Görüş Bildir
Haberler
Arka Sokaklar Rıza Baba Öldü mü, Zafer Ergin Diziden Ayrılacak mı?

Arka Sokaklar Rıza Baba Öldü mü, Zafer Ergin Diziden Ayrılacak mı?

Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar’da büyük bir yaprak dökümü yaşanıyor. 15 sezondur kesintisiz olarak ekranlara gelen ve çoluk çocuk ya da büyük küçük demeden herkesin pür dikkat yakından takip ettiği efsane dizide yeni sezon öncesinde yeni ayrılıklar gözlerden kaçmıyor. Arka Sokaklar dizisinin Rıza Baba karakterinin ölerek diziden ayrılacağı sosyal medyada iddia edilen konulardan biri oldu. Bunun üzerine dizinin takipçileri “Zafer Ergin Arka Sokaklardan ayrılacak mı?”  sorusunu sormaya başladı. Peki, Arka Sokaklar Rıza Baba karakteri öldü mü? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rıza Baba Karakteri Öldü mü?

Rıza Baba Karakteri Öldü mü?

Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar’da büyük bir yaprak dökümü yaşanıyor. 15 sezondur kesintisiz olarak ekranlara gelen ve çoluk çocuk ya da büyük küçük demeden herkesin pür dikkat yakından takip ettiği efsane dizide yeni sezon öncesinde yeni ayrılıklar gözlerden kaçmıyor.

Superhaber'de yer alan habere göre; son gelen iddialarda Arka Sokaklar dizisi başrol oyuncuları olan Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgün Ozan’ın yeni sezonda yapımda yer almayacakları ve bambaşka yeni isimlerde diziye devam edeceği haberleri hayranları oldukça derinden sarmış ve üzülmelerine neden olmuştu.

Sezon finali öncesinde Çoban ailesinin dağılması da dikkatlerden kaçmayan bir hadise oldu. Onur Bay ile Yüsra Geyik sonrasında 3 sezondur dizi ekibinden yer alan ve ahar komiser karakterine hayat veren Merve Oflaz’ın da son olarak Arka Sokaklar dizisine veda edeceği duyuruldu.

Üst üste yaşanan bu ayrılıklar sonrasında ise Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonda devam etmeyerek sessiz sedasız final yapacağı bile gelen iddialar arasında yerini aldı. Daha öncesinde 2018 yılında Çoban ailesinden Suat karakteri de diziden ayrılırken 2019 senesinde Aylin olarak izlediğimiz Özlem Çınar ile Zeliş ve Tekin karakterleri de 2021 yılında diziye veda eden isimler olmuşlardı.

Sosyal medyada yer alan iddialar gerçek dışı olarak biliniyor. Rıza Baba karakterinin diziden ayrılacağına yönelik ne yapım şirketinden ne de başarılı oyuncu Zafer Ergin’den bir açıklama gelmedi. Bu nedenle iddiaların gerçeği yansıtmadığı düşünülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın