Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlıkları Git Gide Aşk Ateşine Dönüşünce Soluğu Nikah Masasında Alan Ünlüler

Arkadaşlıkları Git Gide Aşk Ateşine Dönüşünce Soluğu Nikah Masasında Alan Ünlüler

dicle demir
04.08.2022 - 07:26

En son yapılan araştırmalara göre ilişkisi olan insanların yüzde 70'inin önceden arkadaş olduklarını biliyor muydunuz? Bu yüzde 70'lik kısmın ilişkiye başlamadan önce aralarındaki o özel arkadaşlık bağlarının git gide kuvvetlenmesi sonucunda ortaya çıkan aşk bağının, arkadaş olmadan yapılan sevgililiğe oranla daha da güçlü oluyor. İşte duyduğunuzda inanamayacağınız, sevgili olmadan önce aylar, bazen yıllar boyu arkadaş kalan sonra ise aşklarından yanan o ünlüler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gwen Stefani ve Blake Shelton

1. Gwen Stefani ve Blake Shelton

Gwen Stefani ve Blake Shelton çifti 2014 yılında The Voice adlı yarışmada jüri koltuklarında tanıştılar. O sırada hem Gwen Stefani hem de Blake Shelton boşanma aşamasından geçiyorlardı. Damdan düşen, damdan düşenin halinden anlar diyerek birbirlerine destek olmanın sonucu aralarındaki ilişki sıkı bir dostluğa geçiş yaptı. Bu dostluk bağları kuvvetlene kuvvetlene bir ilişkiye döndü. 2015 yılında sevgili olan çift, 2020 yılında evlendi. Şimdi ise hiç olmadıkları kadar mutlular!

2. Neil Patrick Harris ve David Burtka

2. Neil Patrick Harris ve David Burtka
www.instagram.com

Neil Patrick Harris ve David Burtka, Broadway tiyatrosunda sahne alırken tanıştılar. Başta arkadaş olarak takılmaya başladılar. Harris, hayatını geçireceği o özel insanı bulmayı beklemese de, Burtka'ya aşık olması uzun sürmedi.

Harris'in aksine, Burtka'nın arkadaşının ona olan duygularına alışması ve karşılık vermesi biraz zaman almış olsa da, eninde sonunda çifte kumrular kavuşmuş. Önce birlikte New York'a, sonra Harris'in How I Met Your Mother dizisinden rol kapmasıyla Los Angeles'a taşınmışlar. Yıllar sonra çocuk sahibi oldular ve şimdi mutlu mesut yaşıyorlar. 😍

Bu içerik ilginizi çekebilir 👇🏻

3. Mila Kunis ve Ashton Kutcher

3. Mila Kunis ve Ashton Kutcher

Mila Kunis ve Ashton Kutcher'ın tanışma hikayesi birlikte rol aldıkları That '70s Show'a dayanıyor. Bu çiftin ilişkisi, uzun bir süre arkadaşlıktan ve iki aktörün de başka insanlarla uzun ve ciddi ilişkileri olduktan sonra, 2012'de katıldıkları Altın Küre ödül töreninde ateşlendi. Çift 2015'te evlendi, ardından ise Wyatt adında bir kızları ve Dimitri adında bir oğulları oldu.

4. Beyonce ve Jay-Z

4. Beyonce ve Jay-Z

Çift, birbirlerini 2000 yılından beri tanısalar da, en başta yaş farkından dolayı arkadaş kalma kararı aldılar. Fakat birkaç yıl sonra dayanamayıp sevgili olmuş, 2008 yılında da evlenmişler.

5. Chrissy Teigen ve John Legend

5. Chrissy Teigen ve John Legend

Bu ikili 2006 yılında Legend'in 'Stereo' adlı müzik klibinin çekim setinde tanıştılar. Tanışmadan sonra irtibatta kalmaya devam etseler de, Legend kırmızı halılarda başka kadınlarla görülüyordu. Legend, evliliğe karşı olmasına rağmen,  çift 2013 yılında bir araya gelip evlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Camila Cabello ve Shawn Mendes

6. Camila Cabello ve Shawn Mendes

Birlikte yaptıkları ilk şarkı olan “I Know What You Did Last Summer” adlı parçadan sonra arkadaş kalmaya devam etseler de, “Señorita' adlı ikinci şarkılarından sonra sevgili oldular. Shawn Mendes ve Camila Cabello 2 yıl süren birlikteliklerinin ardından, maalesef 2021'in Kasım ayında ayrıldıklarını ve arkadaş kalacaklarını duyurdular.

