Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlarınızla Birlikte Oynarken Eğlencenin Dibini Sıyıracağınız 10 Bilgisayar ve Konsol Oyunu

Arkadaşlarınızla Birlikte Oynarken Eğlencenin Dibini Sıyıracağınız 10 Bilgisayar ve Konsol Oyunu

Dale Cooper
01.07.2021 - 17:00

İster bir arada ister online... arkadaşlarınızla eğlenceli zaman geçirmek için başvurabileceğiniz yolların başında hiç kuşkusuz oyun oynamak geliyor. Omuz omuza başka dünyalara dalıp, eşsiz maceralara atılmak. Daha ne olsun!

Arkadaşlarınızla birlikte oynarken eğlencenin dibini sıyıracağınız bilgisayar ve konsol oyunları sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Don't Starve Together

Don't Starve Together, bilim ve sihirle dolu, tavizsiz vahşi doğada hayatta kalma oyunu Garip yaratıklar, tehlikeler ve sürprizlerle dolu garip ve keşfedilmemiş bir dünyanın kapılarını aralıyor. Hayatta kalma tarzınıza uyan öğeler ve yapılar oluşturmak için kaynakları toplayıp hayatta kalma gücünüzü keşfediyorsunuz.

2. Fortnite

Batte Royale'de ayakta kalacak son kişi olmak için mücadele ettiğiniz bu oyunda ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla kaleler kurup savaş alanınızı şekillendirebilirsiniz.

3. Animal Crossing: New Horizons

Şehir hayatından bunaldıysanız zengin ve el değmemiş bir doğada, renkli karakteriyle yeni bir dünya mümkün kılacak Animal Crossing tam size göre. Çiçekler, ağaçlar, yeni yollar, imkânlar ve kuracağınız çiftlik Animal Crossing ile sizin olacak.

4. Borderlands 3

Kargaşayla dolu maceralara atılmak için Borderland 3 birebir. Birbirinden yetenekli Mahzen Avcıları yeni dünyaları ve düşmanları alt edip eşsiz maceralara atılıyor.

5. Cuphead

Cuphead, ağırlıklı olarak boss savaşlarına odaklanan klasik bir koşu ve silahlı aksiyon oyunudur. 1930'ların çizgi filmlerinden esinlenen görseller ve ses, dönemin aynı teknikleri, yani geleneksel elle çizilmiş cel animasyonu, suluboya arka planları ve orijinal caz kayıtları ile özenle yaratılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Stardew Valley

Büyükbabanızın Stardew Valley'deki eski çiftlik arazisini miras aldınız. Eski alet edevat ve biraz bozuk parayla yeni hayatınıza başlamak için yola çıktınız. Bu tarlaları gelişen bir yuvaya dönüştürmeyi öğrenebilir misiniz?

7. Knights and Bikes

1980'lerde bir İngiliz adasında geçen elle çizilmiş bir aksiyon-macera oyunudur. Ana kahramanlarının, güvenilir bisikletleriyle Penfurzy'nin sahillerini keşfederek efsanevi bir kayıp hazineyi arayan Nessa ve Demelza olduğu, Define Adası'ndan ilham alan heyecan, tehlike, eğlence ve dostlukla dolu bir gençlik hikayesidir.

8. GTA Online

Her görevle gösterişli bir araba, silah ya da para kazanmaya ne dersiniz? GTA Online'da Amerikan rüyasının sınırsız macerası kaldığı yerden devam ediyor.

9. Minecraft

Rastgele üretilen dünyaları keşfedin ve en basit evlerden en görkemli kalelere kadar muhteşem şeyler inşa edebileceğiniz bu oyunda hayatta kalma modunda en derinleri kazarak silah ve zırh üretip tehlikeli yaratıkları da püskürtebilirsiniz.

10. A Way Out

Hapishanede kaçmaya çalışan mahkûmları kontrol edeceğiniz A Way Out'ta onları dışarı çıkarmak için elinizden geleni yapmalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğlencesi bol yaz aylarında KFC Avantajı bol menü iyi gider!

Eğlencesi bol yaz aylarında KFC Avantajı bol menü iyi gider!

Hemen sipariş vermek için tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
39
29
16
10
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın