Görüş Bildir
Haberler
Antalyaspor 3-0 Bursaspor

Antalyaspor 3-0 Bursaspor

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta kapanış maçında Antalyaspor, evinde Bursaspor'u 3-0 mağlup etti. Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri Diego Angelo ve Samuel Eto'o (2) attı. Bu skorla Antalyaspor puanını 31'e yükseltirken Bursaspor 32 puanda kaldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hamzaoğlu: Umut’un babasının vefatını duyunca daha da etkilendim

Hamzaoğlu: Umut’un babasının vefatını duyunca daha da etkilendim

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta kapanış maçında Antalyaspor, sahasında Bursaspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor’un maçın sonundan başına kadar üstün oynadığını belirterek, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını dile getiren Hamzaoğlu, “Topa sahip oluruz diye farklı bir kadro ile çıktık. Bunda da ilk yarı başarılı olamadık. Rakibin atakları üst üste geldi. Kendi sahamız oyunu kabul ettik. İlk yarının sonuna doğru yakaladığımız kontralar vardı. Eğer değerlendirebilseydik bazı şeyler istediğimiz gibi gelişebilirdi. Onları değerlendiremeyince rakibin üstünlüğünü kabul etmek zorunda kaldık. Sonlara doğru acaba dedik, pozisyonlarımız da oldu. Ama golü bulamadık. Bundan sonra önümüzdeki maça hazırlanacağız. Bu maçtan dersler çıkaracağız” dedi.

TERÖRE DEĞİNDİ

Hamzaoğlu eski futbolcusu Galatasaraylı Umut’un babasının Ankara’daki saldırıda hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak şöyle konuştu:

'Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. Acı bir olay. Bu kadar derinden hissettim. Sabah da Umut’un babasının vefatını duyunca daha da etkilendim. Allah onlara da sabır versin. Ateş düştüğü yeri yakıyor. İnşallah bu son bulur. Ne yapılması gerekiyorsa yapılması gerekiyor.'

'Avrupa yolunda Bursaspor’un yara aldığını düşünüyor musunuz?' sorusuna ise Hamzaoğlu, 'Tabii ki' cevabını verdi.

Morais: Türkiye'den ayrılmak çözüm değil

Morais: Türkiye'den ayrılmak çözüm değil

Antalyaspor, evinde konuk ettiği Bursaspor’u 3-0 yendi. Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais maçtan sonra yaptığı açıklamada, son 3-4 maçtır iyi futbol oynadıklarını belirterek, bunun da meyvesini aldıklarını söyledi. Güzel bir galibiyet aldıklarını ifade eden Jose Morais şunları söyledi:

“Bugün daha fazla da gol olabilirdi. Taraftarlarımız da bizi çok iyi destekledi. Galibiyette onlarında payı vardı. Genel anlamda oyunu domine ettiğimizi düşünüyoruz. Agresiflik, topa sahip olmakta üstündük. Takımın defansif anlamda düzeldiğini düşünüyorum. Bunun nedeni de Eto’o’dan başlayarak defans yapmaya başladık. Bunu takım olarak iyi yapıyoruz. Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Takım arkadaşlarımı kutluyorum.”

TÜRKİYE’NİN ACISINI PAYLAŞIYORUZ

Son 3-4 haftadır iyi oynadıklarını ancak maçın sonunu getiremediklerinden yakınan Jose Morais, “Galibiyetten dolayı mutluyuz. Ancak, dün yaşanan olaydan dolayı yüzde yüz mutlu değiliz. Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Türkiye’nin acısını paylaşıyoruz. Sorunlar bu türlü saldırılarla düzelmez” dedi.

Bir gazetecinin Türkiye’de kalmaktan korkup korkmadığı yönündeki soruya ise Jose Morais, “Herhangi bir korkum yok. Türkler burada yaşabiliyorlarsa biz de yaşayabiliriz. Bu olaylar dünyanın herhangi bir yerinde başımıza gelebilirdi. Kaza da olabilir. Bizim birlik olmamız lazım. Bu saldırılarla savaşmak için hep birlikte olmalıyız. Buradan başka bir yere gitmek problemlere çözüm getirmez. Dolayısıyla bu çözüm değil” diye cevap verdi.

Antalyaspor 3-0 Bursaspor

Antalyaspor 3-0 Bursaspor

Spor Toto Süper Lig'de sezonun 25. hafta maçında Antalyaspor, Bursaspor'u konuk etti.

Karşılaşma öncesinde Antalyaspor ve Bursasporlu futbolcular ısınmaya üzerinde 'Milletimizin başı sağ olsun' yazılı siyah tişörtlerle çıktı.

Maç başlamadan önce Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler ve Antalyaspor'un vefat eden eski futbolcusu Mehmet Özkul için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkinci yarı

Maçın 49. dakikasında Antalyaspor öne geçti.

Sol kanattan Yekta Kurtuluş'un kullandığı korner atışında, ceza sahasında savunmadan seken topu önünde bulan Diego, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0

Karşılaşmanın 68. dakikasında Antalyaspor farklı 2'ye çıkardı.

Sağ kanattan korneri kullanan Yekta Kurtuluş'un ceza sahasına yaptığı ortada, topla buluşan Diego, meşin yuvarlağı kafayla Eto'o'ya aktardı. Topla buluşan Eto'o'nun şutunda, meşin yuvarlak kaleci Harun Tekin'in sağından ağlarla buluştu: 2-0

89. dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan Eto'o'nun şutunda, meşin yuvarlak kaleci Harun Tekin'den döndü. Topu tamamlayan Eto'o, kendisinin ikinci takımının 3. golünü kaydetti: 3-0

Karşılaşma, Antalyaspor'un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın