Görüş Bildir
Haberler
Aşıkları Oynarken Gerçek Hayatta da Aşka Düşen 17 Ünlü Çift

etiket Aşıkları Oynarken Gerçek Hayatta da Aşka Düşen 17 Ünlü Çift

cokiyiya
04.02.2016 - 13:41

Gün geçmiyor ki bir 'Set Aşkı' hikayesi daha gün yüzüne çıkmasın. Set ortamında aşıkları oynamanın büyüsüne kapılan ünlü oyuncular buram buram aşk kokan bu ortamı gerçek hayatlarında da es geçmiyor olacaklar ki listemiz gün geçtikçe uzuyor. 

Bir önceki benzer içeriğimiz ile sizlere set aşkı yaşayan Türk ünlüleri sunmuştuk. Gelin şimdi de çoğunlukla Hollywood'da geçen aşk hikayeleriyle, yabancı ünlü çiftlerimize bir göz atalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kit Harington & Rose Leslie

1. Kit Harington & Rose Leslie

Milyonları ekrana kitleyen, dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinde; Jon Snow öldü mü ölmedi mi söylentileri süredursun, bu karakteri canlandıran Kit Harington'dan güçlü kalp atışları duymak mümkün. Zira kendisi dizideki ilk aşkı Ygritte'i oynayan Rose Leslie ile gerçek hayatta da bir ilişki içerisinde.

2. Ashton Kutcher & Mila Kunis

2. Ashton Kutcher & Mila Kunis

That ‘70s Show dizisinde bir araya gelen ünlü çift sevgili olduklarını dünyaya duyurmakla kalmayıp, kısa bir süre içerisinde evlenip bir de Wyatt Isabelle ismini verdikleri tatlış mı tatlış bir kız çocuk sahibi oldular.

3. Ben Affleck & Jennifer Garner

3. Ben Affleck & Jennifer Garner

Set aşklarına bir türlü doyamayan Ben Affleck eski eşi Jennifer Lopez'le de Jersey Girl filminin çekimleri sırasında tanışmıştı. Daha sonra Daredevil dizisinde tanıştığı Jennifer Garner ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü çift 2005 yılında evlenip uzun yıllar evli kaldıktan sonra geçtiğimiz sene boşanacaklarını açıklamışlardı.

4. Jessica Alba & Cash Warren

4. Jessica Alba & Cash Warren

2004 senesinde Fantastik Dörtlü filminde yaşadıkları aşkı gerçek hayata taşıyan bir başka çiftimiz de Jessica Alba ve Cash Warren... O günden beri birlikteliklerine devam eden çiftin dünyalar tatlısı iki de kız çocukları var.

5. Zac Efron & Vanessa Hudgens

5. Zac Efron & Vanessa Hudgens

High School Musical filminin çekimleri 2005 yılında başladığında sette tanışan, Zac Efron ve Vanessa Hudgens çifti fırtınalı geçen 10 senenin ardından, geçtiğimiz sene tümüyle hayatlarını ayırdılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Miley Cyrus & Liam Hemsworth

6. Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Listemize bomba gibi düşen bir diğer ünlü de Miley Cyrus! 2009 yılında bir romantik komedi filmi olan The Last Song'da tanıştığı Liam Hemsworth ile ilişki yaşamaya başladılar. 1 yıl kadar da nişanlı kalan çift 2013 yılında ayrılmışlardı. Gelelim asıl bombaya: Ani bir kararla yeniden nişanlanan ünlü çift, aşklarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. E darısı başımıza.

7. Dev Patel & Freida Pinto

7. Dev Patel & Freida Pinto

İkilinin 2008 yılında Slumdog Millionaire setinde başlayan aşkları 6 yıl kadar sürdü. Çift 2014 yılında ayrıldı.

8. Josh Dallas & Ginnifer Goodwin

8. Josh Dallas & Ginnifer Goodwin

Once Upon A Time dizisinin Pamuk Prensesi Ginnifer Goodwin ile Yakışıklı Prensi Josh Dallas gerçek hayatlarında da peri masalı yaşıyorlar. Kıskanmamak elde değil. 2014'te evlenen çiftin geçtiğimiz sene ikinci çocukları dünyaya geldi.

