Görüş Bildir
Haberler
Apple Yeni iPhone'ların Tanıtım Tarihini Açıkladı

Apple Yeni iPhone'ların Tanıtım Tarihini Açıkladı

Onedio Medya
28.08.2015 - 00:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple, yeni nesil iPhone modelini 9 Eylül'de tanıtacak. Tanıtım etkinliğinin bu yılki mottosu 'Siri bize bir ipucu ver'.

Bloomberg'in haberinde, 'Şirket, San Francisco'daki etkinlik için davetiye gönderdi. Etkinlikte, yeni nesil iPhone modeli ile diğer yeniliklerin tanıtılacağı tahmin ediliyor' denildi.

San Fransisco'daki Bill Graham Civic salonunda gerçekleştirilecek bu yılki etkinliğin mottosu 'Siri bize bir ipucu ver' olarak belirlendi. Mottoya bakılırsa, etkinlikte Siri dijital asistanının önemli yenilikleri de tanıtılacak.

Geçtiğimiz günlerde, Amerikan teknoloji devi Apple'ın ürettiği iPhone 6S ve iPhone 6S Plus akıllı telefonlarının 18 Eylül'de satışa sunulacağı bildirilmişti. Forbes dergisi, ilk satışların ABD, İngiltere, Almanya ve Janponya'dan yapılacağını kaydetmişti.

4.7 ve 5.5 inçlik boyutları koruyacak olan bu iki modelin dış tasarımlarında önemli değişiklikler olmazken iç kısımda bazı yeniliklerden bahsediliyor. 

Yeni modellerde daha hızlı ve daha az enerji tüketen Apple A9 yongaseti, şimdikinden 3 kat daha dayanıklı Series 7000 alüminyum alaşımlı kasa, 12MP çözünürlüğünde kamera, önceki nesilde eksikliği hissedilen 2GB RAM ve biraz daha büyük batarya olacağı tahminleri yapılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0