Görüş Bildir
Haberler
Apple Watch Nike+ 28 Ekimde Satışda ve Fiyatı!

Apple Watch Nike+ 28 Ekimde Satışda ve Fiyatı!

wepteknotek
17.10.2016 - 21:34

Apple Watch Nike+ 28 Ekimde Satışda ve Fiyatı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple Watch Nike+ 28 Ekimde Satışda Ve Fiyatı!

Apple watch series 2 Nike + modeli Apple ve Nike işbirliğiden doğdu bu akıllı saat 28 Ekim’de satışa çıkıyor. Nike’ın geliştrmiş olduğu özel bir uygulama içeren saat yanında 2.seri Apple Watch ’ların diğer tüm özelliklerinide taşımakta ve açık hava aktiviteleri için önem arz eden Gps ve koşu takibi özelliğinin yanı sıra Su geçirmemekle beraber Su altında 50 metre derinlik basıncına dayanabiliyor.

Geçen aylarda tanıtımı San Francisco ’da yapılan Nike + serisi, 38 ve 42 mm’lik iki farklı boyut ile dört farklı renk seneceği ile sunulmakta.

Akıllı saatin çok delikli tasarımı nefes kesen spor bandı, kullanıcısına esnek ve hafif bir kullanım sağlamakta. Bunların yanısıra saat ekranı, çok fazla güneş ışığında kolay görülebilmesi için bir önceki modele göre daha fazla aydınlatıldı. Nıke’ın geliştirmiş olduğu koşuculara özel bir sosyal medya mecrası haline gelen Nike+ Run Club uygulamasıyla kullanıcılar düzenlenen etkinliklerden istedikleri koşu organizasyonuna katılabilecek ve kendisine ait antreman programı hazırlayabilecek.

Diğer ürünlere nazaran bu seri daha sportif bir tasarıma sahip Nike+ modeli , watchOS kurulu halde sunulacak. Acil durum numaralarını tek bir düğmeye basarak arama yapılabilen akıllı saat, fitness ile ilgili birden çok yeni uygulama ile sunulmakta ve Apple Watch Nike+’nın 2 fiyat ı ” 369′dolar’dan piyasada alıcı bulacak.

Kaynak: http://www.wepteknotek.com/apple-watc...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın