Görüş Bildir
Haberler
Ölmek İçin En İyi Ülke İngiltere

Ölmek İçin En İyi Ülke İngiltere

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiliz şirket Ekonomist İstihbarat Birimi'nin (EIU) her yıl hazırladığı ve toplam 80 ülkede ihtiyarlara bakım düzeyinin incelediği raporda, İngiltere dünyanın ölmek için en iyi yeri seçildi.

5 Faktör Dikkate Alınarak Sonuca Varıldı

5 Faktör Dikkate Alınarak Sonuca Varıldı

Rapor hazırlanırken, tıbbi yardıma erişim, tıbbi bakım kalitesi ve 'hastaların yaşam koşullarını iyileştirmeye ve ağrıları hafifletmeye yönelik' palyatif bakım dahil 5 faktör dikkate alınmıştı.

Raporda, bu yıl Asya-Pasifik, Avrupa ve Kuzey Amerika'nın yaşam standartları yüksek ülkeler, ölmek için en iyi yerler arasında üst sıralarda yer aldı. İlk beşte İngiltere'nin yanı sıra Avustralya, Yeni Zelanda, İrlanda ve Belçika yer alıyor.

Listenin Sonunda Irak Var

Listenin Sonunda Irak Var

Tayvan, listede Asya ülkeleri arasında birinci olurken, genel sıralamada ise 6'ıncı sırada yer buldu. Türkiye 47'nci, Rusya ise 48'inci sırada gösterildi. Listenin sonunda ise Irak yer alıyor.

Raporda, uzmanların dikkatlerini, kronik hastalıkları tedavi etmeye yönelik tıbbi yardım üzerinde yoğunlaştırması ve gelişmiş palyatif bakım sistemlerini oluşturması gerektiği kaydediliyor.

Sputnik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0