9. Ian Somerharder & Nina Dobrev

9. Ian Somerharder & Nina Dobrev

The Vampire Diaries dizisinin yakışıklı oyuncusu Ian ile güzeller güzeli Nina da sette aşka düşen çiftlerimizden. Yıllarca her yerde el ele, göz göze görüntülen çiftin ilişkileri geçtiğimiz sene tamamen bitti. (Kem gözlere şiş😂) Tüm ayrılan çiftler gibi onlar da 'Hala arkadaşız!' açıklaması yaptılar. Biz de yedik😄

10. Jim Carrey & Renée Zellweger

10. Jim Carrey & Renée Zellweger

Me, Myself & Irene filminin başrolleri Jim ve Renée'nin aşkları filmin çekimleri esnasında başladı. Sonrasında nişanlanan çiftin ilişkileri kısa bi flörtleşmeden sonra bir yıl içerisinde son buldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Will Smith & Jada Pinkett Smith

11. Will Smith & Jada Pinkett Smith

Smith çifti Ali filminin çekimleri sırasında tanıştılar. Bir kaç yıl içerisinde evlenen çiftimiz 1997 yılından beri evliler. Aşkla geçen onca sene içerisinde bu mutlu aile tablolarını iki erkek bir de kız çocukla süslemişler. 

Bravo size ve aşkınıza 👏

12. Andrew Garfield & Emma Stone

12. Andrew Garfield & Emma Stone

Örümcek Adam (Andrew Garfield) ve Gwen Stacy (Emma Stone) gerçek hayatta 5 sene önce The Amazing Spider-Man'in setinde tanıştılar. Aşkları yıllarca inişli ve çıkışlı bir şekilde devam eden çiftimiz geçtiğimiz sene 'gerçekten' ayrıldıklarını açıkladılar. Bu son mu beraber göreceğiz.😂

13. Robert Pattinson & Kristen Stewart

13. Robert Pattinson & Kristen Stewart

Beraber olduklarını öğrendiğimizde kıskançlıktan çatır çatır çatladığımız çiftimiz ise hepinizin bildiği Twilight serisinin oyuncuları. Bella ve yakışıklı vampirimiz Edward'ın aşklarını ekrana taşıyan ikili 2010 yılında sevgili oldular. İlişkilerini nişanlanarak taçlandıran çiftimiz Kristen'ın Robbert'ı aldatmasıyla son buldu. Ama ikili hakkındaki haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak?🙋

14. Ryan Reynolds & Blake Lively

14. Ryan Reynolds & Blake Lively

Çoğumuzun Gossip Girls dizisindeki Serena van der Woodsen karakteriyle tanıdığı Blake Lively, Ryan Reynolds ile Green Lantern filminde tanıştı. Kırmızı halının seksi çiftlerinden olan ikilinin 2012 yılından beri mutlu bir evlilikleri var. Geçen sene minik kızları James'in dünyaya gelmesiyle artık üç kişilik bir aile oldular. Aman nazar değmesin❤️

15. Tom Cruise & Nicole Kidman

15. Tom Cruise & Nicole Kidman

Far and Away setinde başlayan aşklarını evlilikle devam ettiren ünlü çift, uzun yıllar evli kaldıktan sonra 2010 yılında yollarını ayırmaya karar verdiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Ryan Gosling & Rachel McAdams

16. Ryan Gosling & Rachel McAdams

Evet o film!😍 Hepimizin defalarca izlediği, her izlediğimizde ise daha çok üzüldüğü, efsanevi bir aşkı anlatan The Notebook! Filmin başrollerini paylaşan Ryan ve Rachel 2005 yılında flört etmeye başladılar. Aşkları maalesef filmdeki kadar uzun sürmedi ve çift iki yıl sonra ayrıldı.

17. Angelina Jolie & Brad Pitt

17. Angelina Jolie & Brad Pitt

Tüm çiftler bir yana Mr & Mrs Smith bir yana! ❤️ Dünyanın en yakışıklı erkeği Bradciğimiz ve en güzel kadını Angelinacığımızdan bahsediyorum tabi ki😍 Ünlü çiftimizin Mr & Mrs Smith setinde başlayan aşkları, Brad Pitt'in oyuncu eşi Jennifer Anniston'dan boşanması ardından evlilikle taçlandı. Ay aman nazar değmesin. Biyolojik ve evlatlık, toplamda 6 tane çocukları olan çiftimiz mutlu kocaman bir aile. 😊

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1160
666
144
61
59
52
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın