Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşla Ayrı Eve Çıkmayı Kabusa Dönüştüren, Katlanılması Zor 15 Durum

Arkadaşla Ayrı Eve Çıkmayı Kabusa Dönüştüren, Katlanılması Zor 15 Durum

12.01.2018 - 17:45

Üniversiteye yeni başlamış bir gençsiniz, altın çağınızı, en hareketli, en eğlenceli dönemlerinizi yaşayacağınızı düşünüyorsunuz. Doğal olarak bir yurtta kalmak veya aile evinde kalmak artık sizin için oldukça zor bir duruma dönüşüyor. Bu durumda yapılacak en güzel şey, iyi anlaştığınız bir arkadaşınızla ayrı eve çıkmak.

 Ancak o yakın ve iyi anlaştığınız arkadaşınızla ayrı eve çıktıktan sonra bu durumları yaşayıp, hala aynı yakınlıkta kalabilir misiniz, orası muamma. İşte üniversite arkadaşıyla ayrı eve çıkmayı büyük bir kabus haline getiren katlanılması zor 15 durum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En sevilen kıyafetlerin giyilmesi

1. En sevilen kıyafetlerin giyilmesi

Arkadaşla eve çıkmanın en büyük sıkıntılarından birisi, pek fazla giymeye bile kıyamadığınız kıyafetinizin hiç ummadığınız bir anda arkadaşınızın üzerinde görme kabusudur. Bu olay, arkadaşıyla eve çıkan herkesin başına gelmiş ya da gelme olasılığı oldukça yüksektir. Böyle bir durumda ise arkadaşınızın size vereceği cevap ise oldukça sinir bozucudur:

Giyecek kıyafetim kalmamıştı, seninkiler arasında bunu buldum, sorun olmaz değil mi?

2. Olur olmadık yerlerden, kimin olduğu belli olmayan çorapların çıkması

2. Olur olmadık yerlerden, kimin olduğu belli olmayan çorapların çıkması

En sık görülen başka durumlardan bir tanesi de olur olmadık yerlerden kimin olduğu belli olmayan çorapların çıkmasıdır. 

Bu çorabın uyuduğum yerde ne işi var demeyin, birbirinden farklı çift olarak top yapılmış çoraplar her an her yerden çıkabilir.

3. Yemeklerin siz eve gelmeden bitirilip tüketilmesi

Akşama kadar dışarıdasınız, eve önceki günden kalan güzel bir yemeği yemek için mutlu mutlu geldiğinizde arkadaşınızın sizden önce eve gelip yemekleri hunharca bitirdiğini görmeniz oldukça mümkün bir durumdur. Size kalan ise bomboş bir buzdolabı olacaktır..

4. Ortak alanda rahatsız edecek şekilde müzik dinlenilmesi

Özellikle aşırı yorgun olduğunuz zamanlarda katlanılması çok ama çok zor olan bir durumdur. Kendinizi tutabildiğiniz kadar tutmanız, hem arkadaşınız hem de sizin açınızdan en iyisi olacaktır. :)

5. Aşırı yorgun olduğunuz bir gün eve misafirlerin doluşması

5. Aşırı yorgun olduğunuz bir gün eve misafirlerin doluşması

Artık yorgunluktan bayılma durumuna geldiğiniz ve tek hayalinizin ayaklarınızı  uzatıp dinlenmek olduğu bir gün, kapıdan içeri girer girmez arkadaşınızın misafirlerini görmekten daha kötü ne olabilir ki...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eve girdiğinizde sizi dağ gibi birikmiş bulaşıkların ve çöplerin karşılaması

6. Eve girdiğinizde sizi dağ gibi birikmiş bulaşıkların ve çöplerin karşılaması

Halbuki evden çıkarken ne kadar da temizdi her yer. Bir kişi bu kadar bulaşığı nasıl çıkardı diye kara kara düşünmekten başka yapacak hiçbir şeyiniz yok.

7. Kişisel eşyalarınızın sorumsuzca kullanılması

Çoğunlukla sizi sinir etmek için yapılan bu duruma tepki göstermemek yapabileceğiniz en akıllıca hareket olacaktır. Siz tepki gösterirseniz bu durumun giderek artma olasılığı oldukça yüksektir.

