Görüş Bildir
Haberler
Anüsünde Top Mermisi ile Hastaneye Giden Kişi Ortalığı Karıştırdı

etiket Anüsünde Top Mermisi ile Hastaneye Giden Kişi Ortalığı Karıştırdı

Ulaş
20.12.2022 - 18:37 Son Güncelleme: 21.12.2022 - 20:17

Hastaneye giden 88 yaşındaki bir kişi, anüsüne 2. Dünya Savaşı'ndan kalma top mermisi sıkıştığı için doktorlardan yardım istedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay Fransa'nın güney doğusundaki Toulon'da bir hastanede meydana geldi.

Olay Fransa'nın güney doğusundaki Toulon'da bir hastanede meydana geldi.

Bir kişinin anüsüne top mermisi sıkıştığı gerekçesi ile hastanenin acil servisine başvurduğu aktarıldı. Doktorlar tarafından durumun gerçek olduğunun tespit edilmesi üzerine hastaneye mayın temizleme ekipleri sevk edildi. Güvenlik amacı ile hastane de boşaltıldı. 

Euronews'in Var Matin gazetesine dayandırdığı habere göre hastane yönetiminden Yann Le Bras, 'Cumartesi akşamı saat 21:00'dan 23:30'a kadarki zaman diliminde mayın temizleme ekiplerinin müdahalesini ve yetişkin ile çocuk acil servislerinin tahliyesini gerektiren bir olay yaşandı. Top mermisinin patlama olasılığına karşı her türlü önlemi aldık' açıklamasında bulundu.

'Olağan dışı nesneler bulmaya alışkınız...'

'Olağan dışı nesneler bulmaya alışkınız...'

Acil serviste görev alan bir hastane çalışanı ise gazeteye verdiği demeçte, 'Bir elma, bir mango, hatta bir tıraş bıçağı bile gördük. Olmaması gereken bölgelere yerleştirilmiş olağandışı nesneler bulmaya alışkınız. Ama bir top mermisi? Asla!' dedi.

Mayın temizleme ekiplerince patlama riski bulunmadığı anlaşılan top mermisinin çıkarılması için ameliyata alınan hastanın rektumundan 20 cm uzunluğunda ve 5 ila 6 cm kalınlığındaki top mermisi başarıyla çıkarıldı. 88 yaşındaki kişinin de sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
65
8
4
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mstbhr

içinde neyin savaşını veriyorsa artık

pofudukpofyumak

Ahahaha buna güldüm 😂

GardıropFuat

Götünde top patladı tabiri doğruymuş.

portside

Soda şişeli intahardan sonra bu bambaşka bir seviye