz mi Taşıyorsunuz Eve Giderken?"

"Siz mi Taşıyorsunuz Eve Giderken?"

Çağlayan sosyal medyada da kilolarıyla ilgili yorum alıyor. Çağlayan'a takipçileri, Nerede o Popstar'daki Armağan Çağlayan şeklinde ve çok kilo aldığına dair yorumlarda bulunuyorlar.

Ünlü isim “Meyhane misafiri” notuyla bir kediyle çekildiği karesini paylaştı. Bir takipçisi Çağlayan’a “Armağan bey çok kilo almışsınız dikkat” yorumunu yaptı.

Çağlayan ise takipçisine sert bir üslupla, 'Siz mi taşıyorsunuz eve giderken?' vb. şeklinde verdiği yanıtla bir kez daha şaşırttı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın