Görüş Bildir
Haberler
AÖF Kayıt Yenileme Bitti mi? AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

AÖF Kayıt Yenileme Bitti mi? AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde okuyan öğrenciler, kayıt yenileme ile ilgili detayları yakından takip ediyor. Açıköğretimde lisans ve ön lisans eğitimlerine devam eden öğrenciler, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerini araştırıyor. Peki, AÖF kayıt yenileme bitti mi? AÖF kayıt yenileme nasıl yapılacak? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

AÖF ile ilgili detaylar sosyal medyanın gündeminde. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinde kaydı bulunan binlerce öğrenci, bahar dönemi için kayıt yenileme işlemi yapmak zorunda. İşte AÖF kayıt yenileme ile ilgili tüm merak edilenler…

AÖF Kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman?

AÖF Kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2021-2022 Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme için son haftaya girildi. AÖF kayıt yenileme işlemi 18 Şubat tarihinde tamamlanacak.

Kayıt yenileme işlemi, Ders Seçimi (Ekle-Sil) ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir. Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir. 

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

18 Şubat 2022 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır. Bahar Dönemi kayıt yenileme süresi uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yapmayan öğrenciler, 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme hakkını kaybeder.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın