Görüş Bildir
Haberler
Arda Güler'in Real Madrid'den Kazanacağı Yıllık Ücret Belli Oldu

Arda Güler'in Real Madrid'den Kazanacağı Yıllık Ücret Belli Oldu

Bahadır
18.07.2023 - 16:04

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'in, Real Madrid'e transferi sonrası yeni maaşı gündemdeki yerini aldı. Bonus ödemelerle birlikte toplamda 30 milyon euroya mal olan bu transfer, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, 18 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'deki maaşının çok çok üzerinde bir kazanca imza attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hazırlık kampının yıldızlarından

Hazırlık kampının yıldızlarından

Brahim Diaz ve Arda Güler, sezon öncesi hazırlık kampında gösterdikleri performansla tüm gözleri üzerlerine çekmeyi başardı. İki genç futbolcu, şu ana kadar kampta sergiledikleri becerilerle adeta göz kamaştırdı. Yeni sezonda ikiliyi ana kadroda görmenin sürpriz olmayacağı belirtildi.

Ancelotti'den yeni diziliş mesajı

Ancelotti'den yeni diziliş mesajı

Arda Güler ve Bellingham transferleri sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak edilen tecrübeli teknik adam, yeni sezonda farklı taktiklerle sahada olabileceklerini vurguladı. 

“Bu sezon sistemimi değiştirmek zorundayım. Bu sezon farklı bir formasyon kullanmalıyız. Kadromuza önemli genç yıldızlar dahil oldu. Orta sahada oynayabilecek birçok oyuncumuz var. Farklı bir formasyona geçiş yapmalıyız. ABD turu bu açıdan önemli bir sezon öncesi hazırlık olacak. Buradaki maçlarda denemeler yapacağız. Formasyon üzerinde çalışacağız. Şu anda çalışmalarımız iyi gidiyor. Her hazırlık maçı önemli olacak”

Arda Güler'in Real Madrid maaşı

Arda Güler'in Real Madrid maaşı

Türk futbolunun parlayan yıldızı, Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde yıllık 350 bin euro gibi bir kazanç elde ediyordu. İspanya basınına göre, Arda'nın Real Madrid'den alacağı yıllık ücret, bonuslar hariç tam 8 milyon euro olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
13
6
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

abi açık ve net olarak ben olsam 3-5 yıl oynar bırakırım.

BulmayinLanBeniV3

Bu kafada olduğun için onedio'da yorum yapıyorsun işte. (Ben de seninle aynı kafada olduğum için sana yanıt veriyorum bu da diğer gerçek :) )

güney Bati

350.000 mi? Şaka mı bu? İyi yapmış giderek! Bildiğin sömürmüşler çocuğu amk 😂 profesyonel olun gençler, duygusal değil!

ceykar...

Bizim CB.bu kadar zam yapmadı be