8. Parfümünüzün yarınlar yokmuş gibi hunharca kullanılması

Tamam bir olur, iki olur, üç olur ama yani her gün her gün de olmaz ki. E madem ortak parfüm alsaydık diye arkadaşınıza söylenip sitem etmeniz hiçbir işe yaramayacaktır. :)

9. Beraber sahiplenilen evcil hayvana bakılmaması

Arkadaşınızın hevesinin kaçmasıyla, bir canlının tüm yükü artık tamamen sizin omuzlarınıza biner. Hevesli bir şekilde alınan evcil hayvanınız bir süre sonra size yük olarak görünmeye başlayabilir...

10. Ev arkadaşınızın nefret ettiğiniz birisiyle arkadaş olması

10. Ev arkadaşınızın nefret ettiğiniz birisiyle arkadaş olması

Normal bir arkadaşınız da değil, ev arkadaşınız. Olup olabilecek en kötü durumlardan bir tanesidir. Kendi evinizin içinde, bıraksalar parçalayacağınız bir kişinin olduğunu hayal edin. Hayali bile dişlerinizi gıcır gıcır sıkmaya yeterli oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tuvaletin sürekli pis bırakılması

En tiksinti veren durumlardan bir tanesidir. Başkasının pisliğini temizleyemem diyorsanız, arkadaşınızla eve çıkmadan bir kez daha düşünün. :)

12. Sadece bir tane olan anahtarın sizde olduğu gün, arkadaşınızın eve sizden önce gelmesi

Aksilik ya, özellikle o gün eve erken gelirler ve tabi ki o gün evde çok önemli işleri vardır. Eve gelip o kapıyı açmak zorundasınızdır... Çok geçmeden ikinci anahtarı çıkarmayı unutmayın. :)

13. Olur olmadık yer ve zamanlarda sinir bozan şakalar yapılması

Giderler en uygunsuz, en sinirli, en mutsuz anınızda bıkmadan, usanmadan yaparlar. Birazcık sinirlendiğinizde ise yüksek ihtimalle trip atarlar. :)

14. Beraber satın alınan içeceklerin kafaya dikilerek içilmesi

14. Beraber satın alınan içeceklerin kafaya dikilerek içilmesi

Hiçbirimizin inkar etmesine gerek yok, tek kaldığımız bir anda, fırsatını bulduğumuz bir zamanda hepimiz bu hareketi yapıyoruz. Arkadaşımıza kızdığımız kadar çuvaldızı biraz da kendimize batıralım. Yok ben yapmıyorum, yapılmasını da istemiyorum diyorsanız en azından suyu damacana olarak alabilirsiniz. :)

15. Duşta saatlerce vakit geçirilmesi

Sanki sizin hiç işiniz yokmuş gibi, sanki sizin hiç ihtiyacınız yokmuş gibi saatlerce duşta kalınan anlar ve sizin ikazınızı dikkate almayan arkadaşınız... 

Arkadaşınızla çıktığınız ev, aile evine asla benzemeyecektir. Bu kadar kötü durumun yanında tabi ki de saymakla bitmeyecek güzel durumlar da var. Bütün bu durumları göze alıp ayrı eve çıkıp çıkmamak ise sizin kararınız. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Bütün bunların yanında...

16. Bütün bunların yanında...

Bazı zamanlar sinirlendirecek, bazı zamanlar bunaltacak olan bu insanla, bütün bunların yanında birçok tatlı an, birçok ortak sevinç yaşayıp, bir hayatı paylaşacağınızı ve her zor anınızda yanınızda bu insanın olacağını unutmayın. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
16
9
9
9
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kornişonturşusu

bu konuda söylicek o kadar çok şeyim var ki sadece allahtan o günler geride kaldı diyorum. tek başınıza eve çıkın bak başka bişey demiyorum

benimadm13

9 hayvana acıdım bir heves için hayvan almayın kardeşim bakamayacaksanız

Ayşe

....... ve odasından fare çıkması!