Görüş Bildir
Haberler
Araştırma Görevlisi Oruç Tutmayan Öğrencileri Hedef Aldı

Araştırma Görevlisi Oruç Tutmayan Öğrencileri Hedef Aldı

Muş Alparslan Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olan Hatip Erdoğmuş, oruç tutmayan öğrencileri hedef aldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muş Alparslan Üniversitesi’nde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Araştırma Görevlisi Hatip Erdoğmuş, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda oruç tutmayan öğrencileri hedef aldı.

“Üniversitede hiçbir zaman bu kadar oruç tutmayan ve bir o kadar da rahat olan genç görmemiştim” diyen Erdoğmuş, “Tamam, oruç tutmayabilirsiniz ama bari tutanlara karşı saygınız olsun. Fakülte girişlerinde sigara tüttüren kız ve erkeklerin önünden geçerken, utancımızdan, başımız öne eğik geçiyoruz!” ifadelerini kullandı.

Tepkilere yanıt verdi

Tepkilere yanıt verdi

Gelen tepkilere yanıt veren Erdoğmuş, 'Müslümanların tutumuyla ilgili ne zaman bir paylaşım yapsam,eleştiride bulunsam,yakınsam seviyesiz bir üslupla saldırmak için hazırda bekleyen bir kitle var.Bu kitlenin beni en çok üzen ortak özelliği Kürt olmalarıdır.Kimileri Müslümanlara, İslama karşı o kadar şediddirler ki...' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
36
23
16
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Clippere

Bu tipler araştırma görevlisi oluyor ya :) kimse kimseye karışamaz oruç tutmak isteyen orucunu tutar oruç tutmak istemeyende istediği yerde yemeğini de yer a... Devamını Gör

hobba

Saygı bekliyor saygı göstermiyor ortalama yobaz

Gürbüz Vural

Oruç tutanların tutmayanlara, tutmayanların da tutanlara bir saygısı yok. Bu bir ibadet zaten, insan bunu yaptığı için de saygı beklememeli bana kalırsa.