7. Jessica Alba ve Cash Warren

7. Jessica Alba ve Cash Warren
www.instagram.com

Bu sene 14. evlilik yıl dönümlerini kutlayan çift, 2004 yılında tanışmanın ardından arkadaş kalmış, 4 sene sonra sevgili olmuşlar. 

Jessica Alba 14. evlilik yıl dönümlerini şu sözlerle kutladı ' 18 yıllık yaşantı, 14 yıllık evlilik, ne olursa olsun birbirimizi bulmayı başardık. Hayatımı paylaşmak isteyebileceğim başka bir insanı düşünemiyorum.'

8. Kate Middleton ve Prince William

8. Kate Middleton ve Prince William

Üniversitede tanışan çiftin hikayesi, uzun bir süre arkadaş kalarak kalabalık arkadaş gruplarıyla birlikte dışarda partileyerek başladı. Çok uzun zaman geçmeden, prensin Kate Middleton'a açılmasının ardından sevgili oldular. 

William, önce arkadaş olmanın bağlarını kuvvetlendirdiğini, ilişkide daha avantajlı olduğu yönünde açıklama yapmıştı.

9. Blake Lively ve Ryan Reynolds

9. Blake Lively ve Ryan Reynolds

'Yeşil Fener' adlı filmde birlikte rol almalarının ardından hemen arkadaş oldular. O kadar iyi arkadaşlardı ki, birlikte çifte randevulara çıktılar ama ikisi de başka insanlarla sevgiliydi. Şimdi ise mutlu çiftimiz evli ve 3 kız çocukları var.

10. Kim Kardashian ve Kanye West

10. Kim Kardashian ve Kanye West

İkili tanıştığında, Kanye 'Kardashians' kelimesini telaffuz etmekte zorlanıyormuş. Kim o sıralar başkasıyla evli olsa bile Kanye, Kim ile arkadaş olmayı başarabilmiş. Kim'in kalbini kazandıktan sonra 2013 yılında evlenip dört çocuk sahibi oldular.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Reese Witherspoon ve Jim Toth

11. Reese Witherspoon ve Jim Toth
www.instagram.com

Reese ve Jim, Reese'nin ayrılığından sonra 2010 yılında bir partide tanıştılar. Arkadaşlıklarını ve aşklarını 2011'de evlenene kadar gizli tutmaya çalıştılar.

12. Mary Steenburgen ve Ted Danson

12. Mary Steenburgen ve Ted Danson
www.instagram.com

İkili 1994 yılında Pontiac Moon adlı film setinde tanıştılar. Filmde evli bir çifti canlandırıyorlardı. O sırada Mary'nin önceki evliliğinden olan iki çocuğu, Ted'in ise ikinci evliliğinden olan iki çocuğu vardı. İki arkadaş birbirlerini hep desteklediler. En sonunda aşık olup 1995 yılında evlendiler.

13. Nikki Reed ve Ian Somerhalder

13. Nikki Reed ve Ian Somerhalder

Ortak bir arkadaşın ikiliyi tanıştırması sonucu arkadaşlıkları başlamasının ardından, sevgili olup olmadıklarına dair dedikodular ortaya çıkmaya başladı. 2014'te başlayan ilişki 2015 yılında evlilik ile devam etti. Ian ve Nikki'nin evlilik konusunda bu kadar endişesiz olmalarının sebebi önceden arkadaş olmalarıydı.

14. Jada Pinkett ve Will Smith

14. Jada Pinkett ve Will Smith

Çift, The Fresh Prince of Bel-Air dizisinin seçmelerinde tanıştı. Jada rolü alamamasına rağmen, Will ile değerli bir dostluk kazandı. Kısa bir süre sonra Will, Jada ile romantik bir ilişki sürdürmek için evliliğini sonlandırmaya karar verdi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın