Görüş Bildir
Haberler
Arcane ile Tam Kalbine Daldığımız League of Legends Evreninin Gelişim Şehri Piltover'ın Tüm Şampiyonları

Arcane ile Tam Kalbine Daldığımız League of Legends Evreninin Gelişim Şehri Piltover'ın Tüm Şampiyonları

Tüm dünyayı kasıp kavuran League of Legends evreninde oldukça ilgi çekici karakterler ve hikayeler de barındırıyor. Bu evrene yakın zamanda daha detaylı bir bakış atmamızı sağlayan Arcane dizisi de oyunlarla ilgilensin ilgilenmesin, büyük bir kitlenin dikkatini çekti. Dizinin geçtiği iki şehirden birine, Runeterra topraklarının gelişim şehri Piltover'ın şampiyonlarına gelin birlikte bir göz atalım.

Kaynak: https://universe.leagueoflegends.com/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Vi

Esasen alt şehir Zaun doğumlu olsa da Vi bir kahramana dönüşme sürecini yukarıda, Piltover'da tamamlıyor. League of Legends dünyasında Piltover muhafızı olarak karşımıza çıkan Vi zorlu bir yaşam öyküsüne sahip ancak yaralarını yumrukları ile adaleti sağlayarak sarmaya çalışıyor.

2. Caitlyn

Soylu bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiş olan Caitlyn istese her dileğini kolaylıkla elde edebilecekken zor yolu seçip adalete hizmet etmek için Piltover güvenlik güçlerinde görev yapmayı seçiyor. Piltover'ın en iyi nişancılarından olan Caitlyn'in gelişim şehrini güvende tutmaya yeminli.

3. Camille

3. Camille

Ferros Hanesi'nin baş istihbaratçısı olan Camille işini iyi yapmak için vücudunu incelikle işleyen bir makinaya dönüştürmüş durumda. Piltover'ın çıkarları için Zaun'da bile iş yapmaktan çekinmeyen Camille'in bedeni aynı zamanda hextech teknolojisinin geldiğinin son noktanın da kanıtı.

4. Ezrael

4. Ezrael

Piltover'ın zengin mahallelerinden birinde, tüm imkanlara sahip bir çocuk olarak gözlerini dünyaya açmış olan Ezrael içinde hep bambaşka bir tutkuyu diri tutt; keşif arzusu. Anne ve babasının trajik biçimde ortadan kaybolmaları ile onları bulmak için harekete geçen Ezrael o günden bu yana yollarda.

5. Heimerdinger

Yordle ırkına mensup bu dahi çalışmalarıyla Piltover'ın bu günlere gelmesinde ciddi katkılarda bulunmuş isimlerden. Gelişim şehrinin en parlak zihinlerinden olan Heimerdinger kafasında her zaman yeni fikirler ve buluşlar ile geziyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jayce

İşte Piltover'ın altın çocuğu Jayce! Hextech teknolojisinin mucidi ve Piltove'ı korumak için elinden geleni ardına koymamaya yemin etmiş gözüpek bir savaşçı. Bu zorlu görevde keskin zekasının yanında kaslarına da güveniyor ve çatışmanın ön saflarında olmaktan çekinmiyor.

7. Orianna

7. Orianna

Zaun'da meydana gelen korkunç bir kazada yardım etmek amacıyla bölgeye ilk koşanlardan olacak kadar hassas kalpli olan Orianna'nın yüreğinin yerinde artık mekanik bir kalp var. Kaza sonrasında hastalanan Orianna Piltover'da tedavi edilse de beden parçaları yerine mekanik uzuvlar konulmak zorunda kalındı ve şimdi bildiğimiz haline dönüştü.

8. Seraphine

8. Seraphine

Zaun'lu bir çiftin çocuğu olarak Piltover'da dünyaya gelmiş olan Seraphine'in içinde tüm dünyaya ve canlılara karşı büyük bir coşku var! Başkalarının ruhlarını duyabilen Seraphine kaosla başa çıkabilmek için ise onu ahenkli ezgilere dönüştürüyor!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
6
5
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın