Görüş Bildir
Haberler
Aracında Uyuşturucu Bulunmuştu! Yasak Elma'nın Oyuncusu Adliyeye Sevk Edildi

Aracında Uyuşturucu Bulunmuştu! Yasak Elma'nın Oyuncusu Adliyeye Sevk Edildi

Batuhan
08.03.2021 - 14:07

Yasak Elma dizisinde Lila karakterini canlandıran Ayşegül Çınar, aracında uyuşturucu bulunması nedeniyle gözaltına alınmıştı. Oyuncu, polisteki ifadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye getirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz cumartesi akşamı meydana gelen olayda, Bebek Cevatpaşa Caddesi üzerinde bir araçta uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı yapılan polis, verilen adrese baskın yaptı. Arka arkaya park etmiş iki otomobilden birinde birlikte oturan oyuncu Ayşegül Çınar ile arkadaşı Nimet Y.'ye Genel Güvenlik Taraması (GBT) yapan polis daha sonra araçlarda arama yaptı. Yapılan aramada, Çınar'a ait olduğu tespit edilen lüks otomobilin bagajında toplamı 19 gram olan iki ayrı uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan genç oyuncu ile arkadaşı sorgulanmak üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliğine götürüldü.

Uyuşturucuyu kendisinden intikam almak isteyen eski sevgilisinin koyduğunu iddia etti

Uyuşturucuyu kendisinden intikam almak isteyen eski sevgilisinin koyduğunu iddia etti

Oyuncu Ayşegül Çınar, burada yapılan sorgusunda bagajında bulunan uyuşturucu maddelerin kendisine ait olmadığını iddia ederken, kendisinden intikam almak isteyen eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tarafından konulmuş olabileceğini söyledi. Genç oyuncunun bu ifadesi üzerine polis, Furkan Çalıkoğlu'nu da gözaltına aldı. Çalıkoğlu'nun yapılan sorgusunda eski sevgilisinin suçlamalarını kabul etmediği öğrenildi.

Sorgularının tamamlanmasının ardından bu sabah, oyuncu Ayşegül Çınar, eski sevgilisi ve Nimet Y. adlı arkadaşı adliyeye getirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
18
14
7
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

la 19 gramdan uyuşturucu ticareti mi olur? almışlar torbacıdan arkadşıyla da içecekti işte. sanki 10 kilo mal çıkmış arabadan. kadın da salak, hemen eski sev... Devamını Gör

Adam

kimse yanında 4000 liralık otla gezmez

beetlejuice

Ülkede zaten ünlü olduktan sonra sanki yapılması zorunlu kural uyuşturucu içmek.

yeşim argunşah

Lila halit duymasın sakın