Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlar İle Oynamak Daha Zevkli: En İyi 10 Eşli Zombi Oyunu

Arkadaşlar İle Oynamak Daha Zevkli: En İyi 10 Eşli Zombi Oyunu

Son dönemlerde bir hayli popüler olan Zombi oyunları, hem gerilimli atmosferleri hem de eğlenceli oyun yapısıyla gönüllerde taht kurmayı başarıyor. 

Bu listemizde sizlere arkadaşlarınız ile oynamanın daha zevkli olacağı 10 farklı Zombi oyunu söylüyoruz;

Kaynak: https://gamerant.com/best-co-op-zombi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Left 4 Dead 2

1. Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2'yi bilmeyen duymayan kalmamıştır muhtemelen. 4 kişiye kadar co-op temeli barındıran Valve'ın bu sevilen yapımı, arkadaşlar ile birlikte oynamak için en ideal Zombi oyunlarının başında geliyor.

2. Dead Space 3

2. Dead Space 3

Serinin belki de en iyi oyunu olarak görülmese bile, Dead Space 3 içerisinde arkadaşınız ile birlikte farklı ortak görevler yapmak oldukça eğlencelidir. Oyunun gergin ortamını keşfetmek ise bir hayli heyecan vericidir.

3. Killing Floor 2

3. Killing Floor 2

6 kişiye kadar co-op desteği sunan Killing Floor 2, üstünüze akın akın gelen Zombi ordularını durdurduğunuz ve hayatta kalmaya çalıştığınız eğlenceli bir oyun. Aynı zamanda farklı oyun modları sayesinde uzun süreler başından kalkamayacağınız bir serüven olarak görebilirsiniz.

4. Back 4 Blood

4. Back 4 Blood

Left 4 Dead serisinin yaratıcılarından çıkmış olan Back 4 Blood, aynı temeller üzerine inşa edilmiş bir Zombi oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birinci şahıs kamera açısıyla ve 4 kişilik co-op oynanış temeliyle oldukça eğlenceli bir yapım.

5. Dying Light

5. Dying Light

Steam üzerinde zamlanmış olsa bile en iyi co-op Zombi oyunlarından birisi olan Dying Light, açık dünya içerisinde arkadaşınız ile birlikte farklı görevler yapacağınız, silahlarınızı geliştireceğiniz ve kıyamet sonrası bir atmosferde hayatta kalmaya çalışacağınız önemli yapımlardan birisi konumunda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Call of Duty: Black Ops III

6. Call of Duty: Black Ops III

Zombi oyun modlarıyla nam salmış Black Ops serisinin son yapımı olan Call of Duty: Black Ops III içerisinde arkadaşınız ile birlikte sayısız harita içerisinde Zombi sürülerine karşı koymaya çalışacaksınız. Önceki oyunlardan yer alan harita ve oyun modları da yapım içerisinde yer alıyor.

7. Dead Island

7. Dead Island

Dead Island, tropikal bir adada yaşanan Zombi kıyameti sonrası hayatta kalmaya çalışan ve adadan kaçmayı düşünen bir grup insanın hikayesini temel alıyor. Açık dünya içerisinde Zombilerle dolu mekanlarda yolunuzu bulmaya çalışacak ve birbirinden eğlenceli görevler ile karşılaşacaksınız.

8. 7 Days to Die

8. 7 Days to Die

Ortaya karışık bir oyun olarak tanıtabileceğimiz 7 Days to Die, içerisinde hem rol yapma mekanikleri hem de açık dünya aksiyon izleri barındırıyor. 2013 yılından beri en çok oynanan co-op Zombi oyunlarından birisidir kendisi.

9. Zombie Army 4: Dead War

9. Zombie Army 4: Dead War

1-4 oyuncuya kadar co-op desteği sunan Dead War, ilk 3 oyunun temelini farklı bir noktaya taşıyor. 1940'ların Zombi dolu Avrupa'sında bitmek bilmeyen Zombi sürülerine karşı hayatta kalmaya ve kötülüğü bitirmeye çalışacaksınız.

10. Dead Island 2

10. Dead Island 2

Zombi istilasına uğramış Los Angeles'ta arkadaşınız ile birlikte eşli bir Zombi deneyimine hazır olun. Henüz yeni çıkmış bu oyun içerisinde, ilk oyuna nazaran çok daha iyi bir hikaye ve görsellik sunuluyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın