Görüş Bildir
Haberler
Arda Turan, Bill Gates ile Buluştu

Arda Turan, Bill Gates ile Buluştu

Enver K.
16.12.2015 - 18:56 Son Güncelleme: 17.12.2015 - 09:06

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın yarı finalinde Guangzhou Evergrande ile karşılaşacak Barcelona'nın futbolcuları Arda Turan ve Aleix Vidal, Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile buluştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Japonya'da düzenlenen FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın yarı finalinde Guangzhou Evergrande ile karşılaşacak Barcelona'nın futbolcuları Arda Turan ve Aleix Vidal ile kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu, Microsoft'un kurucusu ve dünyanın en zengin iş adamlarından Bill Gates ile buluştu.

Barcelona kulübünden yapılan açıklamaya göre, her iki vakfın teşvik ettiği, yoksullukla mücadeleyi temel alan 'Let's Beat Extreme Poverty' adlı projeyle ilgili yapılan görüşmelerde, 700 milyondan fazla insanın aşırı yoksulluk seviyesinde yaşadığına dikkat çekildi.

Barcelona Kulübü Başkanı Bartomeu, iki vakıf arasında başlayan iş birliği kapsamında ilk defa Bill Gates ile bir araya geldiklerini belirterek, 'Barcelona Kulübü'nün sosyal alandaki en önemli girişimi bu iş birliğidir. Bill&Melinda Gates Vakfı ile iş birliği yapmak bizim için bir onurdur. Barcelona'nın değerlerini paylaşan bir vakıf' değerlendirmesini yaptı.

Çocuk sağlığı, yoksullukla mücadele gibi dünyadaki önemli sosyal olaylarda Barcelona ile çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Bill Gates ise 'Dijital platformlarda farklı takımlar ve futbolcular iyi haberleri yaymamıza yardımcı oluyor. Bu, takımın değerini gösteren bir şey' ifadelerini kullandı.

Bill Gates ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Arda Turan, 'ardaturan' isimli Instagram hesabına, 'Bill Gates ile tanışıp onun değerli fikirlerini bu güzel toplantıda dinlemek çok güzeldi' diye yazdı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
13
10
8
8
7
0