Görüş Bildir
Haberler
Aras Bulut İynemli'nin Atatürk Dizisinde Büyük İsim: Mehmet Günsür Disney Plus Projesinde!

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk Dizisinde Büyük İsim: Mehmet Günsür Disney Plus Projesinde!

GNS
25.04.2022 - 23:32

Disney Plus'ın öğrendiğimiz ilk projelerinden biri olan Ataürk dizisi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer alacağı dizinin kast çalışmalarının sürdüğü medya kulislerinde dolaşan bilgiler arasında. Son olarak Emma Watson'ın yer alacağı bilgisinin yalanlandığı Atatürk projesi için yeni bir oyuncu daha belli oldu. Mehmet Günsür, Disney Plus ile anlaştı! İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak Netflix'in yerli yapımlarından Atiye ile karşımıza geçen ünlü oyuncu Mehmet Günsür, Disney Plus ile anlaştı. Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer alacağı Cumhuriyet'in 100. yılına özel çekilecek olan kısa dizi Atatürk için kast çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre ekibe son olarak Mehmet Günsür'ün dahil olduğu öğrenildi.

Mehmet Günsür Disney Plus'ta!

Mehmet Günsür Disney Plus'ta!

14 Haziran'da Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanan Disney Plus, hazırlıklarına son gaz devam ediyor. Her geçen gün yeni bir oyuncu ile el sıkışan Disney Plus'ın son anlaşmasının Mehmet Günsür olduğu öğrenildi.

Atatürk Projesinde Yer Alacak!

Atatürk Projesinde Yer Alacak!

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk'ü canlandıracağı dizi için kast çalışmaları hızla devam ediyor. Mustafa Kemal'in annesi Zübeyde Hanım'ı Songül Öden'in oynayacağı öğrenilmişti. Dizide Ali Rıza Efendi'nin kim olduğu ortaya çıktı.

Mehmet Günsür Ali Rıza Bey Oluyor!

Mehmet Günsür Ali Rıza Bey Oluyor!

Mustafa Kemal'in babası Ali Rıza Bey'e dizide Mehmet Günsür'ün hayat vereceği öğrenildi. Daha öncesinde Muhteşem Yüzyıl dizisinde birlikte oynayan ikilinin yeniden bir araya gelecek olması herkesi heyecanlandırdı.

Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'a ise dizide Sahra Şaş'ın can vereceği öğrenildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moonlight

pera palas da gölgesini izlerken heyecandan kıpır kıpır olmuştum hayatını izlemeye nasıl dayanacağım bilmiyorum... merakla bekliyorum...