Görüş Bildir
Haberler
Arda Güler Serbest Kalma Maddesi: Bonservisi Ne Kadar? Bu Sezon Kaç Dakika Oynadı?

Arda Güler Serbest Kalma Maddesi: Bonservisi Ne Kadar? Bu Sezon Kaç Dakika Oynadı?

Bahadır
14.06.2023 - 17:53

Süper Lig'in ilk yarısında fazla forma şansı bulamasa da ikinci yarıdaki performansıyla takımın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü spor muhabiri Fabrizio Romano, Arda Güler'in yeni serbest kalma maddesinin devreye girdiğini ve birçok Avrupa devinin Arda'yı transfer etmek istediğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Performansıyla göz doldurdu

Performansıyla göz doldurdu

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 35 maçta görev alan genç yıldız, 6 gol 7 asistlik performans sergiledi. Güler'in piyasa değeri de 11 milyon eurodan 15 milyon euroya yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde ise Başakşehir'e karşı oynadığı oyunla alkış toplayan Arda Güler, karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi ardından da genç futbolcunun gelecek sene kadroda yer alıp almayacağı tüm futbolseverlerin merak konusu oldu.

Arda Güler serbest kalma maddesi

Arda Güler serbest kalma maddesi

Transfer haberleriyle tüm dünyada ses getiren Fabrizio Romano’nun haberine göre, Arda Güler, bu sezon 1500 dakikayı doldurduğu için yeni serbest kalma maddesi devreye girdi. Romano, Arda Güler'in serbest kalma bedelinin 17.5 milyon euro olduğunu bildirdi.

Ekrem Konur'un haberine göre de Paris Saint Germain'nin Arda Güler ile ilgilendiği ve genç futbolcunun transfer listesinde yer aldığı aktarıldı.

Arda Fenerbahçe'de kalacak mı?

Arda Fenerbahçe'de kalacak mı?

Geçtiğimiz günlerde Arda'nın geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, genç futbolcunun durumunun kısa zaman içerisinde netleşeceğini belirtti. Baki, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Arda Güler’i 4 sene önce canlı olarak Fenerbahçe-Bucaspor maçında izledim. O zamandan belliydi geleceği. Allah onu yıldız olması için dünyaya getirmiş. 17 yaşında ama soru sormaktan çekinmeyen, son derece girişken, öğrenmeye açık bir evladımız. Milli takımımızın da değişmeyecek oyuncularından olacak kalitede. Profesyonellik ruhunda var ve Fenerbahçe aidiyet duygusunu en iyi yaşayanlardan birisi. Gitmesini elbette istemiyoruz ama talipleri var. Başkanımız ile birlikte bu hafta babası ile görüşeceğiz nasıl bir yol çizilecek önümüzdeki günlerde netleşir.' 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın